Staraczki 2021 ZACZYNAMY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malina25 wrote:Test zdecydowanie negatywny. Kreseczka praktycznie nie widoczna a jajniki kluja i ciągną. Czy to może być za wcześnie żeby kreska zaczęła ciemnieć? 😔
I jak tam sytuacja? U mnie owulacyjny pozytywny rano w piątek a owulacja chyba w sobotę miałam z rana przez kilka godzin taki ból podobny do miesiączkowego. Dzisiaj temp się lekko podniosła. Teraz tylko czekać do testowania:) -
Laura25 wrote:I jak tam sytuacja? U mnie owulacyjny pozytywny rano w piątek a owulacja chyba w sobotę miałam z rana przez kilka godzin taki ból podobny do miesiączkowego. Dzisiaj temp się lekko podniosła. Teraz tylko czekać do testowania:)
-
Laura25 wrote:Pozytywny zdecydowanie 😊 teraz tylko czekać na efekty, trzymam kciuki
-
Tenter wrote:Hej dziewczyny, miałam dzisiaj testować ale nawet nie zdążyłam bo wczoraj wieczorem zaczęła się @. Kolejny cykl stracony.
Paulinka95- trzymam mocno kciuki żeby chociaż u Ciebie pojawiły się dwie kreseczki.
Szkoda ale trzymam kciuki za następny cykl i oby był owocny :* -
Ko niby 34dc to już dość długi cykl ale test owu wyszedł mi dopiero pozytywy w 21dc czyli mniej więcej jest tak dziś 12dpo więc nie wiem czy np test by mógł wyjść negatywny mimo ciąży bo np za wcześnie by było? Ajjjj dobrew już nie marudzę haha pójdę do rossmana i kupię jakiś teścik i pokaże wam jak wygląda biel hehe