X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STARACZKI 2026
Odpowiedz

STARACZKI 2026

Oceń ten wątek:
  • KlaKasz Koleżanka

Wysłany: 17 maja, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witynja wrote:
    U mnie wczoraj @ przyszła. O dziwo parę dni wcześniej 😅
    Ohhh, ściskam mocno lecimy po kolejny cykl 🥺

• Świeżynka97 Koleżanka

Wysłany: 17 maja, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem tu zupełnie nowa, ale spodobał mi się wątek i postanowiłam się podpiąć. Nasze starania zaczęły się w czerwcu 2023 roku, na początku na luzie, chociaż wiedzieliśmy, że może być problem, bardzo nieregularne miesiączki, brak owulacji(pcos, niedoczynność tarczycy) Po
    blisko dwóch latach postanowiliśmy skorzystać z pomocy kliniki leczenia niepłodności i zobaczymy co z tego wyjdzie.
    Trzymam kciuki za wszystkie staraczki ✊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja, 18:47

Sylaada, Jedno_zyczenie, Bidones lubią tę wiadomość

👩1997
    ➡️niedoczynność tarczycy
    ➡️Pcos
    ➡️hipoglikemia reaktywna

➡️Starania naturalne od 05.2023
    ➡️Starania z pomocą medyczną od 05.2025
    ✅05. 2025 CLO
    ⏸26.05.2025
    😭29.05 CB💔
    ✅06.2025 CLO+fostimon+ ovitrelle⚪
    ✅07.2025 CLO+menopur🤞

🧔1997
    ✅Morfologia 15%
  • Gosia98765 Znajoma

Wysłany: 17 maja, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ostatnio mam bardzo dziwne cykle, zazwyczaj były regularne co do dnia dostawałam miesiączki a 3 razy spóźniła mi się 5 dni. Staramy się o dziecko wiec nie wspomnę już jakie miałam myśli w głowie i ile testów zrobionych niestety nic z
    tego....
    11.04 dostałam miesiaczki, o tydzień wcześniej niż powinnam dostać. Po dwóch tygodniach w piątek 23.04 powinnam mieć owulacje. Tego dnia dostałam brązowego plamienia, z początku było delikatne później się rozkręciło, pojawiła się krew jasno czerwona i tak trwało to 6 dni jakby kolejna miesiaczka nie wiem, pod koniec też pojawiło się brązowe plamienie. Byłam na wizycie u ginekologa wszystko dobrze, takie krwawienie nic strasznego nie przejmować się. No okej.
    W piątek 9.05 powinnam dostać @ a tu cisza. Od paru dni strasznie boli mnie głowa aż mnie mdli, meczy zgaga, pełność w brzuchu i straaaszne zmęczenie mogłabym spać cały czas.. no i dużo śluzu białego, ostatnio wyleciała jakby duża galaretka przezroczysta. Dzisiaj 9 dzień jak @ brak, testy negatywne. Miala z was podobną sytuację?

• Kawka Znajoma

Wysłany: 17 maja, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia98765 wrote:
    Cześć, ostatnio mam bardzo dziwne cykle, zazwyczaj były regularne co do dnia dostawałam miesiączki a 3 razy spóźniła mi się 5 dni. Staramy się o dziecko wiec nie wspomnę już jakie miałam myśli w głowie i ile testów zrobionych niestety nic z
    tego....
    11.04 dostałam miesiaczki, o tydzień wcześniej niż powinnam dostać. Po dwóch tygodniach w piątek 23.04 powinnam mieć owulacje. Tego dnia dostałam brązowego plamienia, z początku było delikatne później się rozkręciło, pojawiła się krew jasno czerwona i tak trwało to 6 dni jakby kolejna miesiaczka nie wiem, pod koniec też pojawiło się brązowe plamienie. Byłam na wizycie u ginekologa wszystko dobrze, takie krwawienie nic strasznego nie przejmować się. No okej.
    W piątek 9.05 powinnam dostać @ a tu cisza. Od paru dni strasznie boli mnie głowa aż mnie mdli, meczy zgaga, pełność w brzuchu i straaaszne zmęczenie mogłabym spać cały czas.. no i dużo śluzu białego, ostatnio wyleciała jakby duża galaretka przezroczysta. Dzisiaj 9 dzień jak @ brak, testy negatywne. Miala z was podobną sytuację?

