Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHahaha Ania zarzuciła hasło pyton i mi tak utkwilo.zaraziła mnie pytonem. dzięki belen
Lena wiem o jakim naczyniu mówisz rozejrze się w sklepie przy okazji ale ty masz pomysły na dania:-) Ja jak usłyszałam dieta zaczęłam czytać co jeść stwierdziłam że powietrzem będę zyla nie miałam i nie mam koncepcji na śniadania obiady i kolacje ale to dopiero początek i wszystko przede mną w mecievpeqnie dużo przepisówAnia_84 lubi tę wiadomość
-
hahah bo pyton to mi sie udzieli z pierwszych watków typu Wieczornica winem zakrapiana
sorki bylam nalozyc sobei kolacje salatunie -
nick nieaktualnyJa też w podstawówce wysoka i noga jak złodziej grałam w piłkę ręczna, siatkówkę i kosza hmmmm to były czasy a teraz nikt mnie nie na mówi do ćwiczeń ogólnie ruszania się nielubiane leniwa się zrobiłam ale jakby na boisko mnie zawołała pograć to bym biegła. Dziwne
-
nick nieaktualnyNa razie oswajam się z wizja diet.
Endo powiedziała że bez glutenu, białej mąki i cukru trochę. Nie wiem co to za dieta jak się domyślasz co miała na myśli to napisz ja się staram przejść na taką zdrowa chleb ciemny, makaron ciemny, mięso swojskie, itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 20:26
-
nick nieaktualny
-
W brzuchu mi burczy gdy czytam Wasze posty o jedzeniu, a dla mnie już za późno na kolację, bo jakbym otworzyła lodówkę, to istnieje prawdopodobieństwo, że po mojej wizycie zostało by w niej tylko światło, a tego chcę uniknąć. Dzisiaj się @ kończy a mi się gastro włącza- coś ten cykl się poprzestawial.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:ojj siatkówka ..moja liga sama gralam w reperezentaxcjach
Lena dawaj przepis na te frytki
Ale zazdraszczam Ja sport uwielbiam, ale nigdy jakoś tak nie błyszczałam w żadnej reprezentacji. Dawno temu przestałas grać?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Żabciu, kroje marchew, seler, pietruche czasem ziemniaka. Na to przyprawy i zioła: soli troszke, pieprz kolorowy świeżo miloby, czosnek i cebule w proszku, zioła prowansalskie, rozmaryn i rumianek. Jak mam świeży rozmaryn to ze 2-3 łodyżki. Daje super zapach. Nie docenia sie go niestety. Ja w ogóle nauczyłam sie nie używać kostek rosołowych i veget. To niesamowite świństwo.
Jak boisz sie tak bez tłuszczu całkiem to spryskaj to odrobina oliwy z oliwek. 200 stopni piekarnik i ok 15-20 minut.
W tym samym czasie obok sie pierś z kurczaka piec moze i pomidorki . I masz pyszny beztłuszczowy obiadek.Ania_84 lubi tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
żabka04 wrote:Ja miałam grać w reprezentacji Polski w ręczna albo siatkę ale w średniej szkole miałam operacje biodra a potem zaraz sportu imoje studia AWF i kariera poszła...życie. Od tamtej pory nie ćwiczył i leniwa jestem jak mops
w siatke nie raz gram ale dluzej niz 20 min zawsze mialam powera w serwach i atakach niestety do czasu
co do posilkow ja staram sie max do 20 jesc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BELÉN wrote:Ale zazdraszczam Ja sport uwielbiam, ale nigdy jakoś tak nie błyszczałam w żadnej reprezentacji. Dawno temu przestałas grać?
Lena chyab niedlugo szrobie te Twoje frytki