Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo płacz tak działa, przynajmniej na mnie Jestem zdania, że dobrze czasem popłakać, bo to pomaga, relaksuje Byłam na badaniu koło 9, teraz czekam na wyniki, wciąż nie ma, a ja jestem ich meega ciekawa Wymyśliłam dzisiaj teorię do mojego wykresu. Otóż na pewno mam zepsuty termometr...o!
miszkaaa lubi tę wiadomość
-
Witajcie My już po zakupach, teraz siadam do projektu do pracy inżynierskiej. Po mału zaczynam już być podekscytowana przyszłym weekendem W sobotę na 11 jedziemy na przyjęcie, zrywamy się z niego trochę wcześniej i jedziemy do innego miasta na wesele (na ślub na pewno nie zdążymy). A w niedzielę poprawiny przy ognisku
Sylwia, zwolnienia wystawiali na prośbę pacjentki. Ja wzięłam tylko na ten dzień, kiedy miałam zabieg, żeby usprawiedliwić nieobecność na uczelni.
Madziu, następny cykl z Letrozolem. Nie wiem pod jaką nazwą dokładnie, ale rezygnujemy z klomifenu. Jeżeli letrozol nie zadziała (nie wiem ile prób zrobimy) to chyba pójdziemy w zastrzyki. A jeśli chodzi o masę dzieci dookoła to doskonale Cię rozumiem...
-
arien wrote:Dziewczyny, mam wynik, na stronie jest niestety bez norm. Wynosi 0,10 ng/ml. I co teraz bo mnie to nic nie mówi?
Ten wynik to dolna norma fazy folikularnej.
Taki wynik świadczy ze jest jeszcze przed owulacją, lub tuż przed okresem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 17:55
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Już mi powiedziało, progesteron zajebiście na podłodze, co oznacza, że owulki nie było i raczej już w tym cyklu nie będzie zmartwiłam się trochę. Niby wiem, że u zdrowiej kobiety zdarzają się bezowulacyjne, ale ta wiedza niewiele mi pomaga. Myślę, że mogł mieć na to wpływ euthyrox, który biorę od miesiąca. W końcu to hormony. Szkoda, że teraz w ogóle nie wiem kiedy spodziewać się @, błagam, byle tylko nie na wizytę u nowego gina
-
Różnie to wygląda. U mnie np. cykl bezowulacyjny ma albo tyle samo dni co normalny (26 dni), albo mniej (minimalnie dotąd było 19). Ale u niektórych dziewczyn trwa dłużej.
To, tak samo jak inne rzeczy związane z cyklem kwestia bardzo indywidualna.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Dziewczyna na innym wątku napisała, że może teraz trwać np. 60 dni. Gdzieś pośrodku może wystąpić niewielkie plamienie, pod koniec tych 60 dni owulka i normalny okres. Ginekolog tak jej powiedział, ale aż mi sie wierzyć nie chce, że to może tak wyglądać.
-
cześć z rana
arien super, że nowy gin przyjmie Cię szybciej. Oby zdiagnozował Cię lepiej niz poprzedni
dreambaby szkoda, że i u Ciebie nowy cykl, ale jak to mówią nowy cykl nowe nadzieje. Wierzę, że będzie dobrze. Koniecznie daj znać jakie wrażenia po opalaniu natryskowym
Madziu pleasure skoro oni zrobili błąd to teraz niech posyłają wszystko jakąś eksperesową wysylką kurierską, ileż można czekać. Nie martw się na zapas Dudą, wlasnie przez takie poglądy nie zostanie prezydentem
Madziu marronku mocno ściskam kciuki zeby teraz Wam sie jednak udało, a jeśli jednak nie to dalej będę ściskać z całych sił za iv
Polcia cieszę się, że wychodzisz na prostą i humor już lepszy No i super, że jesteś zadowolona z nowej pracy
lorka witaj. Przyrko mi, że musiałaś przeżyć stratę. Na pocieszenie powiem, że skoro raz tak szybko sie Wam udało to pewnie uda się Wam kolejny raz w pracy zachowali się niefajnie, jeszcze pracujesz? Jesli tak to może zacznij ciągnąć l4?
Ada takie wiadomości od razu poprawiają człowiekowi humor
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Blumen to termin niedaleko mnie:P
Ja mialam tsh chyba 2,3 lekarz powiedział ze badani są w porządku ale jak będziesz na wizycie to gin napewno Ci powie czy wszystko dobrze.
Na razie się nie denerwuj tylko czekaj na wizytę, jak masz problem to pisz.
Pola jak dobrze że się odezwałaś!
Ciesze się że Ci się zaczyna układać i trzymam kciuki!
Lorka witam
Mam nadzieje że będzie Ci tu dobrze:) -
Lorka l4 możesz ciągnąć pół roku, potem już chyba trzeba iść na komisję która stwierdza czy faktycznie jesteś niezdolna do pracy. Może być od rodzinnego, psychiatry, cokolwiek. Wtedy przez te pół roku dostajesz 80% pensji którą wcześniej dostawałaś. Skoro i tak Cię zwalniają to dlaczego by nie skorzystać.
Nie wiem jak to będzie wyglądać jak zajdziesz w ciąże, musiałabyś ewentualnie potem dopytać bo ciążowe l4 jest 100% płatne itd.
Najlepiej zapytać jakąś kadrową, może niech znajome w pracy u siebie podpytają za w Twoim imieniu bo kadrowej z Twojej pracy lepiej w to nie mieszać
Arien jeszcze nie wrócił z kawalerskiego? nieźle musiał zabalować13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.