A podróżowałaś gdzieś może ostatnio? Jakaś choroba, antybiotyki były brane? Lub czy zaczęłas brać jakies nowe suplementy? Mnie się zdarzyło, że po podrózy miesiączka przyszła tydzień wcześniej niż powinna... A teraz w pierwszym cyklu z niepokalankiem to miałam tak dziwne objawy wskazujące na ciąże, że zaczełęłam testowac... i przyszedł okres :D I jak u Ciebie wyglada sprawa z progesteronem po owulacji? Zazwyczaj plamienia pojawiają się, jak prog jest za niski. Choć bardzo Ci życzę, aby w Twoim przypadku była to ciąża :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja, 19:00

⏳ 6 Cykl starań o 1 👶
    (z 6-miesięczną przerwą na leczenie 🪱 )

35 👩
    ▪️ AMH 1,72
    ▪️D3 - 77
    ▪️ Ferrytyna - 37
    ▪️ B12 - 587
    ⚫️ pasożyty 🪱 - czekam na wynik po leczeniu ⛏
    🟢 Ureaplasma - wyleczona
    🟢 Trombofilia - brak
    ⚫️Helicobacter - czekam na wynik po leczeniu ⛏

💊 Omega 3, selen, cynk, magnez, jod, kolagen, kwas foliowy, witamina C, B-complex, Q10, hepaset, niepokalanek, kwas kaprylowy

40 🧔‍♂️
    🔻 nasienie 1% ⛏
    🔻 żylaki powrózka nasiennego ( w małym stopniu)

💊 Omega 3, selen, cynk, magnez, jod, witamina C, kwas foliowy, B-complex, Q10, hepaset, olej z czarnuszki
  • Gosia98765 Znajoma

Wysłany: 17 maja, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawka wrote:
    A podróżowałaś gdzieś może ostatnio? Jakaś choroba, antybiotyki były brane? Lub czy zaczęłas brać jakies nowe suplementy? Mnie się zdarzyło, że po podrózy miesiączka przyszła tydzień wcześniej niż powinna... A teraz w pierwszym cyklu z niepokalankiem to miałam tak dziwne objawy wskazujące na ciąże, że zaczełęłam testowac... i przyszedł okres :D I jak u Ciebie wyglada sprawa z progesteronem po owulacji? Zazwyczaj plamienia pojawiają się, jak prog jest za niski. Choć bardzo Ci życzę, aby w Twoim przypadku była to ciąża :)

No właśnie nic z tych rzeczy, może trochę więcej stresu ostatnio mam.. szczerze to nigdy nie badałam progesteronu 🙈 pierwszy raz mi się zdarzyła taka sytuacja i poleciałam do gina, na usg wszystko wyszło dobrze, mowila że takie krwawienie może być w trakcie owulacji ale martwi mnie teraz ta spóźniająca się miesiaczka. Może wtedy nie miałam owulacji tylko miesiaczka przyszła po dwóch tygodniach i wszystko mi się poprzestawiało teraz 🤷‍♀️ na ciążę już przestałam mieć nadzieję po dzisiejszym negatywnym teście mimo że te wszystkie objawy na to by wskazywały...

• Alaria Znajoma

Wysłany: 17 maja, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, dołaczam do Was wraz z rozpoczęciem 7 cs.
    O dziwo w tym miesiącu lepiej zaniosłam niepowodzenie pewnie przez to że namówiłam mojego męża na badanie nasienia i prawdopodobnie znaleźliśmy powód naszych niepowodzeń. Mam jeszcze nadzieję że te wyniki to trochę efekt lutowej grypy, ale to się okaże. Aktualnie każdy dzień to u mojego męża walka ze smakiem oleju z czarnuszki 🫣 mam nadzieję że z czasem się przekona.
    U mnie testosteron ponad normę ale cykle regularne, skok temperatury jest więc wszystko wskazuje na to że owulację mam.

