stara dobra plotka:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:noo tylko wchodź od "zakrystii" żeby Cię proboszcz-wódz nie zobaczył
-
czekaja wrote:Ja tylko chodakowska albo tomka choinskiego na plycie:) uwielbiam:)
a teraz zjadlam fasolke i wygladam jak balon;)
no to ćwiczymy to samo:) skompletowałam prawie wszystko, tzn prawie bo już nie kompletuje, wystarczy mi to co mam....
a Tomek uhhh.....ciacho:) aż milutko się ćwiczy;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
vanessa wrote:muszę zmykać ale nie cieszcie się jeszcze tu wrócębiedrona wrote:Dziekuje. Tylko z kulturka u mnie troche nie-halo, bo sie nie przywitalam!
Witam Panie!biedrona lubi tę wiadomość
-
Robotka to ma towarzysza cwiczen:)
ja ostatnio mam faze na 2 plyte z Tomkiem:) kiedys nalogowo turbo i kiler a teraz total fitness 1 i4:) skalpela nie lubie:)
ja od miesiaca biore dostunex i przybylo mi 3 kilo daltego walcze z tym u zarodka. na szczescie musialam brac tylko miesiac teraz tylko leki na tarczyce
wiosna idzie trzeba cos ze soba zrobic:)
zeby jeszcze tyle nie zrec:)
a my biedne z tymi hormonami:(
biedronka hej:)biedrona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe w pierwszej chwili pmyślałam że jesteś niezłe ziółko jak napisałaś że z kulturą u Ciebie nie halo:D ale teraz już wszystko rozumiem i oczywiście wybaczam:)
-
Czekaja noo u mnie skalpel przejdzie jako na początek jak jestem tak jak teraz w przerwie z ćwiczeniami.
lubię skalpel II natomiast turbo nie cierpię, to dla mnie katorga;) tchu nie mam. no i Tomka lubię na razie tyle mi wystarczy,
jak się rozruszam to planuję liznąć biegania lekkiego, ale to też u mnie słabo....najgorsza rzecz dla mnie to biegi....
ja nie wiem co z tymi hormonami.....a już odkąd pregnyl biorę to co miesiąc mam inne zachcianki.....szkoda że nie można mieć apetytu np na sport albo na czytanie książek tylko na jedzenie;)biedrona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedrona wrote:E tam, zawsze mozna sobie wtedy ciaze wkrecac!
ziółko Ty....
Ewelka witaj:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:słońce tylko to też ma skutki uboczne;) może nie nadprogramowe kilogramy a lekką depresję jeśli ciąży nie ma;)
ziółko Ty....
Ewelka witaj:)