Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Nayi wrote:14dpo... dzień przewidywanej. Test negatywny. @ nie ma.
😢
U mnie podobnie. Wczoraj rano test negatywny. Dziś dzień @ i nic. Temperatura w górze.Nayi lubi tę wiadomość
10.2019 początek starań
05.06.2020 poronienie samoistne w 6tym tygodniu👼💔
14.02 ❣️⏸️❣️
15.02 Beta hCG 205,6 mIU/mL
17.02 Beta hCG 480,0 mIU/mL
22.02 Beta hCG 4320,0 mIU/mL -
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj 11dpo i bielsze nie będzie. Jutro jeszcze raz sikam i odpuszczam bo i tak sporo testów już w tym cyklu zmarnowałam 😂"... świat nie jest ani dobry, ani zły sam w sobie. Wobec człowieka świat jest obojętny. Wszystko, co dzieje się wokół nas jest tylko odzwierciedleniem naszych myśli, uczuć, pragnień i działań. Świat to jedno wielkie lustro.”
-
Koniczynka28 wrote:Przykro mi który cykl staran?
Może ten kolejny będzie właśnie szczęśliwy!
Już ponad rok. Ale to był pierwszy cykl z Aromkiem i Ovitrelle. 2 pecherzyki, pękły na pewno - potwierdzone. I kurczę nic 😕
Temperatura nadal koło 37 stopni. Dziś dzień okresu. To możliwe, ze jeszcze coś zaskoczy? -
Dzień cyklu 32 ovu miałam w 17 dniu według innej aplikacji 🥰 piękne jest to że wtedy miałam noc poślubną i chyba byliśmy wyluzowani że się udało 😊
Nayi, Koniczynka28, Lolipop, szczesciara30 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Skowronek wrote:Dzięki dziewczyny. Tak wiem o zwiększeniu dawki leku. Moja endo mnie o tym poinformowała. 2 razy w tyg mam brac podwojna dawkę. Postaram się nie stresować a jutro polecę na wyniki
jak dla mnie to niepotrzebne to dalsze mierzenie temp. tylko więcej stresu niż to Warte bo na wiele człek wpływu nie ma -
Angelaaaa wrote:Nie umiem wstawić zdjęcia 🙈
Dwie grube krechy aż nie wierzę 😁
https://naforum.zapodaj.net/
Wybierasz plik, zaznaczasz "500x500 nowość" , wciskasz "Zapodaj !" Nastepnie kopiujesz kod - BBCode (do wstawienia na forum, wyświetla miniaturkę) i wklejasz go tutaj porościutkie spróbujAngelaaaa lubi tę wiadomość
"... świat nie jest ani dobry, ani zły sam w sobie. Wobec człowieka świat jest obojętny. Wszystko, co dzieje się wokół nas jest tylko odzwierciedleniem naszych myśli, uczuć, pragnień i działań. Świat to jedno wielkie lustro.” -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2020, 16:51
Niki1, Kamaa, Neami, Nayi, awE, Koniczynka28, joka789, ajwii2, Paulinaaa, Kleosia34, Miiniala, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
nick nieaktualny
-
Udalo Ci się wgrać zdjęcie , juhu ! Pięknie dwie krechy 😍 gratulacje !
Angelaaaa lubi tę wiadomość
"... świat nie jest ani dobry, ani zły sam w sobie. Wobec człowieka świat jest obojętny. Wszystko, co dzieje się wokół nas jest tylko odzwierciedleniem naszych myśli, uczuć, pragnień i działań. Świat to jedno wielkie lustro.”