Sierpień 2012 - szczęśliwy miesiąc
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywelurka głowa do góry. W końcu przyjdzie taki dzień że wredna @ się nie pojawi, a pod Twoim serduszkiem zagości inne serduszko. Może będzie to teraz??? Trzymam mocno mocno kciukasy!!! nie dziękuj żeby nie zapeszyć
sisi gdzieś czytałam że owulacja może się pojawić a temperatura ciała się nie zmieni. Może być też tak że owulacja Ci się przesunęła Ja w tym miesiącu odpuściłam mierzenie temperatury, żeby się dodatkowo nie stresować. Testy owulacyjne robię jak mi się o nich przypomni Także całkowity luz... Może to coś pomoże -
Welurko ja chyba bym już panikowała na Twoim miejscu i zrobiłabym test
Trzymam kciuki za Ciebie!!!bo mi niestety się nie udało w tym miesiacu i dziś przyszła niespodziewana @ bo dwa dni wcześniej!!!Ale to raczej @ bo temp. spadła o 0,2stopnia,pobolewa podbrzusze i głowa.Typowe objawy, a faza lutealna mi się skróciła choć przez 7 mies. obserwacji trwała zawsze 14 dni, a w tym miesiącu tylko 12! -
welurka wrote:dziewczyny bo mam jakies przeczucie ze jutro rano mi tempka spadnie i szanowna spóźniona @ zawita, choć bardzo bym chciała zeby było inaczej. Jesli tempka nie spadnie to zatestuje ale myślę ze nie zdaże
a ja mysle ze nie spadnie i bedziesz mogla zatestowac tylko daj znac jaki wynik bedzie ale jestem dobrej mysli i tego ci z calego serduszka zyczeW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
kochane moje nie zrobiłam tego cholernego testu nie miałam odwagi robiłam 3 podejścia i nie zrobiłam mam dziś 34 dc ( normalnie mam 28,29 dniowe) według doktorki @ powinna przyjśc jakieś 3,4 dni temu ale ja ciągle mysle ze lada dzień ta wredna małpa się pojawi dziś wogóle czuje się tak jakby własnie nadchodziła co chwile latam do ubikacji i sprawdam. Co do tempki to sama nie wiem jaka jest mierzyłam ją dziś 3 razy ale nie wiem czy ejst wiarygodna bo nie dośc ze jestem zestresowana to jeszcze spac nie mogę i po kolei pomiary wyszły tak: 36,75 potem 36,78 a na końcu 36,86 zawsze w dniu w któym ma przyjśc @ tempka mi spadała do równego 36,6 więc sama już nie wiem.... może przyjdzie jutro a tempka spada stopniowo jak na ciaże ta tempka mi jest za niska
-
Pozatym nie widze u siebie żadnych objawów zwiastujących ciąże , piersi mnie bolały ale jakieś 3 dni temu i były bardzo podpuchnięte i nabrzmiałe dziś piersi wróciły do normlanego stanu nie są ani nabrzmiałe ani bolesne z reszta już wczoraj ta było, pobolewa mnie brzuch tak jakby właśnie @ przyszła i plecy wiec czuje się typowo tak jak przed okresem, myślę ze spóźniona wredziula się pojawi i czai się juz na mnie za rogiem
-
Kurcze Welurka z tymi objawami to roznie bywa, piersi wcale nie musza bolec, a okres spoznia Ci sie juz 5 dni. Skoro wiesz kiedy dokladnie mialas owulacje to faza lutealna dluzsza niz 16 dni mowi sama za siebie.
Zrob ten tescik, jestem pewna ze bedzie pozytywny, inaczej zupelnie zeswirujesz z tych nerwow.
trzymam kciuki kochana !!!!!!20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860