Sierpień 2012 - szczęśliwy miesiąc
-
WIADOMOŚĆ
-
monia wrote:Boże nie wiem co jest grane @ nie przyszła a testy wychodzą niejednoznaczne albo słaba 2 kreska wychodząca po 20 min ....... Jak do wieczora nie przyjdzie idę na betę
Nie denerwuj sie.... tez jestem zdania zeby kupic inny test, napewno beda 2 kreseczki Trzymym kciki !!!Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
monia wrote:Boże nie wiem co jest grane @ nie przyszła a testy wychodzą niejednoznaczne albo słaba 2 kreska wychodząca po 20 min ....... Jak do wieczora nie przyjdzie idę na betę
tez jestem tego znania zebys sprawdzial z innej firmy test i wtedy zobaczysz dwie kreseczki mocniejsze tego ci zycze z calego serduszkaW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Ja mam wlasnie okres wiec nie zagladam tu na forum ale za 2dni do was wroce. monia oby sierpien byl dla ciebie szczesliwy. zycze z calego serca. ja zaczelam brac witamine b6 na ten moj krotki cykl. powiem wam czy sie oplacilo i czy widze zmiany. ponoc to tez wplywa na sluz.Matylda
-
matylda wrote:Ja mam wlasnie okres wiec nie zagladam tu na forum ale za 2dni do was wroce. monia oby sierpien byl dla ciebie szczesliwy. zycze z calego serca. ja zaczelam brac witamine b6 na ten moj krotki cykl. powiem wam czy sie oplacilo i czy widze zmiany. ponoc to tez wplywa na sluz.
Czekamy na wiesciW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a mnie znowu łapie dół jestem w 8 dniu fl i coraz gorzej znosze te czekanie a nadzieja coraz mniejsza cieszę się jak słysze o kolejnej z nas która zafasolkowała a potem dobija mnie taki smutek ze ja na pewno nie bedę nastepna :(złe nastawienie mam ostatnio jedego dnia mam nadzieje zesie udało a drugiego zupełny bezsens odczuwam i wmawiam sobie ze napewno nie
-
welurka wrote:Dziewczyny a mnie znowu łapie dół jestem w 8 dniu fl i coraz gorzej znosze te czekanie a nadzieja coraz mniejsza cieszę się jak słysze o kolejnej z nas która zafasolkowała a potem dobija mnie taki smutek ze ja na pewno nie bedę nastepna :(złe nastawienie mam ostatnio jedego dnia mam nadzieje zesie udało a drugiego zupełny bezsens odczuwam i wmawiam sobie ze napewno nie
oj Welurko Ty moja ,głowa do góry.Znam to,co Ty przeżywasz..mam identyczne objawy..raz tak a raz tak..a jak zbliża się @ to cały czas jestem poddenerwowana i nie mogę na niczym się skupić.Czasami mam wrażenie,że sama sobie przywołuję tą wstręciuchę tymi myślami . U mnie dziś 11 fl temperaturka spadła,więc też zaczynam doły łapać
Ale wiedz jedno,że uda się i Tobie i mnie i całej reszcie kobietek,które czekają na tą wymarzoną chwilę...ale widać musimy na nią jeszcze trochę poczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2012, 09:07
-
sisi wrote:monia wrote:BĘDE MAMĄ
ojej, gratuluje kochana
Ja tez gratuluje. cudnie. oczywiscie zazdroszcze okropnie. falszywa bym byla gdybym tego nie powiedziala. ale to zazdrosc pozytywna:) napisz nam raz jeszcze ile sie staralas i czy mialas jakis problem, na ktory moze cos ci pomoglo?czy poprostu nie zaskakiwalo u ciebie. podniesiesz nas na duchu.Matylda -
welurka wrote:Dziewczyny a mnie znowu łapie dół jestem w 8 dniu fl i coraz gorzej znosze te czekanie a nadzieja coraz mniejsza cieszę się jak słysze o kolejnej z nas która zafasolkowała a potem dobija mnie taki smutek ze ja na pewno nie bedę nastepna :(złe nastawienie mam ostatnio jedego dnia mam nadzieje zesie udało a drugiego zupełny bezsens odczuwam i wmawiam sobie ze napewno nie
Ja mam identycznie.... Czymnblizej @ tym gorzej to znosze. Jeden dzien widze/ czuje wiecej na ciaze a nastepnegobdnia wiecej na @. Zwariowac mozna! Emocje u mnie ostatnio wziely nade mna gore... Ale z drugiej strony jak czytam, bodz ogladam wykresy zakonczone ciaza i jeszcze widze ze kobietki dluuuugo sie staraly to dziewczyny.... UDA NAM SIE NAPEWNO !!!! Moze nasza fasoleczka czeka na odpowiedni moment, na ten najlepszy i dla nas i dla niej
Glowki do gory, zacisnijmy jeszcze troche zeby.....przeciez nagroda jest naprawde WSPANIALA ....inwarto sie dla niej pomeczyc
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
matylda wrote:sisi wrote:monia wrote:BĘDE MAMĄ
ojej, gratuluje kochana
Ja tez gratuluje. cudnie. oczywiscie zazdroszcze okropnie. falszywa bym byla gdybym tego nie powiedziala. ale to zazdrosc pozytywna:) napisz nam raz jeszcze ile sie staralas i czy mialas jakis problem, na ktory moze cos ci pomoglo?czy poprostu nie zaskakiwalo u ciebie. podniesiesz nas na duchu.
generalnie od pół roku chodziła mi ta myśl po głowie prawie 4 m-e temu odstawiłam tabletki i brałam tylko kwas foliowy od 3 m-e starania mocne 1 m-e Kochanie na żądanie bo dzień płodny 2 podobny a ten lipiec to na luzie i myśle że to podziałało Kochalismy się prawie codziennie (2 dni bez niczego) ale nie dlatego że musieliśmy tylko że chcieliśmy ) Nóżki były w górze i kąpałam się dopiero rano 0 irygacji. Od zeszłego pon zaczełam mieć czasami mdlenia na punkcie jedzenia i papierosów czego wcześniej nie było zero ochoty na sex nerwowość ból lewego jajnika i piersi mnie chyba z 3 dni bolały a i od tej ndz miałam objawy przeziębienia katar zimno mi wyskoczyło.