X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STARACZKI 2026
Odpowiedz

STARACZKI 2026

Oceń ten wątek:
  • CzekającNaNumer2 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy to jest możliwe ? Beta rano negatywna no pisałam wam a teraz se siknęłam bo mi testy z allegro przyszły nordtest. Patrzę be0e94a91c256.jpghttps://zapodaj.net/plik-wjMnNvgUVi[/url]

202107055365.png

I monitoring 9 dc 30.08 pęcherzyk 15mm
    II monitoring 12 dc 02.09 pęcherzyk 25mm + zastrzyk Ovitrelle
    III monitoring 06.09 - owulacja potwierdzona
  • Nutka15 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającNaNumer2 wrote:
    Wiesz co w innym, ale zawsze robię w tym co teraz robiłam i tam też z reguły oznaczali mniej niż, a nie jakiś konkretny wynik.
    No teraz jedynie sikance będę robić.
    Ciągnięcie jajnika może być objawem na wiele rzeczy.

To dawaj znać 😊 widzę, że mamy dzieci z tego samego roku 😁 może uda nam się mieć kolejne w tym samym 🤞😊 długo już się staracie ?

Wysłany: Dzisiaj, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka15 wrote:
    To dawaj znać 😊 widzę, że mamy dzieci z tego samego roku 😁 może uda nam się mieć kolejne w tym samym 🤞😊 długo już się staracie ?
    U nas pierwszy cykl terasz

202107055365.png

• Nutka15 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającNaNumer2 wrote:
    Dziewczyny, czy to jest możliwe ? Beta rano negatywna no pisałam wam a teraz se siknęłam bo mi testy z allegro przyszły nordtest. Patrzę be0e94a91c256.jpghttps://zapodaj.net/plik-wjMnNvgUVi[/url]

Ja jestem zrażona do tych testów. Być może to prawdziwa kreska, ale moj test z czerwca okazał się fałszywie pozytywny. Też to był nordtest.
    Tutaj ten mój test:
    https://zapodaj.net/plik-ryubgxJtWK

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:09

Wysłany: Dzisiaj, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka15 wrote:
    Ja jestem zrażona do tych testów. Być może to prawdziwa kreska, ale moj test z czerwca okazał się fałszywie pozytywny. Też to był nordtest.
    Tutaj ten mój test:
    https://zapodaj.net/plik-ryubgxJtWK
    No to faktycznie z rezerwą.

202107055365.png

• Nutka15 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającNaNumer2 wrote:
    No to faktycznie z rezerwą.
    Mi 2 takie wyszły jeden po drugim z tego samego moczu. Może to był biochem, ale beta 2 dni po testach była mniejsza niż 2.3 i na drugi dzień przyszedł okres, ale był mega mocny ze skrzepami. No ale tego się nie dowiem, czy to był błąd testu, czy biochem. Powtórz jutro rano.

Wysłany: Dzisiaj, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka15 wrote:
    Mi 2 takie wyszły jeden po drugim z tego samego moczu. Może to był biochem, ale beta 2 dni po testach była mniejsza niż 2.3 i na drugi dzień przyszedł okres, ale był mega mocny ze skrzepami. No ale tego się nie dowiem, czy to był błąd testu, czy biochem. Powtórz jutro rano.
    Moja przyjaciółka tak Biochem wyłapała.

202107055365.png

• Lucy321 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze też mam te testy i wydawało mi się kilka razy, że widziałam jakiś cień. Mam wrażenie, że one mają po prostu mocną linię parowania z tego co piszecie wyżej :/. Może jak masz możliwość to zrób inny test aczkolwiek beta z krwi raczej nie kłamie bo wychodzi szybciej niż beta z moczu.

👩26l 🧑29l 🐈🐈
    Odstawienie AH po 3,5 roku 05.25

08.25💔
  • Nutka15 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającNaNumer2 wrote:
    Moja przyjaciółka tak Biochem wyłapała.

No być może tak też było u mnie, bo czułam się totalnie ciążowo, tak samo jak to było przed testem w pierwszej ciąży. Tylko dziwne dla mnie, że beta była totalnie negatywna. Tylko te testy 2 wyszły pozytywne, wieczorem tego samego dnia nic nie było, na drugi dzień rano też. To poleciałam na bete i negatywna. A ty miałaś robione badania dziś czy wczoraj i dzisiaj był wynik ?

Wysłany: Dzisiaj, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy321 wrote:
    Kurcze też mam te testy i wydawało mi się kilka razy, że widziałam jakiś cień. Mam wrażenie, że one mają po prostu mocną linię parowania z tego co piszecie wyżej :/. Może jak masz możliwość to zrób inny test aczkolwiek beta z krwi raczej nie kłamie bo wychodzi szybciej niż beta z moczu.

Tylko że beta z krwi jest z poprzedniego dnia, a mocz produkujesz na bieżąco. Zrobiłam drugi nord i podobnie wyszło, zrobiłam jakiś „bejbi” na zdjęciu nie jestem w stanie uchwycić, na żywo jakby coś widzę ale niedokonca wiem co. Zobaczę rano

202107055365.png

• Paula-1407 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie raczej nici z ciąży w tym cyklu... Jestem załamana
    Odebrałam wyniki
    Progesteron 0.149 mg/ml
    Estradiol 88.2pg/mL
    😭😭😭😭

‹‹ 89 90 91 92 93
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