Kawka lubi tę wiadomość

👩🏻98' 🧔🏻‍♂️93' 🐶15'

👩🏻 •PCOS (?)•
    AMH -7,24
    TESTOSTERON - 1,38 🔺
    ANDROSTENDION -1,87 🔺
    DHEAS - 467 🔺
    LH - 6,72
    FSH - 7,27
    LH:FSH 0.92 ✅

🧔🏻‍♂️
    05.25r
    Całkowita liczba - 19.48mln 🔻
    Koncentracja -10.25 mln/ml 🔻
    Ruch postępowy - 15.76% 🔻
    Plemniki żywe - 33% 🔻
    Plemniki prawidłowej budowy - 4% ✅

8cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikolala wrote:

Taka ciekawostka:
    Szukałam testów ciążowych i mi wyskoczyły testy z kropli krwi z palca, któraś próbowała taki test do sprawdzenia czy jest się w ciąży?
    A potem jeszcze allegro podrzuciło mi gwizdek do trenowania oddychania przed porodem .....

Ja tych testów używałam kilka razy, nie jestem w stanie Ci powiedzieć czy wykrywają ciążę wcześniej bo niestety wszystkie negatywne. Ale one są mniej czułe niż np testy z Rossmana czy pink, te mają czułość 10, a ten z krwi 25 więc teoretycznie niby w krwi szybciej można wykryć, natomiast próg jest wyższy. No i też są droższe i trochę zabawy jest z tym wyciskaniem krwi. Więc teraz kupuje tylko te testy z moczu, a z krwi to chyba bym użyła już do potwierdzenia po spodziewanej miesiączce, do potwierdzenia.

• Jedno_zyczenie Koleżanka

Wysłany: 19 maja, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny po krótkiej przerwie, ale z niecierpliwością czekałam na dzisiejszą wizytę u gina. Co muszę Wam powiedzieć... tak żałuję, że dopiero teraz się umówiłam w tym okresie okołoowulacyjnym, nie wiem dlaczego zwlekałam, ale przynajmniej mam czarno na białym 🙏🏼 endometrium 14mm, jajnik lewy z dominującym pęcherzykiem 27mm. Lada moment pęknie, więc mamy działać 🥰 Jestem w 15DC. Znowu pokładam wszeeelkie nadzieje w tym cyklu, bo właśnie w maju w podobnym czasie zaszłam w ciążę z córką 🙈

Z ciekawostek... ginka kazała mi po stosunku leżeć 30 min (zazwyczaj się staram, ale chyba 10min to u mnie max) i... nogi do góry 🤣🤣 prawie spadłam z krzesła, młoda kobitka, ale miałam wrażenie, że bardzo chce mi pomóc i już nie wie co powiedzieć, bo nie widzi żadnych problemów 🤣 i nie żeby coś, bo czasami te nogi zarzucam z myślą, że zabobon, ale zaszkodzić nie zaszkodzi, a może prawie, ale pierwszy raz usłyszałam to w gabinecie, a u wieeelu różnych już byłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja, 11:51

👩🏻31 🧔🏻‍♂️32

👧🏻Córka - luty 2022
    Starania o drugie dzieciątko 🌸

TSH 2.95 🆘️ euthyrox 50
    Ferrytyna 14 ➡️ 35 i idę po więcej 💪🏼
    Prolaktyna 9.7
    LH 5.4
    FSH 5.7
    Progesteron 7DPO 19.8
    AMH 1.88

Nasienie styczeń 2025:
    Koncentracja 136,5mln/ml (całkowita liczba 573.3 mln)
    Ruch postępowy A+B 50%
    Morfologia 1% 🆘️

💊 Suple:
    Selen, Cynk, Jod, D3, Omega3, Q10, B-complex, NAC, Olej z wiesiołka
  • floraviun Debiutantka

Wysłany: 19 maja, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem nowa na tym forum i całkiem niedawno rozpoczęłam starania :) Za mną pierwszy nieudany cykl. Teraz lecimy z kolejnym. Robię testy owulacyjne, miałam pik w sobotę i oczywiście były przytulanki. Planuję zrobić test ciążowy 1 czerwca (tematycznie w dzień dziecka) :D Mam nadzieję, że się uda. Jak czytam tutaj historie, ile czasu kobiety starają się o upragnione dziecko to czuję przygnębienie.

