Śluz w początkowej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie jest tak.
przed @ krem biały czasami "budyn waniliowy"
przed II kreskami krem (podchodzący wlasnie kolorem pod budyn waniliowy) + wyspy śluzu rozciągliwego żółtego. dziwna mieszanka bo to wygląda poł na pol śluz płodny i śluz niepłodny..
juz 2 raz sie tak sprawdziło, choć może u każdej kobietki inna historiaMargaretka89, MamaNl lubią tę wiadomość
-
Witam mam nadzieje ze jescze ktos tu zaglada 28.10 powinnam dostac @ na kilka dni przed mialam kremowy sluz utrzymuje sie on do dzis do tego pobolewa mnie podbrzusze i piersi sa bardzo tkliwe czy moge miec nadzieje na fasolke? Za kilka dni chce testowac
Annasara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlka05 wrote:Witam mam nadzieje ze jescze ktos tu zaglada 28.10 powinnam dostac @ na kilka dni przed mialam kremowy sluz utrzymuje sie on do dzis do tego pobolewa mnie podbrzusze i piersi sa bardzo tkliwe czy moge miec nadzieje na fasolke? Za kilka dni chce testowac
Mogę opisać jakie u mnie były zawirowania ze śluzem, to może kogoś pocieszę Miałam 50dniowe cykle. Po odłożeniu anty ze 2 razy wydawało mi się, że mam owulacje- strasznie duzo rozciągliwego śluzu. Po prawdziwej owulacji był najpierw lepki i kremowy a kilka dni przed testowaniem stał sie wodnisty i wcale nie było go dużo. Śluz mi się zmienił dopiero po jakiś może 3 tyg. od testowania. Zaczął być kremowy a dopiero 2-3 miesiącu było go na prawde sporo i to też nie zawsze. Także na moim przykładzie można zobaczyć, że czasem nie należy przejmować się śluzem;)Nikaaaa lubi tę wiadomość
-
Zawsze mialam @ co 30 dni czasem byly maksymalnie 2 dni pozniej lub wczesniej piersi bola mnie tak ze nawet koszulka mi przeszkadza a @ jak nie ma tak nie ma partner sie ogolnie cieszy bo od poczatku roku sie staramy. Test ce zrobic zeby sie troche uspokoic. I dziekuje ci Sylvuszka za odpowiedz
-
Nowa napisała :"bo tak już chyba jest, że jak się bardzo na to czeka, to widzi się objawy we wszystkim. A potem przychodzi @ i jakos tak smutno sie robi, że znowu nic... tylko chyba spokojnosc i cierpliwosc może to wynagrodzić "
I ja się z tym zgadzam.
Poza tym każda z nas ma inny organizm, każda reaguje inaczej. W teorii objawy sluzu wydają się takie proste i łatwe a w praktyce już trudniej je zweryfikować.
I na końcu cytat pocieszenia : "jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło, to znaczy że jest Wielkie i lezie powoliMadhuri, Taskaska lubią tę wiadomość
Emilia88 -
Ja mialam strasznie duzo sluzu, czasem kremowego, a czasem po prostu mokrego to byla pierwsza oznaka mojego odmiennego stanu, ale wtedy nawet nie liczylam na to, ze bede w ciazy po 1 cyklu staran, wiec podeszlam do tego z dystansem
-
Witam wszystkie:)wkoncu trafilam na temat dotyczacy sluzu.Jestem juz mama dwojki lobuzow i od listopada staramy sie o trzecie:)W tym miesiacu zauwazyLAm ze okres 3 dni przed czasem trwal tylko dwa dni i niespelna tydzien po mam sluz bialy gesty i jakos mokro ?Nie wiem czy to hormony bo mam zamiar robic testy owulacyjne za tydzien .Milego dnia:)mama18121986
-
Witajcie
U mnie 28dc zero objawów @.
21dc krwawienie delikatne, krew o dziwnym zabarwieniu.
BARDZO ZASTANAWIA MNIE Śluz bo od paru dni jest kremowy, czasami czuje jak leci, biały, czasami wodnisty, ale w większej ilości na wkładce ma barwę jasno różowego!!
czekam do 10.07.17r. na testowanie jeżeli @ nie przyjdzie.
Na 14.07 mam HSG. (staramy się z mężem już 1.5 roku o 2 bejbe!!)
Od 12dc DUPHASTON biorę.
Mój cud Hania 3,5 roku
Starania o drugiego bejbusia !! 1.5 roku
16.08.2017 HSG - jajowody drożne
prolaktyna, niedoczynność tarczycy i progesteron - wyprowadzone
Oczywiście wierze, że to już ten cykl...
28.08.17r. Nasienie w normie
ZACZYNAMY Drugi cykl po HSG! -
Hej hej puk puk;) jest tu ktos;)?
Jestem 9 dpo , wczoraj odstawiłam duphaston .
Mam nadzieje ze sie udalo w tym cyklu. Po wewnetrznym badaniu sluzu : mam taki pomieszany (mleczno wodnisty, kremowy , i taki glutowaty ale nie rozciagliwy) co myslicie? -
Lenoo wrote:Witajcie
U mnie 28dc zero objawów @.
21dc krwawienie delikatne, krew o dziwnym zabarwieniu.
BARDZO ZASTANAWIA MNIE Śluz bo od paru dni jest kremowy, czasami czuje jak leci, biały, czasami wodnisty, ale w większej ilości na wkładce ma barwę jasno różowego!!
czekam do 10.07.17r. na testowanie jeżeli @ nie przyjdzie.
Na 14.07 mam HSG. (staramy się z mężem już 1.5 roku o 2 bejbe!!)
Od 12dc DUPHASTON biorę. -
Ja też miałam śluz w większej ilości test zrobiłam w 30 dni cyklu i był pozytyw.temp w dniu testu 36.99 cmil brzuch piersi bolały wcześniej śluzu nie obserwowałam bo dla mnie była to mieszanka mojego i partnera.a i siku biegalam co chwile i myślałam że jakieś zapalenie pęcherza.
2014- ciąża pozamaciczna Hiperprolaktynemia-> Dostinex
02.03.2018 Igusia na świecie (3cs)
08.2020 misja rodzeństwo ( 2021zaś.
02.01.22- II --> rośnij
-
olka89 wrote:Ja też miałam śluz w większej ilości test zrobiłam w 30 dni cyklu i był pozytyw.temp w dniu testu 36.99 cmil brzuch piersi bolały wcześniej śluzu nie obserwowałam bo dla mnie była to mieszanka mojego i partnera.a i siku biegalam co chwile i myślałam że jakieś zapalenie pęcherza.
A Tobie zycze wszystkiego dobrego a wlasciwie to Wam;) -
Ja jestem 10 dpo i po owu miałam sucho praktycznie cały czas a dziś pojawił się kremowy śluz taki troszkę rozciągliwy . Zobaczymy co z tego będzieKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