X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STARACZKI 2026
Odpowiedz

STARACZKI 2026

Oceń ten wątek:
  • Nutka15 Koleżanka

Wysłany: 12 września, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:
    Niestety wizytę u gin mam dopiero 24 września a potrzebuje recepty,to nasz dopiero drugi cykl starań ....

Ja zamawiam recepty na e-recept.pl, ale 50 zł trzeba zapłacić. W ciągu godziny zazwyczaj przychodzi SMS z kodem recepty. Duphaston też kiedyś zamawiałam.

• CzekającNaNumer2 Przyjaciółka

Wysłany: 12 września, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:
    Ja niestety tez mam takie doświadczenia z tymi testami.
    Na 3 testach wyszły mi takie cienie. W tym samym dniu inne testy nic nie pokazały
    https://zapodaj.net/plik-7VJnCZc0sf

CzekajacnaNumer2 - mam nadzieję ze u Ciebie kreseczka bedzie ciemniała, trzymam kciuki

Jakbym wiedziała zamówiłabym inne. Mogłam się Was zapytać. A tak to mam tylko te 🤣
    No cóż…

202107055365.png

I monitoring 9 dc 30.08 pęcherzyk 15mm
    II monitoring 12 dc 02.09 pęcherzyk 25mm + zastrzyk Ovitrelle
    III monitoring 06.09 - owulacja potwierdzona
  • Dzella19 Autorytet

Wysłany: 12 września, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy miałyście drożność jajowodów ?
    Przepraszam że tak z doskoku .. myślałam że zadawałam wcześniej te pytanie ale może się nie dodało :/ mi odmówili i cykl zaliczam do straconych :/

• PA Autorytet

Wysłany: 12 września, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzella19 wrote:
    Hej dziewczyny czy miałyście drożność jajowodów ?
    Przepraszam że tak z doskoku .. myślałam że zadawałam wcześniej te pytanie ale może się nie dodało :/ mi odmówili i cykl zaliczam do straconych :/
    Ja miałam, ale pianką.

👩 PCOS, hiperprolaktynemia (makro)
    🧔‍♂️✅️

01/24 rozpoczęcie starań
    05/25 lametta +ovitrelle + cyklogest
    06/25 lametta+ estrofem + cyklogest
    07/25 lametta + estrofem +ovitrelle +cyklogest
    26/08/25 biopsja aspiracyjna z cd138 ✅️
    09/25 lametta+ ovaleap+ ovitrelle
‹‹ 90 91 92 93 94
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