STARACZKI 2026
- 

WIADOMOŚĆ
- 

novelle wrote:Kiedyś Was pytałam ile macie lat, a ile się staracie?

Wiekszosc z Was napisała tutaj w wiadomościach albo w stopce, ale chętnie się dowiem.

Mam nadzieje, ze się nie zdołuję, bo na razie wydaję mi się, że jestem najstarsza i najdluzej...

35 lat prawie i myślimy 3/4 lata, realnego starania z pełną, świadomą parą to rok.
 Ja w grudniu skończę 29 lat. A wyglądam tak, że pytają mi się o dowód w sklepie 🤣 czyli mniej niż 18 😉🤣
 No i idzie 8 cykl starań... Pani Bocianowa lubi tę wiadomość
                                ▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳ Pani Bocianowa lubi tę wiadomość
                                ▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳
- 

Wiekszosc z Was napisała tutaj w wiadomościach albo w stopce, ale chętnie się dowiem.

Mam nadzieje, ze się nie zdołuję, bo na razie wydaję mi się, że jestem najstarsza i najdluzej...

35 lat prawie i myślimy 3/4 lata, realnego starania z pełną, świadomą parą to rok.

Ja mam 33 lata. Zaczelismy takie starania na powaznie w tym roku w kwietniu. Rok temu w grudniu postanowilismy, ze czas pomyslec o drugim dziecku Pani Bocianowa lubi tę wiadomość
                                👩❤️👨 33&34 Pani Bocianowa lubi tę wiadomość
                                👩❤️👨 33&34
 🍀 starania od 04.2025

⏳️ listopad 2025 - druga stymulacja (aromek + ovitrelle)

Suple 💊
 prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D
- 

Ja mam 35, na pokładzie już 4 latek. O drugie staramy się od stycznia 2024 które przerwała nam ciąża pozamaciczna i laparoskopia z wycięciem jajowodu, leczeniem infekcji, potem wykrycie niszy w bliźnie po cesarskim cięciu i kolejna operacja żeby ją naprawić. Teraz po wygojeniu dostaliśmy zielone światło na staranie się od września 2025 Pani Bocianowa lubi tę wiadomość
                                Ona 35 - badanie drożności i hormony w normie Pani Bocianowa lubi tę wiadomość
                                Ona 35 - badanie drożności i hormony w normie
 On 34 - ruchliwość i liczebność super, morfologia 2% (wzrost z 0% po suplach)

05.2021 👶w 1cs

Ponowne starania od 01.2024
 08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureoplasma i mycoplasma - wyleczone

05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina

Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle)
- 

Hej dziewczyny.
 Nie miałam możliwości zrobić bety po 48 godzinach więc byłam wczoraj po 72 godzinach.
 Moj pierwszy wynik 498, a po 72 h 1901 ♥️
 Czy kontrolować betę np teraz w czwartek, jak myślicie? Atomówka , stokroteczka25, Paula-1407, Nutka15, Pani Bocianowa lubią tę wiadomość
                                👩🏻32 Atomówka , stokroteczka25, Paula-1407, Nutka15, Pani Bocianowa lubią tę wiadomość
                                👩🏻32
 Niedoczynność tarczycy (unormowana przez leki)
 IO (badania pod kontrolą - na ten moment brak IO)
 🤵🏻37

25.10 Beta 498 ♥️
 28.10 beta 1901 ♥️

Starania o pierwsze bobo rozpoczęte 08/25🩷🩵
- 

27 lat
 Trzy dni temu zaczęliśmy 2 CS o drugie dzieciątko ♥️27 lata k
 29 lat m

07.2022 - ciąża biochemiczna
 12.2022 - prawidłowa ciąża
 08.2023- zdrowa księżniczka 

starania o rodzeństwo - od 09.2025
- 

Dzeza2023 wrote:Hej dziewczyny.
 Nie miałam możliwości zrobić bety po 48 godzinach więc byłam wczoraj po 72 godzinach.
 Moj pierwszy wynik 498, a po 72 h 1901 ♥️
 Czy kontrolować betę np teraz w czwartek, jak myślicie?
 Piekny przyrost 
 Umawiaj sie na wizyte.
 To juz zalezy czy potrzebujesz dla swojego spokoju ducha znow zrobic to badanie czy poczekasz na usg. Na ten moment wszytsko jest ok, przyrost jest prawidlowy i nie trzeba kolejny raz sprawdzac 🙂 Dzeza2023 lubi tę wiadomość
                                👩❤️👨 33&34 Dzeza2023 lubi tę wiadomość
                                👩❤️👨 33&34
 🍀 starania od 04.2025

⏳️ listopad 2025 - druga stymulacja (aromek + ovitrelle)

Suple 💊
 prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D
- 

stokroteczka25 wrote:Piekny przyrost 
 Umawiaj sie na wizyte.
 To juz zalezy czy potrzebujesz dla swojego spokoju ducha znow zrobic to badanie czy poczekasz na usg. Na ten moment wszytsko jest ok, przyrost jest prawidlowy i nie trzeba kolejny raz sprawdzac 🙂
 Dziękuję ☺️ wizytę mam umówiona na 7.11 więc jeszcze muszę poczekać na USG. I tak w sumie będę robić badania podstawowe tsh morfologię więc za jednym zamachem mogę powtórzyć. No i umówiłam się na badania na poniedziałek i środę - zrobie jeszcze raz przyrost z innymi badaniami akurat przed ginem.
 Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października, 08:00 👩🏻32
 Niedoczynność tarczycy (unormowana przez leki)
 IO (badania pod kontrolą - na ten moment brak IO)
 🤵🏻37

25.10 Beta 498 ♥️
 28.10 beta 1901 ♥️

Starania o pierwsze bobo rozpoczęte 08/25🩷🩵
- 

Hej Wam.
 Niestety u mnie biało 😟 tak jak myślałam, czekam na @. Chyba w tym roku nie doczekam się ⏸️. Coś jest nie tak…😞 Bardzo liczyłam na ten cykl, szczególnie że gin potwierdziła owulację która nawet co do godziny zgrała się z 💘. Już sama nie wiem co myśleć.
- 

Pani Bocianowa wrote:Hej Wam.
 Niestety u mnie biało 😟 tak jak myślałam, czekam na @. Chyba w tym roku nie doczekam się ⏸️. Coś jest nie tak…😞 Bardzo liczyłam na ten cykl, szczególnie że gin potwierdziła owulację która nawet co do godziny zgrała się z 💘. Już sama nie wiem co myśleć.
 A który jesteś dpo?
- 

Pani Bocianowa wrote:Hej Wam.
 Ale dziś to dopiero 10 dpo. To nadal bardzo wcześnie. Mi w pierwszej ciąży test pozytywny wyszedł dopiero 15 dpoOna 35 - badanie drożności i hormony w normie

05.2021 👶w 1cs

08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureoplasma i mycoplasma - wyleczone

- 

Ja mam 33 lata i to drugi cs, pierwszy z mierzeniem temperatury i testami owulacyjnyminovelle wrote:Kiedyś Was pytałam ile macie lat, a ile się staracie?

35 lat prawie i myślimy 3/4 lata, realnego starania z pełną, świadomą parą to rok.  Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października, 13:24 
- 

Ja chyba w piątek pójdę prosto na betę żeby nie doszukiwać się cieni na teście i mieć pewnośc czy tak czy nie. zwariuję te trzy dniOna 35 - badanie drożności i hormony w normie

05.2021 👶w 1cs

- 

Mi się chce wyć dziewczyny. Po prostu wyć... Mam dosyć tego wszystkiego... Teraz jeszcze doszła mi choroba bliskiej osoby 😭 w pracy źle, starania nie idą, a teraz jeszcze to...
 Jak się w tym cyklu nie uda, to po prostu chyba się zapłacze... Nie chce już tego wszystkiego przeżywać 😭 Tak bym chciała żeby był jakis magiczny środek na to. Dałabym wszystkie pieniądze, żeby już przestać przeżywać te niepowodzenia. Mam mega doła i musiałam się wygadać 😞▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳
- 

Nutka15 wrote:Mi się chce wyć dziewczyny. Po prostu wyć... Mam dosyć tego wszystkiego... Teraz jeszcze doszła mi choroba bliskiej osoby 😭 w pracy źle, starania nie idą, a teraz jeszcze to...
 Jak się w tym cyklu nie uda, to po prostu chyba się zapłacze... Nie chce już tego wszystkiego przeżywać 😭 Tak bym chciała żeby był jakis magiczny środek na to. Dałabym wszystkie pieniądze, żeby już przestać przeżywać te niepowodzenia. Mam mega doła i musiałam się wygadać 😞[/QUOTE

