X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STARACZKI 2026
Odpowiedz

STARACZKI 2026

Oceń ten wątek:
  • Paula-1407 Ekspertka

Wysłany: 29 października, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Bocianowa wrote:
    Jakiś „testeo”, były w zestawie do owulacyjnych za grosze to wzięłam 😅 wszędzie w necie piszą że po czasie jest nieważny 😓 zrobiłam teraz kolejny i biało…

Na wątku wrześniowym też ktoś miał problem z tym testem ,że po czasie pokazało kreskę ,ponoć są felerne 😥

Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
    Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)

„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor
  • Pani Bocianowa Koleżanka

Wysłany: 29 października, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:
    Na wątku wrześniowym też ktoś miał problem z tym testem ,że po czasie pokazało kreskę ,ponoć są felerne 😥

Czyli wszystko jasne, ch…we testy kupiłam 😂

• Lady A. Znajoma

Wysłany: 29 października, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nie wyszły owulacyjne z testeo, chociaż clearblue różowy był pozytywny...

• GosAga123 Znajoma

Wysłany: 29 października, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka wrote:
    Słyszałam o profesorze. Długo czekałaś na konsultacje?
    Udało mi się dosłownie w dwa tyg zapisać na konsultację i po kolejnych dwóch byłam już po zabiegu :)

Ona 35 - badanie drożności i hormony w normie
    On 34 - ruchliwość i liczebność super, morfologia 2% (wzrost z 0% po suplach)

05.2021 👶w 1cs

Ponowne starania od 01.2024
    08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureoplasma i mycoplasma - wyleczone

05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina

Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle)
  • Paula-1407 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny teraz mnie złapał taki dołek....
    Śniło mi się poronienie... Dobrze że to tylko sen ,tfu ,tfu odpukać.
    Tak marzę o tym .aby ta stymulacja przyniosła jakiś efekt ,dałabym każde pieniądze żeby w końcu się udało
    2 ostatnie cykle bezowulacyjne....naprawdę mam nadzieję że ta stymulacja coś da.. bo jestem załamana chce mi się płakać 😭

Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)

„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor
  • stokroteczka25 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj maz jedzie popoludniu na badanie nasienia, troche sie stresuje... widze ze on tez sie martwi

👩‍❤️‍👨 33&34
    🍀 starania od 04.2025

⏳️ listopad 2025 - druga stymulacja (aromek + ovitrelle)

Suple 💊
    prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D
  • Paula-1407 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:
    Dzisiaj maz jedzie popoludniu na badanie nasienia, troche sie stresuje... widze ze on tez sie martwi

Trzymam kciuki 🤞🏻

Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)

• stokroteczka25 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:
    Tak marzę o tym .aby ta stymulacja przyniosła jakiś efekt ,dałabym każde pieniądze żeby w końcu się udało
    2 ostatnie cykle bezowulacyjne....naprawdę mam nadzieję że ta stymulacja coś da.. bo jestem załamana chce mi się płakać 😭

Kochana 💛 Przykro mi, że tak się czujesz… ale to tylko sen — nie rzeczywistość. Czasem nasze emocje znajdują ujście w inny sosob, wlasnie w w snach.

Nie trać wiary, proszę. Stymulacja naprawdę potrafi zdziałać cuda — wiele dziewczyn po kilku bezowulacyjnych cyklach właśnie wtedy doczekało się swojej upragnionej kreski. Po tym 2 gorszych cyklach moze wreszcie bedzie szczesliwy cykl.
    Nie zapominaj, ze w listopadzie afirmujemy ⏸️🩷

Paula-1407 lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍👨 33&34
    🍀 starania od 04.2025

⏳️ listopad 2025 - druga stymulacja (aromek + ovitrelle)

Suple 💊
    prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D

Wysłany: Dzisiaj, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:

Nie załamuj się póki co, bo stymulacja daje Ci dużą szansę :* nie ma co gdybać przed faktem i stresować się na zapas 🫶🏻

Stokroteczka - będzie dobrze! Ostatnio rozmawiałam z kolegą który był 2x na takim badaniu i mówił że też się stresował przed pierwszym, ale okazało się że to lajcik ! ☺️

• Nutka15 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:

Mój jutro 🙈 mówi, że się nie stresuje 😅 ale jestem ciekawa, czy sobie "poradzi" i nie będzie się krępował czy coś w tym stylu... Napisz mi potem kiedy będziecie mieć wyniki. U nas niby 2 dni robocze, to dopiero w przyszłym tygodniu będą...

▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳
  • Nutka15 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:

Każda z nas ma tutaj dołek ostatnio. Ale jesteśmy tutaj żeby się wzajemnie wspierać. Może akurat stymulacja u Ciebie zdziała cuda. Tego się trzymaj 😘 działasz, nie stoisz w miejscu i to się liczy, kochana ❤️

Paula-1407 lubi tę wiadomość

• Nutka15 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Bocianowa, jak test dzisiaj ?

Wysłany: Dzisiaj, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziwne rzeczy się dzieją. Wczoraj jakieś różowe plamienie miałam wieczorem i ból jak na okres (a do okresu 6 dni), dzisiaj rano znów zrobiłam test i jest biało, teraz już nie ma plamienia, sucho jak na sacharze, dalej pobolewa mnie brzuch. Chyba pójdę dziś wieczorem na betę dla świętego spokoju, będę przynajmniej wiedzieć na czym stoję.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:06

• Nutka15 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuję lepiej, ale to nie zmienia faktu, że jest mi smutno, jestem nieobecna, w pracy robię błędy... Myślę, że jesteśmy wszyskie w dołku, bo bardzo liczymy, że uda nam się zajść w 2025. Zbliża się jego koniec, zostały nam praktycznie 2 cykle... Ja nie wierzę, że się mi uda. Tyle cyklów nic i jakby nagle zaskoczyło, to byłabym w szoku.

• Nutka15 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Bocianowa wrote:
    U mnie dziwne rzeczy się dzieją. Wczoraj jakieś różowe plamienie miałam wieczorem i ból jak na okres (a do okresu 6 dni), dzisiaj rano znów zrobiłam test i jest biało, teraz już nie ma plamienia, sucho jak na sacharze, dalej pobolewa mnie brzuch. Chyba pójdę dziś wieczorem na betę dla świętego spokoju, będę przynajmniej wiedzieć na czym stoję.

Mi się wydaje, że to mogło być zagnieżdżenie i że się udało ❤️

• Anett9300 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dzisiaj 10dpo i biel 😞 do tego spadek temperatury o jakieś 0,5 stopnia 😭 chyba nic z tego

• Nutka15 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    Dziewczyny ja dzisiaj 10dpo i biel 😞 do tego spadek temperatury o jakieś 0,5 stopnia 😭 chyba nic z tego

Przykro mi 🫂🫂🫂

Wysłany: Dzisiaj, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka - cudownie że czujesz się choć troszkę lepiej, możesz być z siebie dumna że dochodzisz do siebie, tak to zwykle jest że ciąża nadchodzi w najmniej oczekiwanym momencie, tak jak mówiła Novelle, wierzę w to mocno i trzymam kciukasy, trzeba szybciutko wyjść z dołka, ale przecież nie od razu bo masz prawo być smutna 😘

Anett - może za wcześnie testowałaś?

Jeśli to u mnie to zagnieżdżenie to czemu test nadal jest biały? 🙄 Boże już bym chciała coś wiedzieć bo mnie roznosi. Jeszcze dzisiaj jestem w pracy i czas się dłuży, to nie pomaga absolutnie. Jeszcze mam te durne testy z testeo, naczytałam się że jak jest ciąża to nie pokazuje, a jak nie ma ciąży to pokazuje dwie kreski xD cudownie, tak to jest kupić coś po taniości.

• Nutka15 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Bocianowa wrote:
    Nutka - cudownie że czujesz się choć troszkę lepiej, możesz być z siebie dumna że dochodzisz do siebie, tak to zwykle jest że ciąża nadchodzi w najmniej oczekiwanym momencie, tak jak mówiła Novelle, wierzę w to mocno i trzymam kciukasy, trzeba szybciutko wyjść z dołka, ale przecież nie od razu bo masz prawo być smutna 😘

Anett - może za wcześnie testowałaś?

Jeśli to u mnie to zagnieżdżenie to czemu test nadal jest biały? 🙄 Boże już bym chciała coś wiedzieć bo mnie roznosi. Jeszcze dzisiaj jestem w pracy i czas się dłuży, to nie pomaga absolutnie. Jeszcze mam te durne testy z testeo, naczytałam się że jak jest ciąża to nie pokazuje, a jak nie ma ciąży to pokazuje dwie kreski xD cudownie, tak to jest kupić coś po taniości.

Niby mówią że test sikany wychodzi najszybciej 2 dni po zagnieżdżeniu. Więc może przez to ?

Wysłany: Dzisiaj, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic, dziś wieczorem podjadę na betę bo mam laboratorium 24/7 niedaleko i zobaczymy, przynajmniej będę wiedzieć na czym stoję bo już mam kocioł w głowie, a tak to popłaczę chwilę i tyle albo się ucieszę a nie tak po środku 🙄

‹‹ 142 143 144 145 146
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