Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabcia nie marudź tylko piecz
. Ja tak przemycam szpinak córce do diety no tez nie znosi
.
3 bita z tego przepisu robilam ostatnio - pyszny i bez pieczenia
http://www.mojewypieki.com/post/ciasto-jak-3-bit
Moj przepiśnik pożyczyłam koleżance. Jutro ma mi w pracy oddac. Tam mam przepisy na dietetyczne i dobre ciachato cos wymysle jeszcze. Takie czekoladowe z gruchami na przykład .... Zgłodniałam ....
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
nick nieaktualny
-
Lena, ciasto musi być pyszne. W weekend postaram się je upiec
Ja na szczęście nie mam nic do szpinaku, zatem myślę, że będzie mi smakowalo.
A co do egzaminu- CISSP (najbardziej pożądany certyfikat jeśli chodzi o bezpieczeństwo w IT).
Żabko, korporacja, branża IT. -
nick nieaktualny
-
Żabko, nie poddawaj się i rozgladaj się cały czas za ofertami. W moim zespole pracują przynajmniej trzy osoby, które zaczynając nie miały ani doświadczenia ani zaplecza technicznego, ale miały sporo umiejętności miękkich i były dobrze przygotowane do rozmowy, zatem pracodawca dał im szansę i dziś, gdy już nabyły trochę wiedzy technicznej świetnie sobie radzą.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie poddaje się belen
czasami mam wrażenie że nic mi nie wychodzi i jestem do dupy ale to mam takie momenty przed @ wierzę w siebie i wiem ze się uda tylko trzeba jeszcze trafić na takiego pracodawcę
jakoś to będzie a może samo przyjdzie wkoncu jakoś nam jest pisane.
BELÉN lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Dziś mam dobry dzień pełen niespodzianek:-)
Byłam dziś na zakupach z mezulkiem (pogodzilismy się) lodówka zapelniona,potem pojechaliśmy do Saturna bo mąż szukał nowego telefonu bo rozwalił mu się na amen przy okazji szukał maszynki do włosów (robi ze mnie fryzjerka) obracając się była półka z parowarami popatrzyłem mówię że muszę sobie taki kupić skoro dietke u mnie wskazana noi zdrowe gotowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 14:37
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Żabko, widzę, że zakupy zrobione, miło spędzony czas z mężem, oj coś czuję, że będziesz walczyła z pytonem tej nocyParowar to fajna sprawa. Mam nawet dwa, ale używamy ich tylko do suszenia grzybów (aż wstyd się przyznać). Jakoś tak zdrowa dieta i ja, to się kłóci ze sobą
-
nick nieaktualnyHahaha z pytonem walczyłem rano
bo mąż ma zmiany od 17-01. miałam kolejny sen śniło że macalam pytona a szczególnie jajka hihihi więc wstałam z chcica:-)
Widzicie urwało mi poprzedni post!!!!
Napisałam że mąż kupił telefon i w karcie podarunkowej bo taka promocja dostał 100zl i pobiegł wziął mi parowar 9litrowy z tefala wyszło za niego 49zl
Kupiłam już warzywa i będę pichcic jutro zdrowy obiadek.
Kurier Przywiózł mi dzisiaj próbki do majdan na mutacje genu mthfr i trombofilie i jakiś jeszcze nie pamiętam w czwartek odeślę próbki do badań szkoda ze wyniki nie będę na 18.11 bo bym pokazała je genetykowi dał by jakieś zalecenia:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 17:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To gratuluje udanego zakupu
Słodycze i cukry ograniczyłam do minimum (czasem nie przestrzegam mojego postanowienia, ale nie zdarza się to często). Musiałam, bo gdybym nadal tyle węglowodanów jadła, to niedługo w futrynie bym się nie mieściła. Szkoda, że wyników nie można sobie sprawdzić online, w internecie. Byłoby szybciej, ale duże ryzyko, że informacje dostaną się w niepowołane ręce. Pracą się nie stresuj, jeśli jesteś na zwolnieniu lekarskim nie masz obowiązku odbierać od nich telefonu.
-
nick nieaktualnyDziękuję
wiem belen ale ja już bym chciała być z dala od nich jakby moje plany się powiodły było by przecudownie mam nadzieję że się ziszczą. Z okropnego roku zakończenie będzie ekstra. Ahhhhhh wiem co ma być to będzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 17:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny