SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Marilen wrote:Gratuluję 2 kresek!!
A czy u Was był jakiś problem? Badaliście się? Nasienie Ok?
Ja miałam za wysoka prolaktyne i pojawiał się cykl bezowulacyjny wtedy (pęcherzyk nie pękł) ale zbiłam już po dwóch miesiącach z bromergonem, jakiś większych problemów nie było, na hsg jajowody wyszły drożne i udało się właśnie w cyklu z hsg także pewnie trochę mnie tam przeczyścili;) maz nasienie tez w miare ok, morfologia 6% i dużo plemników miał (lekarz pytał czy na pewno tylko jedna próbkę oddał) ale znowu lek stwierdził ze mało ruchliwe (dlatego wspomogliśmy się żelem).
(Nie)dziekuje wam dziewczyny za gratulacje:* Trzymam mocno za was kciuki a wy trzymajcie za ładny przyrost bety;)
Nona szanse są na pewno, jak maja dolecieć żołnierzyki dolecieć to dolecą:*
Nona, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja czytałam, że przez pierwsze tygodnie po owulacji to co robimy ma jeszcze niewielki wpływ na dziecko - chyba mamaginekolog miała o tym artykuł. Więc ja zamierzam zaczać uważać dopiero po dwóch kreskach na teście. Ale też nie palę, piję bardzo okazjonalnie i się nie upijam, włosy farbuję raz na ruski rok i farbami bez amoniaku tak czy inaczej, więc nawet gdybym się myliła nie sądzę, żebym narobiła dużych szkód
Nona lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Nie pije alkoholu. Ale tylko z uwagi że niekorzystnie wpływa na hormony.
Nic, ani farba ani baseny nie wpływają na pęcherzyk w tej fazie ciąży.
Kilka pierwszych cycki wariowalam i pilnowałam ale uznałam że też mam jakieś inne życie niż czekanie.Nona lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Pytanie do was dziewczyny. Będzie różnica jeżeli na betę pójdę o 10 niż o 7? Może zdąży tam coś więcej urosnąć? Testy robiłam na razie dwa negatywne, dzisiaj pojawił się lekko podbarwiony śluz. Boję się czy ta beta jutro wyjdzie.💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To pierwszy po ciąży biochemicznej. Nie bylam na monitoringu bo byłam u gina na NFZ zrobić wymaz i po leki a on nic nie mówi. Już go zm9enilam Ale pierwsza wizyta 31.07. Więc ten cykl to leczenie. Na nic nie liczę. Na kolejny już pójdę do swojego gina i tego nowego na NFZ. Mam nadzieję że już się wylecze. Mam zamiar jeszcze raz zbadać tsh.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 11:41
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:31
Nona, JennyXS, agniecha2101 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny