Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blue wrote:Nie dam rady do tego 12. To jeszcze całe 5 dni. Zajoba dostanę prędzej. Dziewczyny, jak wy to robicie, że dajecie radę tyle czekać
ale mam nadal nadzieje:) Nie odbierajcie mi jej. Wiem fakty są faktami....No nic pozostaje czekac i wierzyc ze sie UDA.!!!!!! -
nick nieaktualnyBlue wrote:Nie dam rady do tego 12. To jeszcze całe 5 dni. Zajoba dostanę prędzej. Dziewczyny, jak wy to robicie, że dajecie radę tyle czekać
Ja też 12stego testuję na razie luzik nie wpadam w szał i panikę na spokojnie dziś dopiero temp. wzrosła a tak to nic żadnych objawów jedynie co to zgaga mnie męczy co jakiś czas.
Ja jeszcze testu nie kupiłam żeby nie korciłWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 14:50
-
aj tam... ja zawsze chcialam dziewczynkę.
Na chwilę obecną marze poprostu o dziecku, płeć nie gra roli. Pokocham tak samo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 14:46
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Wpatruję się w mój wykres jakby to co najmniej szklana kula była i mogłabym z niej coś wyczytać
Co do objawów to też nic nie czuje, ale to chyba jeszcze za wcześnie? Mam tylko od wczoraj bardzo lekkie plamienie, znaczy tak założyłam, bo mój śluz jest różowy/blado czerwony i wydaje mi się, ze dlatego jest taki bo wymieszany z krwią?
Marteczka, jak mi się trafi chłopak to też bardzo rozpaczać nie będęMarteczka91 lubi tę wiadomość
-
Marteczka91 - ja też na tą chwile obecną marzę po prostu o zdrowym dziecku płeć nie gra roli:) też dziewczyny nie mogę się doczekać ... a dopiero u mnie 13dc... chciałabym juz wiedzieć czy owu byla i sie udalo czy jeszcze nie i trzeba sie starac dalaj... ale czasu potrzeba jak to mowia ... na szczescie jutro juz piatek a weekend mi zleci szybko:) zawsze co dobre szybko leci:/...
-
nick nieaktualny
-
Moja dzisiejsza beta to 20,10 Mała, ale czego się spodziewać w 10dpo hihi
Także mam moje Skarbusia Mam nadzieję, że tym razem dobrniemy do samego końca szczęśliwie i w zdrowiu Trzymajcie kciuki Dziewczynki, a ja trzymam mocno za kolejne testerki! Dziękuję za wsparcie :*Blue, Lena87, Daisy, czekolada:), gosia86, Angelabd, Marteczka91, julita, Katarzyna87, shimmer_lip, Ewelcia, Tysia85, Agga, Bella93, moremi, Zima lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuję Blue
Z tym gapieniem się w wykres to mam tak samo. Odświeżanie co 3 minuty, jakby to coś miało zmienić, przyśpieszyć czas, ale przepowiedzieć przyszłość - cholera wie. To forum jest ogromnie uzależniające!Lena87, gosia86, Angelabd, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny no to nr jesteście same ja tez co chwile odświeżam i wykres i ten wątek jak wariatka:/ z wykresu to raczej ni dobrego nie wyczytam ale fajnie jak chociaż u was są bocianki
A wtrącając sie delikatnie w wasza rozmowę o płci to ja marze o chłopcu , nie mowie ze nie chciałabym dziewczynki bo tez byłoby super ale wszystkie moje koleżanki maja dziewczynki wiec byłaby to jakaś odmiana:)
Marta teraz gratuluje juz w pełni miałyśmy testować razem i mnie porzuciłas wiec teraz chociaż slij wiruski kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 16:01
-
czekolada:) moja cierpliwość nie jest zbyt wielka Wiedziałam, że nie wytrzymam do terminu @ Trzymam kciuki i śle wiruski
Zajsonku najważniejszy jest dobry plan! powodzenia!Zajsonek, czekolada:), Angelabd, gosia86, Ewelcia lubią tę wiadomość