Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lorka z tego co słyszałam to niezdolność do pracy musiałaby nastąpić 30dni przed końcem umowy i tak jak Monia pisze wtedy można ciągnąć zwolnienie przez pól roku po zakończeniu umowy. Ale to trzeba by bylo sie gdzieś dokładnie dowiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 18:33
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!! mi zostały 3 dni do spodziewanej @. Ciagle mam nadzieje, ze jednak nie przyjdzie, bo w tym cyklu czuje sie nieco "inaczej" niż zwykle. Nie wiem na ile sobie wkrecam a na ile rzeczywiscie ten cykl sie rozni... Może to tylko moja wyobraźnia, bo wszystkie w kolo w ciązy i moj organizm głupieje...
-
Witajcie!
Pleasure jak wyniki? Zdradź wiecej szczegółów co sie dzieje.
A ja się z Wam żegnam na jakiś tydzień, wyjezdzamy na urlop do Niemiec wiec pewnie nie będę zaglądać przez ten czas. Mam nadzieje ze jak wrócę to bez czekały na mnie tylko pozytywne wiadomości! A teraz lecę kończyć pakowanie i ostatnie przygotowania do drogi i ruszamy. Bede trzymać cały czas kciuki za Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 08:40
-
Ada życzę udanego wyjazdu Odpoczywaj
Mi się wydaje że Magda załamała się wynikami wyborów prezydenckich. Jeśli o to chodzi to prezydent nie ma tak dużo do powiedzenia jak rząd, więc ja na razie się nie martwię, mąż mi powiedział że ma nadzieję że nas to nie spotka, ale jeśli będzie trzeba a w Polsce zabronią to pojedziemy za granicę.
A ja ostatnio miałam trudne chwile, jakoś podłamałam się tym wszystkim, miałam ochotę zakończyć starania i pogodzić się z losem. Prawie całą sobotę przepłakałam. Wiem że jestem nieznośna ostatnio i że mojego męża męczy i dołuje takie maje zachowanie. Muszę wziąć się w garść. On twierdzi że za bardzo się stresuję i że przez to może nam nie wychodzi i że może powinnam pójść do psychologa bo inaczej oboje oszalejemy. Wiem że ma rację, dlatego postanowiłam koniec zmartwień!
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Dzień dobry. Wyniki masakra... szkoda komentować. Podobno dużo młodych ludzi na niego glosowalo...
Z miłych wieści świętujemy dziś 2 rocznicę ślubu
Arien mąż dotał do domu? Nadawał się do czegoś?
Małami trzymam kciuki, oby Twoje przypuszczenia się sprawdziły
Ada udanego urlopu
Dream to się fajnie gada ze myslenie blokuje. Pamiętaj że Cię wspieramy. Jeśli rozmowa z psychologiem Ci pomoże dlaczego by nie
basiulkaa_89, Małami89 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
A kto jest zadowolony? Jak rozmawiam z ludżmi dookoła to wszyscy niby na Komorowskiego głosowali. To ja sie pytam skąd Duda tyle głosów wytrzasnął? Będzie jak będzie, prezydent nie ma tak dużo do powiedzenia jak rząd. Tyle tylko, że wstyd w europie i na śwecie, i boję się, że to pierwszy krok do tego, aby PiS wygrał w parlamentarnych.
Ada, fajnie, odpoczywaj i baw się świetnie ja z utęsknieniem czekam na długi weekend (bo 5tego dostaliśmy wolne w szpitalu).
Mąż wrócił, nadawał się tylko do spania a jeszcze mu się gadane włączyło i nie mogłam zasnąć, a wstawałam o 5 do pracy, a on idzie na po południe.
Mnie cos chyba z pęcherzem porobiło. Sikam więcej i mnie pobolewa i mam parcie przy chodzeniu Jak nie urok to sraczka
-
Arien koniecznie musisz dziś odespać
Monika właśnie wątpię czy umiałabym się otworzyć przed psychologiem, ja nawet z rodzicami ani z siostrą o tym nie rozmawiałam nigdy, póki co dam sobie szansę jeszcze bez pomocy. Wezmę się w garść nie mam innego wyjścia! A tak w ogóle to masz już umówioną wizytę?
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Tak, odsypiam na siedząco. Ale chyba po pracy faktycznie utnę sobie drzemkę, ciśnienie spada chyba i głowa mnie boli. Jak się zdrzemnę to może męża doczekam, ale chyba dziś nici z seksu z powodu pęcherza god damn it.
A psycholog dobra rzecz. Sama chodze na terapie i bardzo sobie chwale. Czasem pomaga sam fakt, że możesz wszystko powiedzieć, od A do Z, nie musisz się bać, że ktoś Cie będzie oceniał czy osądzał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 10:18
-
Państwowo. Ale ja zaczęlam terapię bo mam zaburzenia lękowe. Moja terapeutka jest naprawde bardzo spoko. Zawsze mnie wysłucha, jestem z nia w 100% szczera, bo na tym to musi polegac. Ona nidy mnie nie ocenia, nie mówi mi jak mam postępowac, ale ładnie nakierowuje na dobre tory Sama jeżdzi na wózku inwalidzkim, jest koło 30tki, a tak umie innym pomagać.
-
No to ja chyba nie jestem na to jeszcze gotowa. Czasem łapie mnie totalny dół, ale żeby od razu do psychologa to nie wiem.
A ta twoja terapeutka musi być wspaniałą osobą, że mimo wszystko umie pomagać innymWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 11:08
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Cześć dziewczyny.
A u mnie się chyba wreszcie okres zaczyna. Plamienie się nasila, ból rośnie i... męża nie ma Znowu w delegację pojechał. Wraca w nocy z piątku na sobotę
Do dupy to wszystko...
Co do prezydenta (pewnie mnie zlinczujecie) ale ja głosowałam na Dudę. Fakt z częścią jego poglądów się nie zgadzam - wspomniane in-vitro, ale... Bronka miałam jeszcze bardziej dość. Zbyt pewny siebie, zbyt arogancki, brak mu kultury osobistej, no i nic nie robił by było chodź trochę lepiej tylko wręcz przeciwnie - odkąd PO rządzi jest coraz gorzej i gorzej...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Bronek nie jest wymarzonym kandydatem i z tym pewnie wszyscy się zgodzą. Ale Duda...te jego małe perfidne oczka, to właśnie w nim widzę agresję, którą według mnie podczas debat skrzętnie ukrywał. I teraz jak pomyśl,e jaki wpływ będzie miał na niego Kaczyński...bleeh.
Wiecie co? Te moje problemy z pęcherzem chyba się zrobiły przez badanie szyjki Mimo, że zawsze robię to czystymi rękoma. Ale wczoraj własnie po badaniu zaczęłam czuć taki dyskomfort. Więcej sikam, szczypie mnie, rano bolał mnie pęcherz a teraz coś w środku, trochę jakby szyjka?