Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Popieram Katharina. Jeśli nie ma krwawienia to nie ma cyklu.
My za tydzień robimy badanie nasienia a ja za dwa tygodnie mam ginekologa, żeby zobaczyć co z tymi moimi krótkimi cyklami. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej zajrzałam tu z ciekawości i jeśli pozwolicie chętnie się dołączę również myśleliśmy z mężem o powiększeniu rodziny,mamy już wspaniałego synka. Chcieliśmy zacząć od lipca/sierpnia ale teraz sama nie wiem czy już coś nie zaskoczyło jakimś cudem :p 4 dzień spóźnienia i ani widu,ani słychu. Do tej pory miałam regularne @. Hmm...zastanawiam się czy jak jutro zrobiłabym test,to już by coś wyszło? W pierwszej ciąży robiłam po tygodniu od spodziewanej miesiączki a teraz nie wiem czy nie za wcześnie. Ale mnie korci...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Paulka - to gratulacje. Już myślicie nad imieniem?
Ewela - witamy już w dniu spodziewanej @ powinien test być wiarygodny. -
nick nieaktualnyPaulka89 wrote:Paula narazie mamy problem bo takie co sie podoba mężowi mnie sie nie podoba i na odwrot tak że mamy problem póki co : P
Na pewno znajdziecie jakiś kompromis u nas jest podobnie, bo już rozmawialiśmy o imionach. Zgadzamy się co do dziewczynki, ale co do chłopięcego będziemy musieli jeszcze przepracować jak uda nam się męski potomek
U nas temperatura na razie 36,7, 7 DC. W czwartek badanie nasienia. -
19ewelaaa89 wrote:No i niestety przyszla @ czyli zaczynamy od nowa
Paula 90 Gratulacje! -
Cześć dziewczyny!
Moje zmartwienie polega na tym, że cykle trwają 32-34 dni, ale są regularne. Z testów, temperatury i innych objawów wychodzi, że owulację mam ok. 21 dnia. Czy jest możliwe, że taka już moja uroda i po prostu dłuższe cykle są w normie, czy może powinnam to uregulować farmakologicznie, by je skrócić (jestem z zasady sceptyczna wobec jakichkolwiek farmakoterapii). Zawsze miałam długie cykle, przed ciążą były w dodatku bardzo nieregularne i znacznie dłuższe (40-60 dni). Po ciąży się to unormowało. Jak to jest z tą jakością owulacji - prawda czy mit (w pierwszą ciążę zaszłam ok. 50 dc.)? -
szemkel wrote:Cześć dziewczyny!
Moje zmartwienie polega na tym, że cykle trwają 32-34 dni, ale są regularne. Z testów, temperatury i innych objawów wychodzi, że owulację mam ok. 21 dnia. Czy jest możliwe, że taka już moja uroda i po prostu dłuższe cykle są w normie, czy może powinnam to uregulować farmakologicznie, by je skrócić (jestem z zasady sceptyczna wobec jakichkolwiek farmakoterapii). Zawsze miałam długie cykle, przed ciążą były w dodatku bardzo nieregularne i znacznie dłuższe (40-60 dni). Po ciąży się to unormowało. Jak to jest z tą jakością owulacji - prawda czy mit (w pierwszą ciążę zaszłam ok. 50 dc.)?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne