Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marronek wrote:No ja też miałam mieć diagnostyczną... Niestety sporo syfu znaleźli
Histeroskopię też miałam - to raz dwa się załatwia, a po zabiegu boli trochę jak na @.
U nas bez zmian - czekamy. Śladów po igłach już prawie nie mam, ale psychika dalej w fatalnym stanie. Pozostaje nam wierzyć w tego jednego jedynego zarodka co przetrwał. Oby on w następnym cyklu dał radę.
:*
-
Dziękuję.
A ty kiedy masz mieć zabiegi?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualnyDziewczyny trzymam kciuki za Was oby jedyne co Was w najbliższym czasie bolesnego spotka to poród - a i żeby ten nie był zbyt bolesny.
Ja niestety mam się coraz gorzej torbiel o sobie namiętnie przypomina przy każdym ruchu musiał przybrać dość spore rozmiary bo ani chodzić ani siedzieć nic...mój M. też już z daleko ode mnie przebywa bo widzi jak boli :< a jeszcze tyle czasu do końca tego cyklu -
Witajcie, dawno mnie tu nie było w tym cyklu podeszliśmy do stymulacji clo i inseminacji, efekt w postaci dwóch pięknych kresek zobaczyłam w sobotę popołudniu strasznie się cieszę, ale i bardzo boję czy wszystko będzie dobrze...
paprota, littleladybird, agape, monika_89 lubią tę wiadomość
Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
nick nieaktualny
-
Lottie, gratulacje
Witaj, Marcia89.
Macie jakiś konkretny problem stwierdzony, czy raczej jest ok, ale się jednak nie udaje? U mnie brak owulacji, będziemy stymulować jajniki od przyszłego cyklu za pomocą CLO. -
Lottie wrote:Witajcie, dawno mnie tu nie było w tym cyklu podeszliśmy do stymulacji clo i inseminacji, efekt w postaci dwóch pięknych kresek zobaczyłam w sobotę popołudniu strasznie się cieszę, ale i bardzo boję czy wszystko będzie dobrze...
w którym dniu robiłaś test??
brałaś coś oprócz CLO??
jestem ciekawa czy zrobiłas test z ciekawości czy coś czułas.... -
Test zrobiłam 8 dni po inseminacji, bo mąż mnie podpuszczał, że może już coś widać... Ja chcąc Mu pokazać, że po takim czasie nic nie wykryje sama się bardzo zdziwiłam widząc dwie kreski
Brałam tylko CLO i piłam Inofolic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 07:30
Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
nick nieaktualny
-
Lottie gratuluję!
Mój obecny cykl dziwny jak nie wiem, zawsze już około tydzień przed @ bolały mnie piersi, brzuch "rósł" ( w sensie napuchnięty;) ) a teraz nic, żadnych bóli, objawów... Ten mój niewyregulowany organizm mnie wykończy kiedyśPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Dziewczyny nie dopatrujcie sie objawow. Przed terminem @ są takie same jak na @. A pozniej moga zniknac i sie nie pojawia zadne. A tak nie potrzebnie sie nakrecacie. 8 dpo to jest bardzo wczesnie.
Powiem Wam, ze np ja nie mialam nudnosci, wymiotow, nie draznily mnie zapachy, od ukochanej kawy mnie nie odrzucilo. Po 6 tyg stalam sie jedynie bardzo senna.
Trzymam za Was mocno kciuki i zostawiam miliony wiruskow ;**
Czekamy na Was na fioletowej stronie mocy.Marzec x 2 -
nick nieaktualnyJa osobiście nie potrafię się ich nie doszukiwać chociaż doskonale wiem, że nie różnią się one niczym aniżeli te przed miesiączką. Nie chcę też z tym walczyć, bo nie przeżywam przez to mocniejszego rozczarowania. Zaakceptowałam to jak zachowuje się podczas cyklu, wiem, że niektóre z tych zachowań są absurdalne ale taka juz jestem i dobrze mi z tym