STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
madzia90 wrote:Hejka, 14 dpo jutro planowana miesiaczka, szyjka dalej wysoko miekka i zamknieta a test negatywny. Myslicie że jest jeszcze szansa?Poważne starania od 08/25
Czekamy na ⏸️🩵🩷 -
CzekającNaNumer2 wrote:Beta poniżej 2,30, progesteron 17,84.
Czyli nic z tego?
Owulację potwierdzona miałaś 6.09 więc progesteron wskazuje, że była fajnej jakości bo powyżej 15. Jeśli chodzi o betę to do zagnieżdżenia dochodzi około 9-12 dnia po owulacji, więc pozytywna beta może wyjść nawet 12-14dpo. Niestety trzeba czekać😬👩26l 🧑29l 🐈🐈
Odstawienie AH po 3,5 roku 05.25
08.25💔 -
CzekającNaNumer2 wrote:Beta poniżej 2,30, progesteron 17,84.
Czyli nic z tego?
Poczekałabym na twoim miejscu do 12 dpo ,tak jak napisała Lucy może dojść do zagnieżdżenia do 12 dpo
Ja owulację miałam potwierdzoną 3 września .
Poważne starania od 08/25
Czekamy na ⏸️🩵🩷 -
Ja się o 3 obudziłam i do tej pory mnie klują jajniki i podbrzusze boli.
-
Hej wszystkim!
Dołączam do grona starających się i fajnie że można pobyć w takiej grupie wsparciaod lipca dopiero próbujemy, także oby nie trwało to długo
Czy też uważacie, że jeśli dużo myśli się o chęci zajścia w ciążę, że jeśli bardzo się chce (tj. liczy dni do owulacji, robi testy owu itp.) to nic z tego nie będzie ? 🙄
Dużo osób dookoła mi mówi „odpuść sobie to zajdziesz”, ale jakoś nie potrafię „odpuścić” 🙄
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy 😘 -
Pani Bocianowa wrote:Hej wszystkim!
Dołączam do grona starających się i fajnie że można pobyć w takiej grupie wsparciaod lipca dopiero próbujemy, także oby nie trwało to długo
Czy też uważacie, że jeśli dużo myśli się o chęci zajścia w ciążę, że jeśli bardzo się chce (tj. liczy dni do owulacji, robi testy owu itp.) to nic z tego nie będzie ? 🙄
Dużo osób dookoła mi mówi „odpuść sobie to zajdziesz”, ale jakoś nie potrafię „odpuścić” 🙄
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy 😘
Nie,ja myślę ,że tak nie jest ,skoro chcesz mieć upragnione dzieciątko to jednak będziesz o tym myśleć,a jak masz sobie odpuścić myślenie skoro chcesz.
Nie rozumiem właśnie osób które mówią żeby odpuścić.
Ja dziś jadę zbadać progesteron dam znać jak będą wynikiPoważne starania od 08/25
Czekamy na ⏸️🩵🩷 -
Ja jestem 2 lub 3 dni po owulacji. Dzisiaj zaczęłam brać duphaston. Zobaczymy co z tego wyniknie. We wtorek idę na progesteron. Zatestuje 19.09 i 20.09, by wiedzieć, czy odstawić duphaston. Ale mam wrażenie, że raczej znowu się nie uda. Obiecuję sobie, że to ostatni cykl, kiedy tak się nakręcam... Jeszcze akurat będę robić test w sobotę, a w poniedziałek do pracy po długim urlopie, więc nie dość, ze będę mieć okres, to jeszcze humor do dupy 😞
-
Paula-1407 wrote:Też testowałam 9dpo i biel vizira ,wypoczywaj na wakacjach 🥰🥰
Ja chcę już godzinę po 15 żeby dostać wyniki
Ja mam progesteron z dziś 21,34, wczoraj 17,3.
Beta 1.05. Wczoraj oznaczyli mi poniżej 2,3.
Ciekawe no już nie mam kiedy bety robić więc sikance. -
CzekającNaNumer2 wrote:Ja mam progesteron z dziś 21,34, wczoraj 17,3.
Ciekawe no już nie mam kiedy bety robić więc sikance.
Kurcze progesteron masz świetny ,też chcę taki 🤣
Mam nadzieję że w końcu "wyszukamy" te dwie kreski ,ja pewnie teraz będę robić codziennie aż do dnia miesiączkiPoważne starania od 08/25
Czekamy na ⏸️🩵🩷 -
CzekającNaNumer2 wrote:Ja mam progesteron z dziś 21,34, wczoraj 17,3.
Ciekawe no już nie mam kiedy bety robić więc sikance.
A robiłaś w tym samym laboratorium? Może to 1.05 bety coś znaczy, ze zaczyna rosnąć. Jeszcze ten progesteron ci tak ładnie podskoczył. Ja zawsze betę miałam oznaczona mniejsze niż 2.3 jak nie byłam w ciąży. Trzymam kciuki i dawaj znać 🤞 ja się już nie mogę doczekać testowania. Jestem 3 dpo ale mam takie dziwne uczucie okresowe w brzuchu 🙈 wiem, że to za szybko na objawy. Może zaś się torbiel zrobiła, bo w tamtym cyklu miałam i tak mnie ciągnął jajnik, że gdyby nie wizyta u lekarza i diagnoza torbiel, to bym była pewna, że to ciąża 🙈 -
Nutka15 wrote:A robiłaś w tym samym laboratorium? Może to 1.05 bety coś znaczy, ze zaczyna rosnąć. Jeszcze ten progesteron ci tak ładnie podskoczył. Ja zawsze betę miałam oznaczona mniejsze niż 2.3 jak nie byłam w ciąży. Trzymam kciuki i dawaj znać 🤞 ja się już nie mogę doczekać testowania. Jestem 3 dpo ale mam takie dziwne uczucie okresowe w brzuchu 🙈 wiem, że to za szybko na objawy. Może zaś się torbiel zrobiła, bo w tamtym cyklu miałam i tak mnie ciągnął jajnik, że gdyby nie wizyta u lekarza i diagnoza torbiel, to bym była pewna, że to ciąża 🙈
Wiesz co w innym, ale zawsze robię w tym co teraz robiłam i tam też z reguły oznaczali mniej niż, a nie jakiś konkretny wynik.
No teraz jedynie sikance będę robić.
Ciągnięcie jajnika może być objawem na wiele rzeczy.