Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabcia nie marudź tylko piecz . Ja tak przemycam szpinak córce do diety no tez nie znosi .
3 bita z tego przepisu robilam ostatnio - pyszny i bez pieczenia
http://www.mojewypieki.com/post/ciasto-jak-3-bit
Moj przepiśnik pożyczyłam koleżance. Jutro ma mi w pracy oddac. Tam mam przepisy na dietetyczne i dobre ciacha to cos wymysle jeszcze. Takie czekoladowe z gruchami na przykład .... Zgłodniałam ....Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
nick nieaktualny
-
Lena, ciasto musi być pyszne. W weekend postaram się je upiec Ja na szczęście nie mam nic do szpinaku, zatem myślę, że będzie mi smakowalo.
A co do egzaminu- CISSP (najbardziej pożądany certyfikat jeśli chodzi o bezpieczeństwo w IT).
Żabko, korporacja, branża IT. -
nick nieaktualny
-
Żabko, nie poddawaj się i rozgladaj się cały czas za ofertami. W moim zespole pracują przynajmniej trzy osoby, które zaczynając nie miały ani doświadczenia ani zaplecza technicznego, ale miały sporo umiejętności miękkich i były dobrze przygotowane do rozmowy, zatem pracodawca dał im szansę i dziś, gdy już nabyły trochę wiedzy technicznej świetnie sobie radzą.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie poddaje się belen czasami mam wrażenie że nic mi nie wychodzi i jestem do dupy ale to mam takie momenty przed @ wierzę w siebie i wiem ze się uda tylko trzeba jeszcze trafić na takiego pracodawcę jakoś to będzie a może samo przyjdzie wkoncu jakoś nam jest pisane.
BELÉN lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Dziś mam dobry dzień pełen niespodzianek:-)
Byłam dziś na zakupach z mezulkiem (pogodzilismy się ) lodówka zapelniona,potem pojechaliśmy do Saturna bo mąż szukał nowego telefonu bo rozwalił mu się na amen przy okazji szukał maszynki do włosów (robi ze mnie fryzjerka) obracając się była półka z parowarami popatrzyłem mówię że muszę sobie taki kupić skoro dietke u mnie wskazana noi zdrowe gotowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 14:37
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Żabko, widzę, że zakupy zrobione, miło spędzony czas z mężem, oj coś czuję, że będziesz walczyła z pytonem tej nocy Parowar to fajna sprawa. Mam nawet dwa, ale używamy ich tylko do suszenia grzybów (aż wstyd się przyznać). Jakoś tak zdrowa dieta i ja, to się kłóci ze sobą -
nick nieaktualnyHahaha z pytonem walczyłem rano bo mąż ma zmiany od 17-01. miałam kolejny sen śniło że macalam pytona a szczególnie jajka hihihi więc wstałam z chcica:-)
Widzicie urwało mi poprzedni post!!!!
Napisałam że mąż kupił telefon i w karcie podarunkowej bo taka promocja dostał 100zl i pobiegł wziął mi parowar 9litrowy z tefala wyszło za niego 49zl
Kupiłam już warzywa i będę pichcic jutro zdrowy obiadek.
Kurier Przywiózł mi dzisiaj próbki do majdan na mutacje genu mthfr i trombofilie i jakiś jeszcze nie pamiętam w czwartek odeślę próbki do badań szkoda ze wyniki nie będę na 18.11 bo bym pokazała je genetykowi dał by jakieś zalecenia:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 17:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To gratuluje udanego zakupu Słodycze i cukry ograniczyłam do minimum (czasem nie przestrzegam mojego postanowienia, ale nie zdarza się to często). Musiałam, bo gdybym nadal tyle węglowodanów jadła, to niedługo w futrynie bym się nie mieściła. Szkoda, że wyników nie można sobie sprawdzić online, w internecie. Byłoby szybciej, ale duże ryzyko, że informacje dostaną się w niepowołane ręce. Pracą się nie stresuj, jeśli jesteś na zwolnieniu lekarskim nie masz obowiązku odbierać od nich telefonu.
-
nick nieaktualnyDziękuję wiem belen ale ja już bym chciała być z dala od nich jakby moje plany się powiodły było by przecudownie mam nadzieję że się ziszczą. Z okropnego roku zakończenie będzie ekstra. Ahhhhhh wiem co ma być to będzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 17:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny