Śluz w początkowej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Aniu mnie w poprzednim cyklu tak zalewało,i niestety...teraz mam calkiem inaczej bo mam wodnisty taki jakby,lepiący i białawy
musze iść do gina...tylko ku**a nie mam kiedy! jestem już tak wściekła na to wszystko...cycki mnie bola, leje sie ze mnie jak woda z kranu, a tu jeszcze meble do kuchni nie dojechały i pracuje po 12 godzin dziennie 7 dni w tygodniu!!!! FAK FAK FAK!!!! Do dupy to wszystko...blackangel, sabink9018 lubią tę wiadomość
-
Aga a podejrzewasz ciąże czy jak? Bo jeśli nic Cie nie piecze i nie swędzi to po co iść do gina, to prawidłowy śluz. Dla mnie koszmarem jest to że ciągle coś się zmienia. Kiedyś miałam tak że śluz był biały i kremowy a przed @ jeden dzień robił się rozciągliwy jak na owulację i bach @ przychodziła. W poprzednim cyklu przez ponad tydzień przed @ było właśnie dużo białego , można powiedzieć kremowego śluzu ale byl mocno rozrzedzony , jak balsam do ciała pomieszany z wodą . Już nic z tego nie wiem, ciekawe jak będzie w tym cyklu"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlysk_kotka wrote:Aga a podejrzewasz ciąże czy jak? Bo jeśli nic Cie nie piecze i nie swędzi to po co iść do gina, to prawidłowy śluz. Dla mnie koszmarem jest to że ciągle coś się zmienia. Kiedyś miałam tak że śluz był biały i kremowy a przed @ jeden dzień robił się rozciągliwy jak na owulację i bach @ przychodziła. W poprzednim cyklu przez ponad tydzień przed @ było właśnie dużo białego , można powiedzieć kremowego śluzu ale byl mocno rozrzedzony , jak balsam do ciała pomieszany z wodą . Już nic z tego nie wiem, ciekawe jak będzie w tym cyklu
Nie, nic mnie nie boli, nie swędzi, nie piecze...tylko piersi mnie bolą, ale to może być na okres bo ciąży również nie podejrzewam. Wiadomo staraliśmy się w tym miesiącu, ale jakoś nie czuje się "ciążowo"...wiecie, co mam na myśli, brak tego przeczucia, a jak wiecie raz już w ciąży byłam i przeczucie miałam któe się sprawdziło. Wiem że teraz nie musi byc tak samo, ale jednak jakoś czuje że nie jestem w ciązy...a do gina muszę iść tak kontrolnie bo w tym miesiącu nie byłam dlatego, że potrzebowałam odpocząć psychicznie i fizycznie od lekarza, leków itp...a martwi mnie to, że już 14dni mam cały czas kremowy śluz, a nigdy wcześniej nie miałam tak długo...no ileż można ja się pytam!! masakra jakaś!! -
Dziewczynki, poradźcie. Z tym moim śluzem to ja głupieję całkowicie. Np, od dwóch dni obserwuję u siebie dwa rodzaje śluzu na raz!! Tzn, wodnisty bardzo rzadki (nawet dziś rano zanim zdążyłam się ubrać w łazience kapał ze mnie kropelkami), ale biały, nie przeźroczysty. Do tego na papierku, czy wkładce widzę też ciut śluzu przeźroczystego i rozciągliwego?! Nie jest on taki jak typowe białko jaja kurzego, raczej gęstszy, bardziej jak galaretka (?) i rozciągliwy.
Nic z tego nie rozumiem. Według OVU, potencjalnie owulację miałam 12 dni temu (chociaż przerywaną kreską i u mnie to nic nie wiadomo na pewno).
Co myślicie? Pomóżcie. Poradźcie. -
nick nieaktualnyTopola wrote:Dziewczynki, poradźcie. Z tym moim śluzem to ja głupieję całkowicie. Np, od dwóch dni obserwuję u siebie dwa rodzaje śluzu na raz!! Tzn, wodnisty bardzo rzadki (nawet dziś rano zanim zdążyłam się ubrać w łazience kapał ze mnie kropelkami), ale biały, nie przeźroczysty. Do tego na papierku, czy wkładce widzę też ciut śluzu przeźroczystego i rozciągliwego?! Nie jest on taki jak typowe białko jaja kurzego, raczej gęstszy, bardziej jak galaretka (?) i rozciągliwy.
Nic z tego nie rozumiem. Według OVU, potencjalnie owulację miałam 12 dni temu (chociaż przerywaną kreską i u mnie to nic nie wiadomo na pewno).
Co myślicie? Pomóżcie. Poradźcie.
ja niestety Ci nie pomogę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPół miesiąca z wkładkami i ciągle "mokro w gaciach", ten kremowy śluz mnie wykończy, przeczuwałam że zostanie ze mną do samej @ i chyba tak właśnie będzie bo wczoraj zaczęły się boleści, ale @ nadal jeszcze nie ma...jutro testuje i zobaczymy...
Topola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTopola wrote:
Doskonale CIe rozumiem, czasem jak dziewczyny gadają o śluzie i wszystkie takie obeznane sa to mam wrażenie że się z choinki urwałam czy coś... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny