Śluz w początkowej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka. Mam pytanie do dziewczyn które są w początkach ciąży - jaki jest śluz?
A dziewczyny, które nie są w ciąży - jaki macie śluz w drugiej fazie ?
Kurcze ja mam do okresu 6 dni - jest bardzo mokro muszę mieć wkładkę , śluz białawy, na wkładce żółty. Ja chciałam sprawdzić to jest biały ale ma taką kaszkową strukturę Nie wiem czy to jest normalne czy może to objaw ciąży ? Z góry dziękuję za odpowiedźSówka35, Teklaa, KARMA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja taki jak opisałaś miałam przez ostatnie dni (bardzo go dużo) z tym,że gęsty a dziś rozciągliwy?!! (ale dalej biały) a jestem jeszcze na Duphastonie wiec troche to dziwne wszystko.....Tak bardzo pragniemy być w ciąży, że szukamy nadzieji nawet w śluzie...a pewnie jak ze wszystkim może być różnie u różnych kobiet...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2013, 17:50
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
No niestety Gosiaczek każda kobieta jest inna, każda ma inne objawy. Ja jak doszukiwałam się objawów ciąży, to je miałam, a póxniej rozczarowanie, bo przychodziła @.
I w rzeczywistości u mnie było tak w każdej ciąży, że objawów przed zobaczeniem dwóch kresek nie miałam żadnych na ciążę. Czułam się identycznie jak na @, no może troszeczkę bardziej mnie piersi bolały, ale sama nie wiem czy tak było naprawdę czy to tylko autosugestia.
Życzę Ci z całego serca aby to była fasolka, ale niestety nic nie jest pewne, aż do zrobienia testu ciążowego i braku @.AmVormittag, ewa13 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
ja znowu miałam kremowy a pewnego jednego dnia przed okresem zalało mnie śluzem dużo było kremowego .. i w sumie po tym wiedziałam ze jestem w ciązy bo zAWSZE przed okresem miałam sucho jak pieprz.. ale każda kobieta jest inna..w sumie cały czas mam teraz kremowy
-
No ja dziewczyny mam mokro muszę nosić wkładkę - a mam takie pytanie - czy w drugiej fazie nie powinno być sucho? Sex nie powinien być trudniejszy bo nie ma nawilżenia ? Jak to jest u Was ? Mnie dziś do tego wyszła opryszczka - jeszcze 6 dni do terminu @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kobitki, może któraś z Was mi coś podpowie...nie wiem co się dzieje, mam kremowy śluz juz 13 dzień i z dnia na dzień jest go coraz więcej...jest on idealnie kremowy niczym garnier do rąk od soboty muszę częściej wymieniac wkładkę bo mnie zalewa...nigdy nie miałam takich akcji. CO o tym myślicie?
-
A ja myśle,że te wszystkie wspomagacze,które bierzemy powodują tą nadprodukcje śluzu.Ja od 3 cykli na wiesiołku,ziołach,vitB6,clexanie,tabl.na płodność,siemie lniane i śluzu mam mega dużo przez cały czas,a w ciąży nie jestem póki co i w tym cyklu nie będe napewno
-
nick nieaktualnyAnna39 wrote:A ja myśle,że te wszystkie wspomagacze,które bierzemy powodują tą nadprodukcje śluzu.Ja od 3 cykli na wiesiołku,ziołach,vitB6,clexanie,tabl.na płodność,siemie lniane i śluzu mam mega dużo przez cały czas,a w ciąży nie jestem póki co i w tym cyklu nie będe napewno
ja nie biorę żadnych wspomagaczy na śluz, a w tym miesiącu w ogóle nic nie brałam bo mój organizm i psychika potrzebowali odpoczynku. Dlatego tym bardziej nie wiem co sie dzieje... -
nick nieaktualnyAga_Andzia wrote:ja nie biorę żadnych wspomagaczy na śluz, a w tym miesiącu w ogóle nic nie brałam bo mój organizm i psychika potrzebowali odpoczynku. Dlatego tym bardziej nie wiem co sie dzieje...