Kochana… tak bardzo mi przykro, że przez to wszystko przechodzisz. Naprawdę trudno udźwignąć tyle naraz choroba bliskiej osoby, stres w pracy, niepowodzenia, to wszystko potrafi człowieka przytłoczyć. Masz pełne prawo czuć się zmęczona i zrezygnowana.
 Ale proszę Cię, nie trać nadziei. To, co czujesz teraz, minie może nie od razu, ale ten ciężar z czasem stanie się lżejszy. Nie jesteś w tym sama. ❤️ Wiem, że bardzo pragniesz, żeby się udało, i że każde niepowodzenie boli, ale Twoja siła naprawdę jest ogromna.
 Pozwól sobie teraz po prostu być odpocząć, wypłakać się, nie udawać, że wszystko gra. To nie słabość, tylko oznaka, że wciąż walczysz mimo zmęczenia. I wierz mi, ta walka nie pójdzie na marne. 🌷🩵🩷⏸️🤞🏻
 Trzymaj się, proszę. Jestem przy Tobie myślami i wierzę, że jeszcze przyjdzie moment, w którym spojrzysz wstecz i zobaczysz, że przetrwałaś coś naprawdę trudnego. Nutka15 lubi tę wiadomość
                                Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹 Nutka15 lubi tę wiadomość
                                Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
 Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)

„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor
- 

Nutka15 wrote:Mi się chce wyć dziewczyny. Po prostu wyć... Mam dosyć tego wszystkiego... Teraz jeszcze doszła mi choroba bliskiej osoby 😭 w pracy źle, starania nie idą, a teraz jeszcze to...
 Jak się w tym cyklu nie uda, to po prostu chyba się zapłacze... Nie chce już tego wszystkiego przeżywać 😭 Tak bym chciała żeby był jakis magiczny środek na to. Dałabym wszystkie pieniądze, żeby już przestać przeżywać te niepowodzenia. Mam mega doła i musiałam się wygadać 😞
 Mnie też dołuje to że jestem młoda ,myśleliśmy z mężem że uda się od razu ,nigdy nie miałam problemów z miesiączką ,ani innych pcos ,IO ,ani nic takiego ,a nie udaje się... Mam nadzieję że ta stymulacja coś pomoże i w listopadzie uda nam się zajść w ciążę ,naprawdę kładę wielkie nadzieje na stymulację Lametta ,mega dużo się o niej naczytałam i same praktycznie pozytywyStarania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
 Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)

„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor
- 

Ja tez zrobiłam tylko dwa pomiary, i czekam na wizytę u lekarza. Jakbym zrobila trzeci, to bym myślałam czy robic czwarty, itd.stokroteczka25 wrote:Piekny przyrost 
 Umawiaj sie na wizyte.
 To juz zalezy czy potrzebujesz dla swojego spokoju ducha znow zrobic to badanie czy poczekasz na usg. Na ten moment wszytsko jest ok, przyrost jest prawidlowy i nie trzeba kolejny raz sprawdzac 🙂Starania od 07.2025
 25.10.2025, 11dpo ⏸️
 27.10.2025, 13 dpo Beta 93,0 mlU/ml
- 

Nutko kochana, u każdego zwykle tak bywa że jak coś się zwala to zaraz potem kolejne rzeczy i kolejne…ale wiem na pewno że po każdej burzy wychodzi słońce 😘 też mam już dość tego czekania, 💖 tak naprawdę na siłę i w konkretnym czasie a nie z przyjemności i na spontanie, myślenia o tym 24/7, sprawdzania, mierzenia itp.
 Teraz jest moment żeby się wypłakać i zrzucić sobie balast i czekać tylko na lepsze chwile. Pamiętaj że masz tu nas, niby to internet, ale jednak fajnie że jesteśmy tu razem i możemy się wspierać 🫶🏻 zawsze jeśli potrzebujesz pisz!

Myślę że jeśli test nic mi nie pokaże w tym cyklu to daję sobie spokój, chyba zbyt dużo mnie to kosztuje. Czuję podświadomie ze nic z tego nie wyszło w tym miesiącu. Nutka15 lubi tę wiadomość Nutka15 lubi tę wiadomość
- 

Hej 
 Mam 32 lata staramy się od 10 miesięcy o dziecko. Poroniłam wczesną ciążę w 9 cyklu. Wszystko oczyściło się samoistnie. Oczywiście jak coś się wali to na całego ponieważ mój mięśniak poza jamą macicy urósł gwałtownie przez tą chwilową ciążę i ma 5 cm. Stoję przed decyzją czy tego mięśniaka usunąć. Mój lekarz prowadzący wie że zależy mi bardzo by zajść jak najszybciej i na razie na spokojnie wspomniał o usunieciu co zablokuje nas na rok. Poszłam na 2 konsultacje do innego lekarza i on całkowicie jest za usunięciem tego mięśniaka i mówi że nie rozumie gdzie mi sie spieszy. Martwię się że jeśli już staramy się 10 miesięcy i teraz zostaniemy zatrzymani na jakiś rok to gdy wznowie starania znów będzie to długo trwać. Jestem bardzo zawiedziona że to tak się potoczyło. Jest tu jakaś kobietka w podobnej sytuacji?