X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Śluz w początkowej ciąży
Odpowiedz

Śluz w początkowej ciąży

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Aniu mnie w poprzednim cyklu tak zalewało,i niestety...teraz mam calkiem inaczej bo mam wodnisty taki jakby,lepiący i białawy

musze iść do gina...tylko ku**a nie mam kiedy! jestem już tak wściekła na to wszystko...cycki mnie bola, leje sie ze mnie jak woda z kranu, a tu jeszcze meble do kuchni nie dojechały i pracuje po 12 godzin dziennie 7 dni w tygodniu!!!! FAK FAK FAK!!!! Do dupy to wszystko...

blackangel, sabink9018 lubią tę wiadomość

• alxa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś kochanie nie denerwuj się tak! :*

będzie dobrze:)

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

e3db312905.png
    920555c751.png
  • Blysk_kotka Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a podejrzewasz ciąże czy jak? Bo jeśli nic Cie nie piecze i nie swędzi to po co iść do gina, to prawidłowy śluz. Dla mnie koszmarem jest to że ciągle coś się zmienia. Kiedyś miałam tak że śluz był biały i kremowy a przed @ jeden dzień robił się rozciągliwy jak na owulację i bach @ przychodziła. W poprzednim cyklu przez ponad tydzień przed @ było właśnie dużo białego , można powiedzieć kremowego śluzu ale byl mocno rozrzedzony , jak balsam do ciała pomieszany z wodą . Już nic z tego nie wiem, ciekawe jak będzie w tym cyklu

"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja mam taki, bardzo wodnisty bialawy
    ale w zeszlym miesiacu tez tak mialam,
    jakies 3-4po zalewalo mnie bialym a teraz to uczucie wilgotnosci
    nawet jak bede w ciazu to nie bedzie to dowod bo jak zaczelam sie obserwowac to tak juz mam

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie z tym śluzem to nie wiadomo - ja zawsze drugą fazę mam wilgotno i białawy śluz- teraz pytanie do dziewczyn w ciąży - czy jest go więcej - da się zauważyć zmianę ?

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiscie nic nie zauważam wręcz byłam przekonana ze dostanę @ i jak zawsze testy robiłam 2-3 dni przed @ tak teraz zrobiłam dwa dni po

Effcia28, sylvia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blysk_kotka wrote:
    Aga a podejrzewasz ciąże czy jak? Bo jeśli nic Cie nie piecze i nie swędzi to po co iść do gina, to prawidłowy śluz. Dla mnie koszmarem jest to że ciągle coś się zmienia. Kiedyś miałam tak że śluz był biały i kremowy a przed @ jeden dzień robił się rozciągliwy jak na owulację i bach @ przychodziła. W poprzednim cyklu przez ponad tydzień przed @ było właśnie dużo białego , można powiedzieć kremowego śluzu ale byl mocno rozrzedzony , jak balsam do ciała pomieszany z wodą . Już nic z tego nie wiem, ciekawe jak będzie w tym cyklu

Nie, nic mnie nie boli, nie swędzi, nie piecze...tylko piersi mnie bolą, ale to może być na okres bo ciąży również nie podejrzewam. Wiadomo staraliśmy się w tym miesiącu, ale jakoś nie czuje się "ciążowo"...wiecie, co mam na myśli, brak tego przeczucia, a jak wiecie raz już w ciąży byłam i przeczucie miałam któe się sprawdziło. Wiem że teraz nie musi byc tak samo, ale jednak jakoś czuje że nie jestem w ciązy...a do gina muszę iść tak kontrolnie bo w tym miesiącu nie byłam dlatego, że potrzebowałam odpocząć psychicznie i fizycznie od lekarza, leków itp...a martwi mnie to, że już 14dni mam cały czas kremowy śluz, a nigdy wcześniej nie miałam tak długo...no ileż można ja się pytam!! masakra jakaś!!

• Topola Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, poradźcie. Z tym moim śluzem to ja głupieję całkowicie. Np, od dwóch dni obserwuję u siebie dwa rodzaje śluzu na raz!! Tzn, wodnisty bardzo rzadki (nawet dziś rano zanim zdążyłam się ubrać w łazience kapał ze mnie kropelkami), ale biały, nie przeźroczysty. Do tego na papierku, czy wkładce widzę też ciut śluzu przeźroczystego i rozciągliwego?! 036.gif Nie jest on taki jak typowe białko jaja kurzego, raczej gęstszy, bardziej jak galaretka (?) i rozciągliwy.

Nic z tego nie rozumiem. Według OVU, potencjalnie owulację miałam 12 dni temu (chociaż przerywaną kreską i u mnie to nic nie wiadomo na pewno).

Co myślicie? Pomóżcie. Poradźcie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topola wrote:
    Dziewczynki, poradźcie. Z tym moim śluzem to ja głupieję całkowicie. Np, od dwóch dni obserwuję u siebie dwa rodzaje śluzu na raz!! Tzn, wodnisty bardzo rzadki (nawet dziś rano zanim zdążyłam się ubrać w łazience kapał ze mnie kropelkami), ale biały, nie przeźroczysty. Do tego na papierku, czy wkładce widzę też ciut śluzu przeźroczystego i rozciągliwego?! 036.gif Nie jest on taki jak typowe białko jaja kurzego, raczej gęstszy, bardziej jak galaretka (?) i rozciągliwy.

Nic z tego nie rozumiem. Według OVU, potencjalnie owulację miałam 12 dni temu (chociaż przerywaną kreską i u mnie to nic nie wiadomo na pewno).

Co myślicie? Pomóżcie. Poradźcie.

ja niestety Ci nie pomogę

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie znam się na tym bo sama mam z tym pewne problemy

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pół miesiąca z wkładkami i ciągle "mokro w gaciach", ten kremowy śluz mnie wykończy, przeczuwałam że zostanie ze mną do samej @ i chyba tak właśnie będzie bo wczoraj zaczęły się boleści, ale @ nadal jeszcze nie ma...jutro testuje i zobaczymy...

Topola lubi tę wiadomość

• Topola Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Skaranie boskie" z tym śluzem. Ciągle inaczej i można na prawdę oszaleć. To jakaś tajemna wiedza dla mnie 035.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topola wrote:
    "Skaranie boskie" z tym śluzem. Ciągle inaczej i można na prawdę oszaleć. To jakaś tajemna wiedza dla mnie 035.gif

Doskonale CIe rozumiem, czasem jak dziewczyny gadają o śluzie i wszystkie takie obeznane sa to mam wrażenie że się z choinki urwałam czy coś... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, kie jaki śluz powinien być i jaki co oznacza...ale ja nigdy nie mam tak jak być powinno, dlatego nie oragniam

Topola lubi tę wiadomość

• Topola Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie mam tak samo. W wiedzy teoretycznej jestem ekspertem, ale ona nijak się nie ma do praktyki.

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie. Ta "praktyka" co miesiąc wygląda zupełnie inaczej więc jak tu dojść "do ładu i składu" :P nijak się ma to w rzeczywistości

Topola lubi tę wiadomość

• Topola Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihihi, nie ma lekko. To samo zresztą mam z temperaturą, ale to temat na inny wątek chyba. Nie będę tutaj zmieniać tematyki 0winked.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to widzę, że na tym innym wątku tez się pewnie spotkamy :) heh

• Topola Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie, do zobaczenia niebawem :D

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, do zobaczenia :)
    uciekam już bo trzeba się wziąć do roboty :P

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