SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
OlivkowaMama wrote:Isaura zakupiłam te testy owu z Twojego polecenia. Dam znać czy u mnie okażą się lepsze
Temperatura szaleje10.09.2019 Marcel -
kozgo wrote:Mi z domowego laboratorium w tym cyklu było wieczorem negatyw rano następnego dnia pozytyw a wieczorem znowu negatyw10.09.2019 Marcel
-
Hej ! Czy mogę prosić, żebyście spojrzały na mój wykres? Widzicie tam jakieś szanse? Pierwszy raz mam spadek dwudniowy. W pierwszej ciąży był jednodniowy i 9dpo a nie tak wcześnie... jedna dobra duszyczka daje mi nadzieję, że już podobny widziała zakończony +, ale sama nie wiem ...
-
Oleczka94 wrote:Z tego co wiem to rano ponoc moga wychodzic zaklamane. Zawyzone i owszem tak jest. Ale mi i rano i wieczorem wychodzily pozytywy z tym ze rano byla mocniejsza krecha od testowej.
Wtedy chyba Ok 10 robiłam ale jakby śluz u ból jajników się niby zgadzał -
Myychaa wrote:Hej ! Czy mogę prosić, żebyście spojrzały na mój wykres? Widzicie tam jakieś szanse? Pierwszy raz mam spadek dwudniowy. W pierwszej ciąży był jednodniowy i 9dpo a nie tak wcześnie... jedna dobra duszyczka daje mi nadzieję, że już podobny widziała zakończony +, ale sama nie wiem ...
Zagnieżdżanie 7-8dpo jest umowne równie dobrze może być jak u Ciebie trzymam mocne kciukiMyychaa lubi tę wiadomość
-
Ja dzis 12 dzien po owulce, minimalnie ale jednak widoczny na majtkach i papierze taki bezowy sluz. Podlamalam sie troche, brzuchol boli od rana,nie wiem czy to plamienia sie nie rozkrecaja przed okresem, chociaz zazwyczaj takowe mialam w połowie cyklu a nie pod koniec. Tak sie zajaralam jak sie dowiedziałam ze na 100% owulacja byla, ale chyba niepotrzebny ten wielki entuzjazm.
-
Oleczka94 wrote:Moge prosic o nazwe testow?uzywam domowe laboratorium i wychodza mi same pozytywy ostatnio. Nie mialam jeszcze owulacji wiec nie wiem co jest grane.
Temperatura szaleje
Testowałam na kilku formach, w tym domowe labolatorium.
Najbardziej zadowolona jestem z tych:
https://allegro.pl/testy-30-szt-owulacyjne-lhc-10-szt-ciazowe-gratis-i5330826631.htmlIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Testowałam na kilku formach, w tym domowe labolatorium.
Najbardziej zadowolona jestem z tych:
https://allegro.pl/testy-30-szt-owulacyjne-lhc-10-szt-ciazowe-gratis-i5330826631.html10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualnyIsaura81 wrote:Cześć dziewczyny. Gdzie jakieś pozytywne testy?
Nona, Isaura81, Natalia91!, agniecha2101, Ola_445, OlivkowaMama, KAL, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lili90 wrote:Ja rano wysokałam chyba pozytywny test,tzn. Na poczatku cień się zaznaczył a po 10 min byla bladziutka rózowa kreseczka. Jutro lecę na bete to zobaczymy co z tego wyjdzie
Trzymamy kciuki. Czekamy;-)Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
A ja pytanko mam do dziewczyn, które drożność robiły: robili Wam przed LEWATYWĘ??????? Właśnie w jakims artykule czytam!
Ciekawe jak mam zdążyć z drożnością, jak moje @ z plamieniami kończą się prawie w dniu owu... No mnie się wszystko popieprzyło odkąd się staram...
-
Marilen wrote:A ja pytanko mam do dziewczyn, które drożność robiły: robili Wam przed LEWATYWĘ??????? Właśnie w jakims artykule czytam!
Ciekawe jak mam zdążyć z drożnością, jak moje @ z plamieniami kończą się prawie w dniu owu... No mnie się wszystko popieprzyło odkąd się staram...
Ja nie miałam lewatywy, kazali się tylko wysiusiać i dzien wczesniej nie jesc nic ciężkostrawnego tylko żeby zrobili drożność nie możesz mieć żadnych plamien... rozmawiałaś z ginem o tych plamieniami? Bierzesz coś na to? -
nick nieaktualnykozgo wrote:Super były jakieś objawy ? Który dzień po ?
agniecha2101, KAL, kehlana_miyu lubią tę wiadomość