Jedno_zyczenie, Bidones lubią tę wiadomość

• Witynja Koleżanka

Wysłany: 19 maja, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedno_zyczenie wrote:
    Hej dziewczyny po krótkiej przerwie, ale z niecierpliwością czekałam na dzisiejszą wizytę u gina. Co muszę Wam powiedzieć... tak żałuję, że dopiero teraz się umówiłam w tym okresie okołoowulacyjnym, nie wiem dlaczego zwlekałam, ale przynajmniej mam czarno na białym 🙏🏼 endometrium 14mm, jajnik lewy z dominującym pęcherzykiem 27mm. Lada moment pęknie, więc mamy działać 🥰 Jestem w 15DC. Znowu pokładam wszeeelkie nadzieje w tym cyklu, bo właśnie w maju w podobnym czasie zaszłam w ciążę z córką 🙈

Z ciekawostek... ginka kazała mi po stosunku leżeć 30 min (zazwyczaj się staram, ale chyba 10min to u mnie max) i... nogi do góry 🤣🤣 prawie spadłam z krzesła, młoda kobitka, ale miałam wrażenie, że bardzo chce mi pomóc i już nie wie co powiedzieć, bo nie widzi żadnych problemów 🤣 i nie żeby coś, bo czasami te nogi zarzucam z myślą, że zabobon, ale zaszkodzić nie zaszkodzi, a może prawie, ale pierwszy raz usłyszałam to w gabinecie, a u wieeelu różnych już byłam.
    Powodzenia tym razem! 🤗
    Ja najbliższą wizytę też mam w okresie okoloowulavyjnym i zobaczymy co przyniesie 🫡

Jedno_zyczenie lubi tę wiadomość

Wysłany: 19 maja, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    floraviun wrote:
    Jestem nowa na tym forum i całkiem niedawno rozpoczęłam starania :) Za mną pierwszy nieudany cykl. Teraz lecimy z kolejnym. Robię testy owulacyjne, miałam pik w sobotę i oczywiście były przytulanki. Planuję zrobić test ciążowy 1 czerwca (tematycznie w dzień dziecka) :D Mam nadzieję, że się uda. Jak czytam tutaj historie, ile czasu kobiety starają się o upragnione dziecko to czuję przygnębienie.

Heej, nie czuj się przygnębiona. My jesteśmy tu po to, aby dzielić się doświadczeniem i się wzajemnie wpierać. A zobacz ile jest pięknych historii dających nadzieję 🙏🏼🍀

👩🏻31 🧔🏻‍♂️32

👧🏻Córka - luty 2022

TSH 2.95 🆘️ euthyrox 50
    Prolaktyna 9.7
    LH 5.4
    FSH 5.7
    Progesteron 7DPO 19.8
    AMH 1.88

Nasienie styczeń 2025:
    Ruch postępowy A+B 50%
    Morfologia 1% 🆘️

💊 Suple:
  • Pyz_a Koleżanka

Wysłany: 19 maja, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikolala wrote:

Taka ciekawostka:
    Szukałam testów ciążowych i mi wyskoczyły testy z kropli krwi z palca, któraś próbowała taki test do sprawdzenia czy jest się w ciąży?
    A potem jeszcze allegro podrzuciło mi gwizdek do trenowania oddychania przed porodem .....

Ja próbowałam i nawet nie udało się go wykonać. To była krwawa masakra, zanim udało się "wycisnąć" odpowiednią ilość to ta wyciśnięta juz krzepła. Być może są różne rodzaje. W moim zbierało sie krew do pipetki.

👱‍♀️ 30 (nied. tarczycy)👱‍♂️ 35
    Starania od 03.2024
    👱‍♀️
    05/25 🔍APTT - 24 ❌️, Homocysteina - 8,8 µmol/l🤔 Prolaktyka 13,7 ✔Wit B12 - 583✔ Kwas Foliowy 7,92✔ Wit D3 43,6✔ Żelazo 67,7✔ Ferrytyna 18,7❌️
    03/25🔍 TSH 1,5✔ AMH 3,7✔ D3 38✔
    02/25 Monitoring cyklu, poprawna owulacja bez leków✔
    01/25 HSG ✔
    10-12/24 trzy stymulowane cykle (Duphaston, Etruzil, Ovitrelle) prawidłowe
    08/24 Glukoza 89✔ FSH 9,8✔ LH 12,8 ✔Estradiol 50,5✔ Prolaktyna 17,1✔ Testosteron 32,9✔ Ferrytyna 37,4 ✔AMH 4,35✔

