STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, które czekają na testowanie - trzymam kciuki za piękne kreseczki, nawet te cienie zacienionego cienia ❤️🥹🥹
Reja13 lubi tę wiadomość
📝Agata
👩🏼💼31 🤵🏽 28
🗓️3 CS
𝗢𝗡𝗔:
•Cyto oraz USG ✅
•USG i 💉Tarczycy: niewielkie zmiany zapalne 🤷♀️
•Depresja reaktywna+ADHD
•Refluks,Nadciśnienie,Glukoza skok.
💊Asertin💊Pueria Uno
💊Wiesiołek💊Żelazo+C
💊Inozytol💊Omega3+ADEK
11.07.25 -Gin:✅ Potwierdzone Owu
•TSH 1,83 •PROG 11,36
•GLUK. 93 •FERR 23
🔜24.07.25: 🌡️🩹💉 ESTRAD,PROG,AMH,LH,FSH,SHBG
𝗢𝗡: Fertilman Plus, Omega -
Milunia wrote:To trzymam kciuki. Koniecznie daj znać co i jak. Mi tam ostatnio śnią się zęby 🤣🙈
Mi Też się nieraz zęby śniły i na szczęście nic złego się nie działo 🙈 ale za to mojej mamie pół na pół się sprawdza xd pierwszy raz się sprawdziło jak pojechałam z moim (jeszcze nie) mężem na weekend i nawet nie myślałam że się oświadczy. Wracamy i mama mówi że jej się śniło że się zareczylismy a ja nikomu nie zdążyłam się jeszcze pochwalić 😆
Początkiem roku jej się śniło że mój jest bezpłodny i tak się załamała że mówiła że albo invitro albo żebym chłopa zmieniała jakby to była prawda 😂
W maju jej się śniło że jestem w ciąży ale nie sprawdziło się (wtedy myślałam że znów jej się udało bo to był pierwszy cykl starań i wydawało mi się że miałam już objawy) 😆
A jutro prawdopodobnie 🐒 ale może zrobię test bo w szafce leży aż 7 🙈 -
Kiki842 wrote:Właśnie o tym samym pomyślałam że za wcześniej , miałam 3 dni krwawienie w terminie miesiączki ale nigdy nie miałam tak krótkiego okresu więc zrobiłam testy. Może doczekam tydzIen
No może jeszcze powtórz za parę dni betę i zobaczysz. A może po prostu taki krótki okres był. Bierzesz jakiś leki? -
Dzień dobry dziewczyny! Co tam dzisiaj u Was? U nas @ dalej brak więc mamy 33 dc (najdłuższy jaki miałam to 31, a średnio jest to zawsze 29). Jeśli do jutra rana nie przyjdzie to będziemy się testować. Czuję się średnio, mam lekkie zawroty głowy i przed chwilą zrobiło mi się niedobrze na widok kawy. Zobaczymy co czas przyniesie. Dobrego dnia 😃
Reja13, Nattkaa9888, catmole1 lubią tę wiadomość
-
Hej, ja jadę właśnie wyprosić jakieś badania u rodzinnej i cierpliwie czekam na piątkowy monitoring.
🫂 za biele
Milunia jest nadzieja 🤞👩 PCOS, hiperprolaktynemia (makro)
🧔♂️✅️
01/24 rozpoczęcie starań
05/25 lametta +ovitrelle + cyklogest
06/25 lametta+ estrofem + cyklogest
07/25 lametta + estrofem +ovitrelle +cyklogest
08/25 biopsja aspiracyjna z cd138 -
oliwia79 wrote:Hej dziewczyny u mnie brak @ a dzis powinna byc wiec w ruch poszedl test ktory mialam akurat w szafce🤪 niestety biel ktora az razi po oczach no trudno pare łez poleciało i trzeba działac dalej.
Chyba trzeba przestać kupować te testy na zapas bo człowiek sam się doprowadza do paranoi. Ja sama się dziwię, że jeszcze nie zrobiłam kolejnego, ale to pewnie dlatego, że tak jak pisałam wcześniej zrobiłam przed planowaną @ i też była biel i teraz jakoś bardzo się nie łudzę, że zobaczę 2 kreski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca, 07:51
-
nick nieaktualnyMilunia wrote:Dzień dobry dziewczyny! Co tam dzisiaj u Was? U nas @ dalej brak więc mamy 33 dc (najdłuższy jaki miałam to 31, a średnio jest to zawsze 29). Jeśli do jutra rana nie przyjdzie to będziemy się testować. Czuję się średnio, mam lekkie zawroty głowy i przed chwilą zrobiło mi się niedobrze na widok kawy. Zobaczymy co czas przyniesie. Dobrego dnia 😃
U mnie wczoraj piękny pik LH test wyłapał - dzisiaj lub jutro owulacja, a potem najgorszy czas czekania.
