Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja Wam powiem, że u mnie to totalnie do dupy...
12 dc dostałam plamienia, tak naprawdę lekkiego krwawienia - myślę, no ok, może owulka, może coś w tym stylu.
Ale 13 dc to samo, a nawet sporo więcej. Przestraszyłam się i na oddział ginekologiczny pojechałam i mnie od razu od ręki na oddział położyli Po USG i po wszystkich badaniach wyszło, że prawdopodobnie to kolejna miesiączka - no ale kuuurde, po 12 dniach??
Jedna pozytywna informacja - morfologię mam wzorową najlepszą na oddziale -
Cześć dziewczyny....
Jednak będę tu dziś z wami (nielicznymi które nigdzie nie pojechały). Mąż leży z gorączką w łóżku, a ja... ja właśnie dostałam okres i się z bólu zwijam...
Po prostu wymarzona majówka...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Jaskółka kurcze i co wypuszcza Cie czy zostajesz na obserwacji? Wracaj szybciutko do domku :* niech Ci hormonki zbadaja od razu
Marronek współczuje. Mój tez jeszcze na antybiotyku ale dobrze sie juz czuje wiec małą wycieczke rowerowa sobie dzis uskuteczniamy. A ja czekam na @ chociaż cos tempka rosnie dziwnie juz nic nie kumam z tego cyklu. -
Może to bardzo spóźniona owulacja Kwiatuszku?
A ja stwierdzam, że od dziś w sprawach małpy bezgranicznie ufam moim cyckom. Jak napierdalają znaczy za 3-4 dni będzie okres.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Milej wycieczki KwiatuszkuHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualnyadk_1989- też tak miałam, że w jeden dzień miałam niteczki krwi w śluzie a potem taki po prostu różowy. Liczyłam, że to owulka ale temp nie bardzo chce to potwierdzić.
jaskolka89- @ po 12 dniach to jakiś szał po prostu!
Marronek- do dupy. Wiem, że to marne pocieszenie ale ja całą majówkę mam w robocie i to takie daremne zmiany ,że nawet na spacer nie mam czasu. ;/
Pomimo wszystko życzę Wam miłego dnia! -
Jak się okazało, że to nie jakaś torbiel ani nic, jajniki czyste, jajowody ok, to co bede z @ w szpitalu leżeć. Wypisałam się i już jestem w domku.
Hormonów mi nie chcieli zrobić, bo mówią, że nie mają umowy na takie hormony. A podstawowe miałam ostatnio robione i miałam wyniki ze sobą. -
kwiatuszek789 wrote:Dziekuje, wrociliśmy niedawno i padam. Niby tylko 30km przejechne ale dla mnie to mega wyczyn nawet nie mam sily robic obiadu. A raczej juz obiadokolacji
30 km to ładnie
U mnie obiad zwykle jada się o 17-18 A potem koło 20 lekka kolacyjka, więc nie przesadzaj z tą obiadokolacją Godzina jeszcze młodaHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Dokladnie na 18 wszystko sie pogotowalo wiec późnawo ale mi to nie przeszkadza. Ja czasami tez pozno w nocy jem. Nie lubie z glodem zasypiac i wydaje mi sie ze sen juz mam nie taki jaki byc powinien
Moja "najukochansza" tesciowa nie je po 18 ale jakos nie widze u niej efektow chudniecia z tego wzgledu
Dziewczyny, jak mnie tyłek boli od tej jazdy... a raczej wokół tej no wiecienatt, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Ja jem kolacje o 1 w nocy;) Dobrze, ze nie mam sklonnosci do tycia;)
Wygrałaś
Ja zwykle o tej porze już dawno śpięHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
kwiatuszek789 wrote:Dokladnie na 18 wszystko sie pogotowalo wiec późnawo ale mi to nie przeszkadza. Ja czasami tez pozno w nocy jem. Nie lubie z glodem zasypiac i wydaje mi sie ze sen juz mam nie taki jaki byc powinien
Moja "najukochansza" tesciowa nie je po 18 ale jakos nie widze u niej efektow chudniecia z tego wzgledu
Dziewczyny, jak mnie tyłek boli od tej jazdy... a raczej wokół tej no wiecie
A to pierwsza wycieczka w tym roku była?
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Dzień dobry, w ten senny poranek...
sara_nar lubi tę wiadomość
sara_nar wrote:Witam i ja. Do 19 w pracy muszę siedzieć ale głowa mi pęka, co prawda słońce świeci, ale i chmur dużo.
Współczuje pracy...
A chmur możesz trochę tu podesłać - przydałyby mi sięHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualny
-
natt wrote:Dzień dobry! Już myślałam, że tylko ja mam ostatnio kilka ciężkich poranków za sobą ale widzę, że nie. Nie umiem się dobudzić a na trening totalnie nie mam siły chociaż je uwielbiam. /
No ten poranek był wyjątkowo ciężki...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka