stara dobra plotka:)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny ja od tego cyklu jeśli nie okaze się szczęśliwy przechodzę na dong quai...odstawiam większośc cudownych witamin i zobaczymy;)
nooo mi co prawda do depresji daleko ale czasem miewam momenty zawieszenia, szczególnie jak jestem w pracy i nie ma co robić....
oj gdyby to mój szef słyszał.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:dziewczyny ja od tego cyklu jeśli nie okaze się szczęśliwy przechodzę na dong quai...odstawiam większośc cudownych witamin i zobaczymy;)
nooo mi co prawda do depresji daleko ale czasem miewam momenty zawieszenia, szczególnie jak jestem w pracy i nie ma co robić....
oj gdyby to mój szef słyszał....Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
biedrona wrote:Ewelka, zapytalabym jak to zrobilas, ale chyba nie wypada!
owulka była potwierdzona ale z prawego jajnika a tu nie mam jajowodu wiec stwierdziliśmy z gienkiem, że dupa blada no i stał sie cud az sie boje jutro na wizyte isc to tak w skrócieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 14:41
biedrona, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:bralam tylko kwas foliowy ( ze 4 lata hahaha) zaczełam braz zelazo, magnez i wit. B6 - brałam to przez dwa cykle i w drugim zaciązyłam wiec moze faktycznie cos mi pomogło a moze nie.. nie wiem
-
własnie naoglądałam się tortów:D z racji tego że mam córkę która w maju kończy 6 lat i ma na imie Maja to będzie miała tort w kształcie ula z pszczołami:D
kuźwa nie ma jak miłośc od pierwszego wejrzenia:D
o kurde frytki z vegetą...... mniam!!! i jeszcze majonez...dawno tego zestawu nie jadłam....
ale dziś muszą mi gołąbki mojej mamy wystarczyćEweloka84 lubi tę wiadomość