Niestety pierwszy raz mi się zdarzyło wczoraj, że w ogóle nie miałam płodnego śluzu, biorę olej z wiesiołka od tego cyklu, myślałam, że to właśnie pomoże, a było w sumie na odwrót - dobrze, że mam ten żel Ferti lili to się wpomogłam z myślą, że może pomoże jakoś😉 -
Okami wrote:Ooo kawa to dobry znak! Trzymam kciuki 😃
U mnie wczoraj piękny pik LH test wyłapał - dzisiaj lub jutro owulacja, a potem najgorszy czas czekania.
Niestety pierwszy raz mi się zdarzyło wczoraj, że w ogóle nie miałam płodnego śluzu, biorę olej z wiesiołka od tego cyklu, myślałam, że to właśnie pomoże, a było w sumie na odwrót - dobrze, że mam ten żel Ferti lili to się wpomogłam z myślą, że może pomoże jakoś😉
No to czekamy razem z Tobą i zaciskamy kciuki 😊 -
Milunia wrote:Dzień dobry dziewczyny! Co tam dzisiaj u Was? U nas @ dalej brak więc mamy 33 dc (najdłuższy jaki miałam to 31, a średnio jest to zawsze 29). Jeśli do jutra rana nie przyjdzie to będziemy się testować. Czuję się średnio, mam lekkie zawroty głowy i przed chwilą zrobiło mi się niedobrze na widok kawy. Zobaczymy co czas przyniesie. Dobrego dnia 😃
Trzymamy kciuki!
A mi dzisiaj śniła się pierwszy raz kobieta w ciąży - w niebieskiej bluzce 😅💙 jestem już spakowana i dziś kierunek działka rodziców na wsi i odpoczynek, spacery, gotowanie, rower aż do niedzieli 👌 a mama dziś serwuje gołąbki 😍
W plecaku zarówno test, jak i podpaski - jestem gotowa na wszystko 🙈oliwia79 lubi tę wiadomość
35 😍 38 😎
Starania o pierwsze dziecko - luty 2025 🍓
💊 Suplementy:
witamina D3, Omega-3, kelp, olej z wiesiołka, Prenatal Uno
🕐 Długość cyklu - 28 - 30 dni
Progesteron 8dpo - 12,79
Estradiol 8dpo - 128
TSH - 2,72 🆘
Ferrytyna - 58
Żelazo - 118
D3 - 28,3 🆘 zwiększona dawka supli włączona 🤠
AMH - 0,65
FSH - 5,86 -
A ja dziś chyba zatestuję jak mi przyjdą testy i jutro rano 🤭
Czuję się normalnie, żadnych objawów wskazujących na to, że miałyby wyjść krechy 😐
Aleee, okres za 5 dni, a zazwyczaj już delikatnie plamiłam więc może może.
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że po tylu negatywnych testach miałabym zobaczyć teraz pozytywny 🙈
Średnio jestem nastawiona, prawie jestem pewna że będzie południowa załamka 🥺
A co do snów to mojej siostrze śniło się, że jestem w ciąży - ona nic nie wie o staraniach 🤭
No i… jest trochę wiedźma 🧙♀️ w tym temacie.
Chyba ta moja siora to jedyna moja nadzieja na powodzenie, haha 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca, 09:29
oliwia79 lubi tę wiadomość
👩🦰 niedoczynność tarczycy, PCOS, brak owulacji, AMH-12,83.
🧔♂️w trakcie badań nasienia, hormony ✅
11/2024 początek starania 👶
11/2024-04/2025 naturalne starania 🤰
05/2025 stymulacja Lametta+Miovelia NAC 💊
05.06/2025 mamy jeden pęcherzyk, zastrzyk Ovitrelle 💉 -
Milunia wrote:Dawaj znać czy udało się coś wyprosić 😉👩 PCOS, hiperprolaktynemia (makro)
🧔♂️✅️
01/24 rozpoczęcie starań
05/25 lametta +ovitrelle + cyklogest
06/25 lametta+ estrofem + cyklogest
07/25 lametta + estrofem +ovitrelle +cyklogest
08/25 biopsja aspiracyjna z cd138 -
Reja13 wrote:Trzymamy kciuki!
A mi dzisiaj śniła się pierwszy raz kobieta w ciąży - w niebieskiej bluzce 😅💙 jestem już spakowana i dziś kierunek działka rodziców na wsi i odpoczynek, spacery, gotowanie, rower aż do niedzieli 👌 a mama dziś serwuje gołąbki 😍
W plecaku zarówno test, jak i podpaski - jestem gotowa na wszystko 🙈
No to udanego wypoczynku, zresetuj głowę odwracaj do nas z wiadomościami 😀Reja13 lubi tę wiadomość
-
oliwia79 wrote:Hej dziewczyny u mnie brak @ a dzis powinna byc wiec w ruch poszedl test ktory mialam akurat w szafce🤪 niestety biel ktora az razi po oczach no trudno pare łez poleciało i trzeba działac dalej.
Kurczę przykro mi 😔 a może zrob jeszcze jutro? Moze za wcześnie? Ja odstawiłam luteinę i czekam teraz na okres ale narazie nic się nie zapowiada. Przede mną histeroskopia po @. Mam nadzieję że się uda po. Zaczynam tracić nadzieję 😔