Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Srebrzysta - ja te czopki brałam jak miałam zapalenie (przeciwko zrostom miały działać).Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Ja nigdy w życiu czopków nie miałam i bardzo bym się zdziwiła gdyby mi je kazano brać... Ja Duphaston brałam 5 dni i czekałam na okres, to było w cyklu z 2 ciążą... Ale mnie się prawie za każdym cyklem zdarzają takie cuda, tylko raz miałam operację, ale to usuwali mi ponad 10 cm potworniaka, przy torbielach kazali tylko obserwować i w razie silnego bólu jechać do szpitala sprawdzić czy nie pękł...Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
Na kolejną kontrolę idę w najbliższy poniedziałek, bo do poniedziałku włącznie mam L4. Wypadnie to w 28 dzień po transferze, oraz licząc od ostatniego okresu 6t + 0d ciąży, lub licząc od owulacji (punkcja) 6t + 3d.
Bardzo chciałabym aby serduszko było już widoczne, ale nie wiem czy to nie będzie za wcześnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 15:54
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
nick nieaktualnyMarronek wrote:Na kolejną kontrolę idę w najbliższy poniedziałek, bo do poniedziałku włącznie mam L4. Wypadnie to w 28 dzień po transferze, oraz licząc od ostatniego okresu 6t + 0d ciąży, lub licząc od owulacji (punkcja) 6t + 3d.
Bardzo chciałabym aby serduszko było już widoczne, ale nie wiem czy to nie będzie za wcześnie.
Kochana ja tez teraz mam 5 tydzien niedlugo zaczne 6 i mysle zeby isc 7t zeby wlasnie zobaczyc czy serduszko bije... moze juz u ciebie bedzie , z Oleńka jak bylam w ciazy juz w 6 mi bilo:) wiec szansa jest:-) -
Tulipanowa wrote:Kochana ja tez teraz mam 5 tydzien niedlugo zaczne 6 i mysle zeby isc 7t zeby wlasnie zobaczyc czy serduszko bije... moze juz u ciebie bedzie , z Oleńka jak bylam w ciazy juz w 6 mi bilo:) wiec szansa jest:-)
Tulipanowa - 6 tydzień mi już trwa, ja podawałam według skończonych tygodni.
Tak patrze na twój wykres i nas tak na prawdę (przynajmniej według daty ostatniego okresu) 4 dni różnią.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualny
-
Tulipanowa wrote:No to smialo mozesz isc mi sie wydaje ze bedzie bic serduszko. Daj znac jak bedziesz po wizycie
Śmiało czy nie, lekarz kazał przyjść w poniedziałek to pójdę w poniedziałekHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Betę robiłaś w 14 dpo prawda? Mój w 13 po punkcji był podobny. Kamila też pisała, że taki z Frankiem miała. Spróbuj zachować spokój.
A dziś też oddałaś krew na drugie badanie?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Dziś nie, bo i tak byłam już spóźniona do pracy. Po 14 dzwonie do lekarza to może będzie mądrzejszy ode mnie. Na różnych stronach są różne wskaźniki, a na badaniu to już w ogóle... i komu wierzyć?32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
A jakie masz normy na swoim wyniku?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Lottie wrote:Ja nigdy w życiu czopków nie miałam i bardzo bym się zdziwiła gdyby mi je kazano brać... Ja Duphaston brałam 5 dni i czekałam na okres, to było w cyklu z 2 ciążą... Ale mnie się prawie za każdym cyklem zdarzają takie cuda, tylko raz miałam operację, ale to usuwali mi ponad 10 cm potworniaka, przy torbielach kazali tylko obserwować i w razie silnego bólu jechać do szpitala sprawdzić czy nie pękł...
-
Samara nie denerwuj się... Z tego co widzę to badanie krwi robiłaś 9 dni po ewentualnym zagnieżdżeniu sądząc po plamieniach, więc myślę, że to wcale nie jest mało... Powinnaś dzisiaj powtórzyć badanie, jeźdź może do jakiegoś szpitala blisko Ciebie, bo tam Ci powinni zrobić betę od ręki...Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc