STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
Pani Bocianowa wrote:Jakiś „testeo”, były w zestawie do owulacyjnych za grosze to wzięłam 😅 wszędzie w necie piszą że po czasie jest nieważny 😓 zrobiłam teraz kolejny i biało…
Na wątku wrześniowym też ktoś miał problem z tym testem ,że po czasie pokazało kreskę ,ponoć są felerne 😥Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)
„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor -
Udało mi się dosłownie w dwa tyg zapisać na konsultację i po kolejnych dwóch byłam już po zabieguMimka wrote:Słyszałam o profesorze. Długo czekałaś na konsultacje?
Ona 35 - badanie drożności i hormony w normie
On 34 - ruchliwość i liczebność super, morfologia 2% (wzrost z 0% po suplach)
05.2021 👶w 1cs
Ponowne starania od 01.2024
08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureoplasma i mycoplasma - wyleczone
05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina
Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle) -
Kurde dziewczyny teraz mnie złapał taki dołek....
Śniło mi się poronienie... Dobrze że to tylko sen ,tfu ,tfu odpukać.
Tak marzę o tym .aby ta stymulacja przyniosła jakiś efekt ,dałabym każde pieniądze żeby w końcu się udało
2 ostatnie cykle bezowulacyjne....naprawdę mam nadzieję że ta stymulacja coś da.. bo jestem załamana chce mi się płakać 😭Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)
„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor -
Dzisiaj maz jedzie popoludniu na badanie nasienia, troche sie stresuje... widze ze on tez sie martwi👩❤️👨 33&34
🍀 starania od 04.2025
⏳️ listopad 2025 - druga stymulacja (aromek + ovitrelle)
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D -
stokroteczka25 wrote:Dzisiaj maz jedzie popoludniu na badanie nasienia, troche sie stresuje... widze ze on tez sie martwi
Trzymam kciuki 🤞🏻Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)
Paula-1407 wrote:Kurde dziewczyny teraz mnie złapał taki dołek....
Tak marzę o tym .aby ta stymulacja przyniosła jakiś efekt ,dałabym każde pieniądze żeby w końcu się udało
2 ostatnie cykle bezowulacyjne....naprawdę mam nadzieję że ta stymulacja coś da.. bo jestem załamana chce mi się płakać 😭
Kochana 💛 Przykro mi, że tak się czujesz… ale to tylko sen — nie rzeczywistość. Czasem nasze emocje znajdują ujście w inny sosob, wlasnie w w snach.
Nie trać wiary, proszę. Stymulacja naprawdę potrafi zdziałać cuda — wiele dziewczyn po kilku bezowulacyjnych cyklach właśnie wtedy doczekało się swojej upragnionej kreski. Po tym 2 gorszych cyklach moze wreszcie bedzie szczesliwy cykl.
Nie zapominaj, ze w listopadzie afirmujemy ⏸️🩷
Paula-1407 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 33&34
🍀 starania od 04.2025
⏳️ listopad 2025 - druga stymulacja (aromek + ovitrelle)
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D -
2 ostatnie cykle bezowulacyjne....naprawdę mam nadzieję że ta stymulacja coś da.. bo jestem załamana chce mi się płakać 😭
Nie załamuj się póki co, bo stymulacja daje Ci dużą szansę :* nie ma co gdybać przed faktem i stresować się na zapas 🫶🏻
Stokroteczka - będzie dobrze! Ostatnio rozmawiałam z kolegą który był 2x na takim badaniu i mówił że też się stresował przed pierwszym, ale okazało się że to lajcik ! ☺️ -
stokroteczka25 wrote:Dzisiaj maz jedzie popoludniu na badanie nasienia, troche sie stresuje... widze ze on tez sie martwi
Mój jutro 🙈 mówi, że się nie stresuje 😅 ale jestem ciekawa, czy sobie "poradzi" i nie będzie się krępował czy coś w tym stylu... Napisz mi potem kiedy będziecie mieć wyniki. U nas niby 2 dni robocze, to dopiero w przyszłym tygodniu będą...▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳ -
Każda z nas ma tutaj dołek ostatnio. Ale jesteśmy tutaj żeby się wzajemnie wspierać. Może akurat stymulacja u Ciebie zdziała cuda. Tego się trzymaj 😘 działasz, nie stoisz w miejscu i to się liczy, kochana ❤️
Paula-1407 lubi tę wiadomość
▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳ -
U mnie dziwne rzeczy się dzieją. Wczoraj jakieś różowe plamienie miałam wieczorem i ból jak na okres (a do okresu 6 dni), dzisiaj rano znów zrobiłam test i jest biało, teraz już nie ma plamienia, sucho jak na sacharze, dalej pobolewa mnie brzuch. Chyba pójdę dziś wieczorem na betę dla świętego spokoju, będę przynajmniej wiedzieć na czym stoję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:06
-
Ja się czuję lepiej, ale to nie zmienia faktu, że jest mi smutno, jestem nieobecna, w pracy robię błędy... Myślę, że jesteśmy wszyskie w dołku, bo bardzo liczymy, że uda nam się zajść w 2025. Zbliża się jego koniec, zostały nam praktycznie 2 cykle... Ja nie wierzę, że się mi uda. Tyle cyklów nic i jakby nagle zaskoczyło, to byłabym w szoku.▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳
-
Pani Bocianowa wrote:U mnie dziwne rzeczy się dzieją. Wczoraj jakieś różowe plamienie miałam wieczorem i ból jak na okres (a do okresu 6 dni), dzisiaj rano znów zrobiłam test i jest biało, teraz już nie ma plamienia, sucho jak na sacharze, dalej pobolewa mnie brzuch. Chyba pójdę dziś wieczorem na betę dla świętego spokoju, będę przynajmniej wiedzieć na czym stoję.
Mi się wydaje, że to mogło być zagnieżdżenie i że się udało ❤️▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳ -
Nutka - cudownie że czujesz się choć troszkę lepiej, możesz być z siebie dumna że dochodzisz do siebie, tak to zwykle jest że ciąża nadchodzi w najmniej oczekiwanym momencie, tak jak mówiła Novelle, wierzę w to mocno i trzymam kciukasy, trzeba szybciutko wyjść z dołka, ale przecież nie od razu bo masz prawo być smutna 😘
Anett - może za wcześnie testowałaś?
Jeśli to u mnie to zagnieżdżenie to czemu test nadal jest biały? 🙄 Boże już bym chciała coś wiedzieć bo mnie roznosi. Jeszcze dzisiaj jestem w pracy i czas się dłuży, to nie pomaga absolutnie. Jeszcze mam te durne testy z testeo, naczytałam się że jak jest ciąża to nie pokazuje, a jak nie ma ciąży to pokazuje dwie kreski xD cudownie, tak to jest kupić coś po taniości. -
Pani Bocianowa wrote:Nutka - cudownie że czujesz się choć troszkę lepiej, możesz być z siebie dumna że dochodzisz do siebie, tak to zwykle jest że ciąża nadchodzi w najmniej oczekiwanym momencie, tak jak mówiła Novelle, wierzę w to mocno i trzymam kciukasy, trzeba szybciutko wyjść z dołka, ale przecież nie od razu bo masz prawo być smutna 😘
Anett - może za wcześnie testowałaś?
Jeśli to u mnie to zagnieżdżenie to czemu test nadal jest biały? 🙄 Boże już bym chciała coś wiedzieć bo mnie roznosi. Jeszcze dzisiaj jestem w pracy i czas się dłuży, to nie pomaga absolutnie. Jeszcze mam te durne testy z testeo, naczytałam się że jak jest ciąża to nie pokazuje, a jak nie ma ciąży to pokazuje dwie kreski xD cudownie, tak to jest kupić coś po taniości.
Niby mówią że test sikany wychodzi najszybciej 2 dni po zagnieżdżeniu. Więc może przez to ?▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