💊omega-3, koenzym Q10, wit. C, D, NAC, Inozytol, methylo folian, jod, olej z wiesiołka
    👱‍♂️
    03/2025 Morfologia 2%❌️ HBA✔ SwimUp (29mln/ml, ruchliwość 67%)✔ IgG IgA✔ Chromatyna (dobra integralność 72%, średnia
    13%)✔
    💊Tenfertil ON, Omega 3-6-9, B6, Probiotyk, Multiple Sport Witaminy (magnez, A, D, E , C, B1, B2, Niacyna Wit B6, B12, Biotyna...), olej z czarnuszki
  • Pyz_a Koleżanka

Wysłany: 19 maja, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiatjcie, to moje pierwsze posty tutaj. Trochę liczę na Wasze wsparcie 🥰

Ja staram się od marca'24. Trochę badań i rozczarowań już za mną (w stopce). Aktualnie lekarz sugeruję już tylko inseminacje lub in vitro.
    Na Invitro w mojej klinice już skończyło się już dofinansowanie a do inseminacji mąż nie jest przekonany (stosunek kosztów do szans).

Aktualnie cykle regularne i książkowe, większość badań w normie. Postanowiliśmy spróbować 3 msc starań ze skupieniem na suplementacji i diecie. Czy macie jakieś porady? Doświadczenia z naturalną ciąża po 15 nieudanych cyklach 🤔😉

Zamówiłam olej z wiesiołka, methylo folian, aliness inozytol, jod 💊💊🔍

Czy może jednak coś jeszcze zbadać i trzymac rękę na pulsie? Doradźcie coś babeczki!🩷

Trzymam kciuki za każdą z was!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja, 21:41

Kawka lubi tę wiadomość

👱‍♀️ 30 (nied. tarczycy)👱‍♂️ 35
    Starania od 03.2024
    👱‍♀️
    05/25 🔍APTT - 24 ❌️, Homocysteina - 8,8 µmol/l🤔 Prolaktyka 13,7 ✔Wit B12 - 583✔ Kwas Foliowy 7,92✔ Wit D3 43,6✔ Żelazo 67,7✔ Ferrytyna 18,7❌️
    03/25🔍 TSH 1,5✔ AMH 3,7✔ D3 38✔
    02/25 Monitoring cyklu, poprawna owulacja bez leków✔
    01/25 HSG ✔
    10-12/24 trzy stymulowane cykle (Duphaston, Etruzil, Ovitrelle) prawidłowe
    08/24 Glukoza 89✔ FSH 9,8✔ LH 12,8 ✔Estradiol 50,5✔ Prolaktyna 17,1✔ Testosteron 32,9✔ Ferrytyna 37,4 ✔AMH 4,35✔

💊omega-3, koenzym Q10, wit. C, D, NAC, Inozytol, methylo folian, jod, olej z wiesiołka
    👱‍♂️
    03/2025 Morfologia 2%❌️ HBA✔ SwimUp (29mln/ml, ruchliwość 67%)✔ IgG IgA✔ Chromatyna (dobra integralność 72%, średnia
    13%)✔
    💊Tenfertil ON, Omega 3-6-9, B6, Probiotyk, Multiple Sport Witaminy (magnez, A, D, E , C, B1, B2, Niacyna Wit B6, B12, Biotyna...), olej z czarnuszki
  • Świeżynka97 Koleżanka

Wysłany: 19 maja, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyz_a wrote:
    Ja próbowałam i nawet nie udało się go wykonać. To była krwawa masakra, zanim udało się "wycisnąć" odpowiednią ilość to ta wyciśnięta juz krzepła. Być może są różne rodzaje. W moim zbierało sie krew do pipetki.

Też raz próbowałam i potwierdzam, palec obolały, pokazywał fałszywie bladziocha, więcej nie spróbuję

Pyz_a lubi tę wiadomość

👩1997
    ➡️niedoczynność tarczycy
    ➡️Pcos
    ➡️hipoglikemia reaktywna

✅05. 2025 CLO
    ⏸26.05.2025
    😭29.05 CB💔
    ✅07.2025 CLO+menopur🤞

🧔1997
    ✅Morfologia 15%
  • Świeżynka97 Koleżanka

Wysłany: 19 maja, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyz_a wrote:

Ja staram się od marca'24. Trochę badań i rozczarowań już za mną (w stopce). Aktualnie lekarz sugeruję już tylko inseminacje lub in vitro.
    Na Invitro w mojej klinice już skończyło się już dofinansowanie a do inseminacji mąż nie jest przekonany (stosunek kosztów do szans).

