Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalii00 wrote:Tysia w ktorym tyg jestes? bo widzialas pecherzyk ciazowy tak?
Tak, widziałam pęcherzyk. Ale teraz idę na następną wizytę dopiero za 3 tyg. Byłam u niego po receptę na luteinę i przy okazji skusiłam się na usg. Gdybym nie potrzebowała luteiny to poszłabym 2/3 tygodnie po ostatniej @
-
Kicior, tak - jutro testuję, bo mi lekarz dał skierowanie na betę. Miałam to olać, bo nie pękł mi pęcherzyk dominujący, ale pójdę, bo w sobotę idziemy na wesele - i wolę widzieć że mogę spokojnie pić
Trzymam za Ciebie mocno kciuki cały czas.
Też zaraz idę zażywać słoneczka!Kicior lubi tę wiadomość
-
Po miesięcznej przerwie bez męża wracamy do pracy:D cykl 4 mam nadzieję w końcu musi być owocny !życzę powodzenia kolejnym mamuśkom:)
do zmiany
[email protected]mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Ale mnie denerwuje to wolne długie które mamy teraz bo cały czas zastanawiam się czy udalo się... A tu został tydzień do okresu...
Tak jakbym chodzila do pracy to byłoby inaczej.. Te 7 dni by raz dwa mi minęło.. Aż mnie kusi by testować hihihihi wiem wiem glupol jestem bo to za wcześnie...Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Peggy, 3maj bo fajnie by było jakby się udało
ja w razie czego sikacza zrobie jakbym czasem nie dostała w nd @, jakby tak wyszły 2 krechy to by dopiero był prezent na 2 rocznicę ślubu
(jak dobrze jest pomarzyć
)
Miłego weekendu Dziewczęta!!Patus_777 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Według mnie Naalii powinnaś zaczekać. Po co się wcześniej stresować.
Ja byłam we środę u gin. Widziałam pęcherzyk ciążowy, który ma ponad 11 mm.
Kolejna wizyta dopiero za miesiąc, bo mój gin idzie na urlop.
Kochane dopadły mnie mdłości. Od wczoraj nie wiele co jem.
W zasadzie to nawet nie mogę patrzeć na jedzenie bo od razu mi nie dobrze.
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 16:36
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
i znowu jestem w ciąży. termin @ na wtorek, i na pewno przyjdzie, bo zawsze jest na czas - ale mój mózg lepiej wie co dla mnie dobre i pokazuje mi miliony objawów i rzeczy wskazujących na to, że test to tylko formalność..
jestem w ciąży, jak co miesiąc. a może nawet bardziej, bo poprzednie razy nie byłam, a teraz jeszcze nie wiem o tym że nie jestem.
czy któraś może sprowadzić mnie na ziemię?aniabbb, bacha8709 lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
wiesz, Doti, staram się ich nie rejestrować i udaję że wcale ich nie mam
ale jakby się tak zastanowić, to i mnie coś kłuje, i ciągnie w podbrzuszu, i ból kręgosłupa, i senność, i śluz inny, i jakoś inaczej się czuję psychicznie, i temperatura dość wysoka, i nawet jakichś żyłek mogłabym się dopatrzeć..
i pewnie jeszcze parę rzeczy, które staram się na bieżąco zapominać.
także nic specjalnego, tak jak co miesiąc
widzę w tym miesiącu bardziej, że mojemu M zależy. interesuje się, ile to jeszcze wyższych temperatur, żeby było wiadomo że to już, pyta mnie po pomiarze jak temperatura, i moje próby ostudzenia jego zapału zbywa pozytywnym nastawieniem. i wylicza mi plusy tego, gdybym już była w ciąży.wczoraj oddał mi swój sok marchewkowy, bo witaminki. mówię mu, że jak mamy zajść to on też potrzebuje witamin - a on na to "ale jeśli już jesteś, to teraz Ty potrzebujesz"
także dla mnie głównym plusem gdyby się udało oprócz oczywiście zaistnienia samego faktu, będzie to że mój luby się nie zawiedzie. plusem pobocznym będzie to, że w lipcu jadę na urlop i akurat mi wypadło na początek @, więc wolałabym żeby już nie przyszła.. tym bardziej że to wyjazd na Mazury, na jacht. a tam z @ dość kiepsko.
nic to - będzie jak będzie. próbuję siebie przekonać, że przyjście @ we wtorek jest nieuniknione. nie chcę się rozczarować, chcę się ucieszyć.
nie umiem przekonać sama siebie. kiepski ze mnie negocjatorBaronowa_83, gorgeous lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Peggy Gratulacje
No no no dziewczyny idziecie jak burza z tymi ciązamiMam nadzieję koniec czerwca też będzie taki urodzajny
Patus_777 lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 16:36
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane