Sierpień 2012 - szczęśliwy miesiąc
-
WIADOMOŚĆ
-
dużo białego śluzu zamiast krwawienia i tak jest do dzisiaj. A i moim jedynym problemem było to ze brałam tabletki od 18 roku życia do tej pory z przerwą pół roczną a opinie o nich są rożne.....
Więc moja rada jest taka wrzucicie na luz kochajcie sie kiedy macie ochote a nie że musice. Nie chce się wymadrzać absolutnie bo wiem dobrze co czujecie. Ale z całego serca trzymam kciuki za Was wszystkie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKANCIALUPKA jest tak jak pisze matylda Jak tu jesteś nam wszystkim jest raźniej. Ja przez dłuższy czas nie pokazywałam się bo miałam znów jakieś małe załamanie, ale już jest lepiej. Poszłam zrobić badania i wszystko z tego co badałam jest ok poza minimalnie podniesiona prolaktyną w obciążeniu. W poniedziałek dalej będą mnie kłuć bo do sprawdzenia mam jeszcze progesteron.
Pozdrawiam wszystkie staraczki.. Trzymajcie się kochaniutkie Pamiętajcie że każda z nas doczeka się swojej pociechy. Życzę Wam tego z całego serducha!!! -
Cześć dziewczynki!! Jestem tu od niedawna. Wcześniej prowadziłam wykres na enpr. Już rok staramy się o dzidziusia... Dziś 11dpo i jedna kreska
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny