SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, my po kolejnym badaniu nasienia+ marr i hba. I potrzebuję pocieszenia, bo już tylko beczeć umiem...
Morfologia w miejscu, inne parametry ciut gorzej niż przed kuracją profertilem,
HBA: 67% ( wg lab >80% OK
MARR: 38% ( w opisie wynik wątpliwy, podejrzenie niepłodności o podłożu immunologicznym. Przy wyniku powyżej 39% opis: wynik dodatni, znaczne prawdopodobieństwo niepłodności o podłożu immunologicznym.
Nie dołujcie bardziej. Pocieszcie błagam bo się powieszę ;P
EDIT: jeszcze dodam, że u mnie plamienie od pon ( 10 dpo) do dzisiaj. A @ nie przychodzi. Nie ma ciąży na bank, za to jest wszystko rozregulowane...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 19:47
-
Hey .Miałam testować 25 ale dzisiaj wyszła bardzo wyraźna kreska.To moja trzecia ciąża ,trzeci raz przeżywam to samo i modlę się by tylko się udało.Jestem bardzo szczeslwia ale strach mnie zabija.Do tego plamię u wiem że szybko może być po ciąży .
valetta94 lubi tę wiadomość
-
Marilen co prawda jestem na poczatku badan swoich i meza i nie zabardzo Ci powiem co chociaz by te wyniki mialy znaczyc to powiem Ci zebys nie gadala takich glupot ze sie powiesisz. wiem ze to jest przykte i ciezkie do przyjecia, ale sama dobrze wiesz ze jest to rzecz ktora da sie poprawic! Trzeba tylko wytrwalosci. Wiem ze latwo sie mowi, ale Ty masz przynajmniej mozliwosc zeby sie badac. Umnie w Uk jest to strasznie ciezkie z co paro miesiecznymi wizytami w Polsce. no ale coz... sama tak wybralM toteraz mam:-) moze faktycznie trzeba zmienic.leki badz nawet i lekarza! Glowa do gory!10.09.2019 Marcel
-
Oleczka94 wrote:Marilen a robilas test?
Nie, nie ma sensu. Plamienie jak co cykl. Przy takich wynikach to za Chiny ludowe zajść nie mogłam.
Najgorsze, że nawet drożności nie mogę umówić bo nie wiem kiedy normalna @ przyjdzie. Ijakbg mało było wypryszczylo mnie jak trędowata a ja nigdy pryszczy nie mam. Brzydka, pryszczata i niepłodna -
Marilen wrote:Dziewczyny, my po kolejnym badaniu nasienia+ marr i hba. I potrzebuję pocieszenia, bo już tylko beczeć umiem...
Morfologia w miejscu, inne parametry ciut gorzej niż przed kuracją profertilem,
HBA: 67% ( wg lab >80% OK
MARR: 38% ( w opisie wynik wątpliwy, podejrzenie niepłodności o podłożu immunologicznym. Przy wyniku powyżej 39% opis: wynik dodatni, znaczne prawdopodobieństwo niepłodności o podłożu immunologicznym.
Nie dołujcie bardziej. Pocieszcie błagam bo się powieszę ;P
EDIT: jeszcze dodam, że u mnie plamienie od pon ( 10 dpo) do dzisiaj. A @ nie przychodzi. Nie ma ciąży na bank, za to jest wszystko rozregulowane... -
Gratuluję zafasolkowanym.
Kasionek szybciutko ci wyszły te kreski . Ja czekam i dopiero po weekendzie robię jak się plamienia albo @ nie pojawi.
Cycki nie bolą tak jak co cykl, pms brak. Lekkie bóle podbrzusza ale jakiś takie bardziej skurcze i wzdęcia.
Ale tak prawdę mówiąc to mocno czuje aby się miało udać. W sumie to też malutkie szanse bo sexik był tylko 2 razy i to spontanicznie a nie wystrzeliwując.sie w ovu.Kasionek lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:31
Isaura81 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Isaura81 wrote:Gratuluję zafasolkowanym.
Kasionek szybciutko ci wyszły te kreski . Ja czekam i dopiero po weekendzie robię jak się plamienia albo @ nie pojawi.
Cycki nie bolą tak jak co cykl, pms brak. Lekkie bóle podbrzusza ale jakiś takie bardziej skurcze i wzdęcia.
Ale tak prawdę mówiąc to mocno czuje aby się miało udać. W sumie to też malutkie szanse bo sexik był tylko 2 razy i to spontanicznie a nie wystrzeliwując.sie w ovu. -
Isaura81 wrote:Gratuluję zafasolkowanym.
Ale tak prawdę mówiąc to mocno czuje aby się miało udać. W sumie to też malutkie szanse bo sexik był tylko 2 razy i to spontanicznie a nie wystrzeliwując.sie w ovu.
Isaura bo nie pamietam Ty zioła pijesz zamiast dupka na niedomoge czy miałaś tez problemymz owulkami? -
Marilen wrote:Nie, nie ma sensu. Plamienie jak co cykl. Przy takich wynikach to za Chiny ludowe zajść nie mogłam.
Najgorsze, że nawet drożności nie mogę umówić bo nie wiem kiedy normalna @ przyjdzie. Ijakbg mało było wypryszczylo mnie jak trędowata a ja nigdy pryszczy nie mam. Brzydka, pryszczata i niepłodna10.09.2019 Marcel -
Dziewczyny a to powiedzcie mi jeszcze jedno... ze sprawa tych moich nieregularnych i dlugich cykli powinnam sie udac do gina endokrynologa czy narazie (5sc) zostac u normalnego?
Jak narazie badania tarczycowe nie daly mi powodu do zmartwien ale jesli za miesiac je powtorze i tsh dalej bedzie 2,66 (badz wieksze) i inne badania z tej puli tez beda gorsze to lepiej od razu isc do endokrynologa?
Edit akurat moja pani ginekolog to rowniez endokrynolog.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 19:07
10.09.2019 Marcel