STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
Anett9300 wrote:Dziewczyny wyszedł mi stan zapalny endometrium 😭
Nie załamuj się, dużo dziewczyn po wyleczeniu stanu zapalnego zachodzi w ciążę bardzo szybko.
Ja bardzo liczę, że wyjdzie mi stan zapalny i to się okaże problemem i nie będę musiała szukać dalej👩 PCOS, hiperprolaktynemia (makro)
🧔♂️✅️
01/24 rozpoczęcie starań
05/25 lametta +ovitrelle + cyklogest
06/25 lametta+ estrofem + cyklogest
07/25 lametta + estrofem +ovitrelle +cyklogest
26/08/25 biopsja aspiracyjna z cd138 -
PA wrote:Nie załamuj się, dużo dziewczyn po wyleczeniu stanu zapalnego zachodzi w ciążę bardzo szybko.
Ja bardzo liczę, że wyjdzie mi stan zapalny i to się okaże problemem i nie będę musiała szukać dalej
Tylko słyszałam że leczenie trwa bardzo długo. Moja koleżanka przez pół roku brała antybiotyki 😭 -
Wszystko zależy od bakterii w środku, dobrania leków itp. W dziale starając się z pomocą medyczną masz temat o stanach zapalnych endometrium. Zajrzyj tam i podpytaj dziewczyny jak to wyglądało o nich.👩 PCOS, hiperprolaktynemia (makro)
🧔♂️✅️
01/24 rozpoczęcie starań
05/25 lametta +ovitrelle + cyklogest
06/25 lametta+ estrofem + cyklogest
07/25 lametta + estrofem +ovitrelle +cyklogest
26/08/25 biopsja aspiracyjna z cd138 -
PA wrote:Wszystko zależy od bakterii w środku, dobrania leków itp. W dziale starając się z pomocą medyczną masz temat o stanach zapalnych endometrium. Zajrzyj tam i podpytaj dziewczyny jak to wyglądało o nich.
Dziękuję Ci bardzo. Popatrze sobie. Mam nadzieję, że to było przyczyną a nie zaś coś innego, no już nie mam siły -
oliwia79 wrote:Plus doszła ciężkość nog jak to zazwyczaj u mnie przy okresie. Także ja zyje takim straconym cyklem
U mnie jeszcze wzrost apetytu. Ja też wiem że cykl stracony. I tak myślę że to nie ma sensu dopóki nie wyleczę zapalenia bo zarodek się nie zagnieździ raczej a jak się zagnieździ to bardzo szybko można poronić 😞 -
Anett9300 wrote:U mnie jeszcze wzrost apetytu. Ja też wiem że cykl stracony. I tak myślę że to nie ma sensu dopóki nie wyleczę zapalenia bo zarodek się nie zagnieździ raczej a jak się zagnieździ to bardzo szybko można poronić 😞
Nie martw się napewno bedzie dobrze , teraz moze chociaz znasz przyczynę niepowodzeń