Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Januszkowa wrote:Siedze na tarasie, bujam sie na hustawce;) Sloneczko opala;) Jest super. Tylko czy ktos moze mi podac kawe?
Ty leniu! Nie za dobrze CiJanuszkowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Marronek wrote:A to pierwsza wycieczka w tym roku była?
Pierwsza a zis o dziwo tekko tyłeczek boli a zakwasów zadnych szok
Ja niedawno z pracy wrocilam ale ciesze sie ze wlnego nie wzielam bo zimno, pochmurno, z przelotnym dszczem i ogolnie bardziej jesiennie niz wiosennie u mnie. Odbiore sobie dzien jak bedzie cieplutko
Mi dzis tempka zleciała konkretnie w dół wiec mam nadzieje ze to spadek przed @. Jakby jutro przyszła to cykl by byl 28 dniowy wiec moze brak owulacji nie jest spowodowany rozstrojem hormonów -
A to u mnie na szczęście ładnie - grzmiało, ale burza przeszła bokiem.
A na ból tyłka to... poproś męża o solidny masażWiola25 lubi tę wiadomość
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Nooo ja wam powiem, że moja majówka jak do tej pory spędzona praktycznie tylko w hotelu. I możecie mi wierzyć lub nie ale padał śnieg!!!! Jak to zobaczyłam to myślałam że zemdleję generalnie od północy padało i przestało dopiero teraz. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej najważniejsze że plamienie ustało więc mam nadzieję że jeszcze będzie owulacja. Trzymajcie kciuki bo sie nastawiłam że spłodzimy syna w moim najukochańszym miejscu na całym świecie i nie dopuszczam myśli że będzie inaczej. A nie powiem pogoda spacerom nie sprzyja ale przytulaniu jak najbardziej:)
-
Siemaeczko...pogoda do dupy..a my już po majowce bo jutro wesele..a dziś test owiu wyszedł mi pozytywny więc będziemy pewnie działać..ale nie napinam się zbytnio..
Lenka ale się u Ciebie pokopalo..
Jesli chodzi o bete to powyżej 5 to ciaza ale są takie przypadki że może wyjść mniejsza i na drugi dzień podgonic..ale nie należy sobie robić nadziei...ja głupia lipa miałam 1, 2 i do samej @ miałam złudzenie że może się udało...Januszkowa lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Adk a gdzie tak w ogóle wyjechaliście? Kiepska ta pogoda. Chociaż mówilili teraz w tv ze polska podzieliła sie i w części bylo ciepło w w częsci chlód i arktyczne powietrze
Rubi miłej zabawy :)działajcie dzis i przed weselem samym niech armia też sie wybawi razem z jaajcorkiem Twoim, taki duet niech stworzą i niech sie tak bawią w brzuszku 9 mscRubi lubi tę wiadomość
-
Kwiatuszku jesteśmy w Lubniewicach nieopodal Gorzowa Wlkp. Spędzałam tu wakacje wiele razy będąc dzieckiem i kocham to miejsce miłością wielka! Dlatego wierzę, że przyniesie nam szczęście. Dzisiaj pogoda troszke lepsza więc lecimy na śniadanie a potem na wędrówkę do lasu
-
Witam Was koleżanki kochane u mnie pogoda mega paskudna, dlatego leze sobie pod kołderką i szperam w necie :p mąż śpi, bo w nocy był w pracy. Tak sie wczoraj zakręciłam, że zapomniałam, że dzis jest świeto i zostalismy bez chleba no cóż.. :p w sumie mnie to nie przeszkadza, bo apetyt u mnie jest równy zero.. dzisiaj mi sie nic nie chce, dlatego odpuszczam sobie sobotnie porządki przedwczoraj bylismy ekipą w Ogrodzieńcu. wlazłam na ruiny zamku po krętych schodach, chociaż mam lęk wysokości. Zanim zeszłam na dół to zdążyłam sie poryczeć ze stresu ale znajomi mieli ze mnie ubaw Potem pojechalismy do mcdonalda i każdy obżerał sie hamburgerami.. a ja co? sałateczka nawet miałam smaka na cos takiego, ale obiecałam sobie, że bede dbała o to co jem jak nigdy!
Z kolei wczoraj wybrałam sie na zakupy na targ. Kupiłam troche owoców i warzyw dla mojego Kropka. Co z tego jak na nic patrzec nie moge potem umyłam dokładnie auto i miałam juz dość padłam o 22 :p
Powiem Wam, że sie bardzo boje poniedziałku.. czy będzie mój Robaczek w środku? a może puste jajeczko... aaaaaa ten strach to chyba bedzie mi towarzyszył do konca..
Wczoraj zamówiliśmy dla naszych rodziców (przyszłych dziadkow) kubki "super babcia/dziadek" ciekawe czy połapią sie w przekazie jak wszystko w poniedzialek bedzie ok, to damy im ten prezent. Jeśli chodzi o znajomych to jeszcze im mowic cyba nie bedziemy.. poczekamy na rozwoj sytuacji.. Aaa no i rozważam rozmowę z kierowniczką..
Z innej beczki.. na BBF założyłąm styczniowy wątek! czekam tam na Was koleżanki niecierpliwie! -
Dzien dooobry
Adk kurcze, niezłe anomalie pogodowe bo myslalam, ze moze gdzies w okolicach gór weekendujecie miłego wypoczynku kochana
Wiola wyobraziłam sobie jak Wasi rodzice biora prazenciek, patrzą, ze kubki a nie zerkaja na napis hehe u mnie pewnie by tak bylo Ja zawsze marzylam aby dać im w kopercie skserowane zdjecie usg z kropkiem
Kochana Ty tam jedz chociaz troszke bo witaminki potrzebne! trzymam kciuki za poniedziałkową wizyte
Ja dzis powinnam testowac ale nie ma sensu i czekam na małpeWiola25 lubi tę wiadomość
-
Wiolu postaraj się coś zjeść - potrzebujesz dużo sił i witamin, nie tylko dla siebie ale i dla małego kropka
I czekam na opis reakcji dziadków
Ja do Ciebie nie dołączę na BBF w tym wątku, ale mam nadzieję, że reszta dziewczyn takWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 10:31
Wiola25 lubi tę wiadomość
kwiatuszek789 wrote:Ja już też raczej nie mam szans na styczen. teraz sprawdzałam sobie w kalkulatorze porodów i jakby dziś @ sie zaczeła to termin wyznacyło na moje imieniny w lutym ale wiem ze szanse na wstrzelenie sie akurat w ten dzien sa znikome.
Ja dla siebie 2016 obstawiam dopiero...
A pomyśleć że kiedyś w wieku 25 lat chciałam mieć pierwsze a w wieku 27 drugie...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka