Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA mi się śniło że moja beta wynosiła 44054 hahaha wczoraj pisałam kas o becie i w śnie już wiadomo wynik hahaha
Wstałam szybko jak tylko oczy otworzyłam wzięłam letroxa do Dzioba i poszłam zrobić test ciążowy z faccella i po sekundzie mocna druga krecha więc chyba dzidzia rośnie -
Przyszla @.... Zaczynamy od nowa. Jestem smutna, zawiedziona... Coz. Z ciekawych rzeczy powiem Wam ze tempka u mnie az do samego okresu bardzo wysoka. Szkoda ze teraz do owu znow sporo czekania... Trzymajcie kciuki zeby ten cykl byl moim szczesliwym.
28 lat, 3 cs33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Żabko fajnie masz z tymi snami wlasciwie to na badania nie musisz iść
Kasia, spokojnie :* u mnie tez temperatura do samego konca wysoka, właściwie dopiero od 1 dnia zaczęła spadać i jeszcze nie doszliśmy do linii podstawowej...
Wiemze Wiem że temperaturanie będę sie sugerować czy ciąża czy nie. W ogóle zastanawiam się czy nie mierzyć temperatury tylko do obulacji? Zobaczę 3 dni wyzszych temperatur i koniec, odstawiam termometr. Wtedy nie będę tego aż tak kontrolować i myśleć.
Sporo nas w tym samym czasie zaczyna cykl powodzenia dziewczyny, robcie co w waszej mocy :*żabka04 lubi tę wiadomość
listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja jestem w 30dc lada moment powinna być @ bo zawsze była 30-34dc. Właśnie miałam kilkakrotnie taką sytuację, że możliwe jest poronienie, ale wiadomo testy się mylą a bety nie zrobiłam, całą sytuację lekarzowi opiszę dopiero teraz na początku lutego, zobaczę co mi powie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 10:19
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:A mi się śniło że moja beta wynosiła 44054 hahaha wczoraj pisałam kas o becie i w śnie już wiadomo wynik hahaha
Wstałam szybko jak tylko oczy otworzyłam wzięłam letroxa do Dzioba i poszłam zrobić test ciążowy z faccella i po sekundzie mocna druga krecha więc chyba dzidzia rośnie
my wczoraj bzyku bzyku, dziś przerwa, i od jutra codziennie -
Hej kochane
co do Zusu niestety on zawsze sie dowali przy ciąży taka ich polityka.. kolezanka podpisałą umowe na poczatku maja pod koniec dowiedziałą się ze jest w ciazy .. poszła na L4 i od razu jak urodziła czy nawet pzed dostała pisemko że wstrzymuja jej z tytułu podwazenia zatrudnienia czy jakos tak musiałą udowadniac, ze nie wiedziałą w momencie podpisywania umowy ze jest w ciazy .. chyba nawet gin jej pisal z nie mogła wtedy jeszcze wiedziec .. na szczescie sprawe wygrala ale kase miala wstrzymana przez dlugi czas
codo kontroli no cóż kontrola które nie wcyhdozi bez zastrzezen i kary to niekontrola czy to ZUS, KRUS, US czy NFZ .
u nas 6 C w domu tesciu kończy podłaczac piec moze dzis sie uda zaczac palic oby juz rzadnej rurki nie zabrakło i kolanka -
nick nieaktualnykas50 wrote:będzie dobrze żabko to Twój mąż nie robił badania nasienia? i innych badań?
my wczoraj bzyku bzyku, dziś przerwa, i od jutra codziennie
Nie miał ani jednego. Nawet morfologia krwi hahah a to dlatego że gin i genetyk powiedział że mamy już zdrowe dziecko (z małżeństwa jest biologicznym ojcem) i gin i genetyk stawiali na problem u mnie bo mąż nie chorował ani nic nie wydarzyło się co by wpłynęło na jakość nasienia:-)
I faktycznie mieli rację wina leży po stronie insulinooprnosci i progesteronu.
Aniu ale zimno masz tylko się nie przezięb:-) nie wiem jak u was ale u mnie wszystko się stopilo i jest na plusie. Nici z dzisiejszych sanek a tak miało być fajnie -
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Nie miał ani jednego. Nawet morfologia krwi hahah a to dlatego że gin i genetyk powiedział że mamy już zdrowe dziecko (z małżeństwa jest biologicznym ojcem) i gin i genetyk stawiali na problem u mnie bo mąż nie chorował ani nic nie wydarzyło się co by wpłynęło na jakość nasienia:-)
I faktycznie mieli rację wina leży po stronie insulinooprnosci i progesteronu.
Aniu ale zimno masz tylko się nie przezięb:-) nie wiem jak u was ale u mnie wszystko się stopilo i jest na plusie. Nici z dzisiejszych sanek a tak miało być fajnie -
Kornelia85 wrote:Klaudyś
Fajny mam suwaczek?
Jak tam się czujesz?
Córcia się grzecznie bawi, mąż rozpalił w piecu, cieplutko robi się w chałupce a ja się położyłam i chyba się zdrzemnę znowu he he a co se będę żałować w niedzielę
A dZiekuje:) ja wlasnie wstałam .narzeczony zjadl wczorajszą pizze więc nie musialam wstawać zeby śniadanie robic. Za godzinę jedziemy do teściowej na obiad, więc znowu obiadu nie musze robic:).brzuch przestal bolec i teraz czekamy do dni plodnych:) -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej kochane
co do Zusu niestety on zawsze sie dowali przy ciąży taka ich polityka.. kolezanka podpisałą umowe na poczatku maja pod koniec dowiedziałą się ze jest w ciazy .. poszła na L4 i od razu jak urodziła czy nawet pzed dostała pisemko że wstrzymuja jej z tytułu podwazenia zatrudnienia czy jakos tak musiałą udowadniac, ze nie wiedziałą w momencie podpisywania umowy ze jest w ciazy .. chyba nawet gin jej pisal z nie mogła wtedy jeszcze wiedziec .. na szczescie sprawe wygrala ale kase miala wstrzymana przez dlugi czas
codo kontroli no cóż kontrola które nie wcyhdozi bez zastrzezen i kary to niekontrola czy to ZUS, KRUS, US czy NFZ .
u nas 6 C w domu tesciu kończy podłaczac piec moze dzis sie uda zaczac palic oby juz rzadnej rurki nie zabrakło i kolanka -
nick nieaktualny
-
basiunia wrote:A to ona od razu poszla na l4 czy popracowala choc troche ?
Żabka doałdnei
noo podjelismy decyzje
nie podchodzimy do drugiej IUI
od razu IVF -
nick nieaktualnyHej dziewczyny Mam pytanko.. pierwszy raz staram sie o dziecko metota mierzenia temperatury,itd. wcześniej udalo sie za pierwszym razem Dzisiaj mam 10 dzien po owulacji i temperatura skoczyła mi do 37,8,wczoraj mialam 36,8. Czy jest szansa,ze sie udało czy to moze byc skok przed @? Nie licze na to,ze sie udało,ale moze...:)jeszcze 3 dni do @.... Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Kas mój teraz działał codziennie i się udało A ja się umieralam na swoim że nie bo żołnierze muszą odczekać i dojrzeć to się śmiał ze mnie i molestowania co dziennie
-
nick nieaktualny