Aktualnie cykle regularne i książkowe, większość badań w normie. Postanowiliśmy spróbować 3 msc starań ze skupieniem na suplementacji i diecie. Czy macie jakieś porady? Doświadczenia z naturalną ciąża po 15 nieudanych cyklach 🤔😉

Czy może jednak coś jeszcze zbadać i trzymac rękę na pulsie? Doradźcie coś babeczki!🩷

Myślę, że dieta może być tym ostatnim elementem układanki, polecam zajrzeć na fb "akademia płodności" , dziewczyny robią super robotę, sama korzystam i wierzę, że jestem coraz bliżej celu

👩1997
    ➡️niedoczynność tarczycy
    ➡️Pcos
    ➡️hipoglikemia reaktywna

✅05. 2025 CLO
    ⏸26.05.2025
    😭29.05 CB💔
    ✅07.2025 CLO+menopur🤞

🧔1997
    ✅Morfologia 15%
  • 35Ja Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dołączam do was.
    Niestety kilka dni temu poroniłam 8 tydzień, teraz nie chcemy czekać a się starać Odrazu.
    Może ktoś poleci dobre testy owullacyjne

13.05 2025 - Maria - 8 tydzień 🖤

-2010--- ♥️♥️--👣👣
    -2016---♥️--🧚

Wysłany: 20 maja, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyz_a wrote:

Hej, ja nie widzę niczego, do czego można by się przyczepić. Może faktycznie ta płodna dieta będzie brakującym puzelkiem 🙏🏼 ja też polecam w tym aspekcie akademię płodności 😊 i dla męża olej z czarnuszki i sok pomidorowy

Pyz_a lubi tę wiadomość

👩🏻31 🧔🏻‍♂️32

👧🏻Córka - luty 2022

TSH 2.95 🆘️ euthyrox 50
    Prolaktyna 9.7
    LH 5.4
    FSH 5.7
    Progesteron 7DPO 19.8
    AMH 1.88

Nasienie styczeń 2025:
    Ruch postępowy A+B 50%
    Morfologia 1% 🆘️

💊 Suple:

Wysłany: 20 maja, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    35Ja wrote:
    Hej dołączam do was.
    Niestety kilka dni temu poroniłam 8 tydzień, teraz nie chcemy czekać a się starać Odrazu.
    Może ktoś poleci dobre testy owullacyjne

Hej, przytulam mocno 🫂 mam nadzieję, że szybko uda się ponownie zajść w ciążę 🙏🏼 z testów polecam bardzo domowe laboratorium i te z firmy diather owulacyjne ekstraczułe. Te drugie zamówiłam przy okazji na spróbowanie, a pozytywnie się zaskoczyłam 😊

👩🏻31 🧔🏻‍♂️32

👧🏻Córka - luty 2022

TSH 2.95 🆘️ euthyrox 50
    Prolaktyna 9.7
    LH 5.4
    FSH 5.7
    Progesteron 7DPO 19.8
    AMH 1.88

Nasienie styczeń 2025:
    Ruch postępowy A+B 50%
    Morfologia 1% 🆘️

💊 Suple:
  • Monia97 Koleżanka

Wysłany: 20 maja, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj mega dziwnie się czuję,aż musiałam odpuścić bieganie:/

Dziwne bóle podbrzusza i temperatura 36,9, a dodatkowo zrobiłam test owulacyjny i jakby wyszedł pozytywnie. Mam dużo przezroczystego, lepkiego śluzu. Według moich wyliczeń jest to 24 dzień cyklu, więc albo zaraz zacznie się okres (chodź na niego się nie czuję) albo owulacja?(ale tak późno?)hmm

Staram sobie nic nie wmawiać, ale po pracy spałam, zjadłam i teraz dalej leżę i tylko przysypiam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja, 18:41

Sylaada lubi tę wiadomość

• Monia97 Koleżanka

Wysłany: 21 maja, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj od rana temperatura 37.0, dodatkowo test owulacyjny dodatni 🤣

Dodam, że jestem w 25 dniu cyklu, ale moje koleżanki miały nawet w 28 owulację przez nieregularne cykle. Teraz na pewno przez kilka dni podziałamy i zobaczymy 😁

‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