Śluz w początkowej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzis mam 37 dc okresu wiadomo brak test z moczu pozytywny kilka dni temu z krwi negTywny bylam u lekarza nowi ze jestem s 2 fazie; ze za 2 tyg dostane onres lub okaza sie, ze jestem w ciazy.. juz nie wiem co myslec. Czytalam , ze przefluzajaca sie faza lutealna moze siwdaczyc o ciazy..LIDKA
-
Ja spodziewam się w tym cyklu @ szybciej czyli właśnie około 4 sierpnia ale poczekam do 9 bo to będzie 28 dzień cyklu a takie mam cykle. Nie spodziewam się niczego bo podobno mam za bardzo skaczące wykresy... . Trzymam kciuki ! ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2017, 22:25
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Bianka1986 wrote:Dziewczyny dzis mam 37 dc okresu wiadomo brak test z moczu pozytywny kilka dni temu z krwi negTywny bylam u lekarza nowi ze jestem s 2 fazie; ze za 2 tyg dostane onres lub okaza sie, ze jestem w ciazy.. juz nie wiem co myslec. Czytalam , ze przefluzajaca sie faza lutealna moze siwdaczyc o ciazy..
A co do testow , czasem testy podaja falszywy wynik.
Jeli od potwierdzonej owulacji minelo 14 dni a @ brak to jest duza szansa ze siw udalo ale jesli badanie krwi negatywne to ciezko mi ocenic sytulacje bo ponoć badanie krwi jest nabardziej wiarygodne. -
Dominisia883 wrote:Ja spodziewam się w tym cyklu @ szybciej czyli właśnie około 4 sierpnia ale poczekam do 9 bo to będzie 28 dzień cyklu a takie mam cykle. Nie spodziewam się niczego bo podobno mam za bardzo skaczące wykresy... . Trzymam kciuki ! ;*
-
Witajcie
Mam 35 lat od 11 MC mężatką i od 11 MC staramy się o dzidzie Zrobiliśmy wszystkie badania i jest ok więc tak naprawdę nie wiadomo czemu nie możemy zajść w ciążę
Dzis mija 2 dzień od daty miesiączki mam mnóstwo śluzu biały i gesty muszę mieć wkładkę bo tak jakbym się posiusiam co chwila biegam fo toalety czy to okres czy nie i ulga bo to nie okres
Zrobiłam przed chwilą czyli wieczorem test i dupa 1 ciemna kreska i chce mi się płakać -
Ja jestem w 4tc,mam biały śluz, ilość porównywalna do tej przed okresem. Ale w tym cyklu po owulacji bardzo szybko było sucho i juz czułam, że się udało śluz pojawił się później, bliżej terminu miesiączki, w moim przypadku pozytywnego testu13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
Cześć dziewczyny:) cieszę się że znalazłam ten wątek bo sama zastanawiam się czy się udało:)
Ja zazwyczaj miałam przy owulacji wiadomo jaki sluz po owulacji była sahara, a 2-3 dni przed okresem mokro co chwilę w majtkach. Zazwyczaj miałam cykle 26-29 dni. Czasami zdażał się też cykl po 24 albo 25 dni. Teraz jestem 11 dzień po owulacji a to mój 26 dzień cyklu. Dziwi mnie fakt że sluz pojawia się bialy, kremowy ale nie w dużych ilościach od owulacji do teraz. Robiłam już test ale była jedna kreska .
Poczekam jeszcze 3 dni i zatestuje znowu.
Człowiek glupi jednak się bardzo chce mieć dzidziusia zwraca uwagę na wszystko -
Iwoniasta785 wrote:Cześć dziewczyny:) cieszę się że znalazłam ten wątek bo sama zastanawiam się czy się udało:)
Ja zazwyczaj miałam przy owulacji wiadomo jaki sluz po owulacji była sahara, a 2-3 dni przed okresem mokro co chwilę w majtkach. Zazwyczaj miałam cykle 26-29 dni. Czasami zdażał się też cykl po 24 albo 25 dni. Teraz jestem 11 dzień po owulacji a to mój 26 dzień cyklu. Dziwi mnie fakt że sluz pojawia się bialy, kremowy ale nie w dużych ilościach od owulacji do teraz. Robiłam już test ale była jedna kreska .
Poczekam jeszcze 3 dni i zatestuje znowu.
Człowiek glupi jednak się bardzo chce mieć dzidziusia zwraca uwagę na wszystko -