Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti87 wrote:A widzisz peggyolsen
i co ja Ci rano pisałam??? Ja to jednak mam dobre przeczucie hihi szkoda ze u siebie czuje ze się nie udało
Ale jeszcze raz gratuluję kochanaDoti87 lubi tę wiadomość
-
jeju jeju gratulacje !!!
Wszystkie "prawie" wszystkie dziewczyny, które sie starały, jak do was dołączyłam już są zaciążone !!
Dawajcie te pozytywne fluidki !!! migiemtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Bardzo bardzo wam dziękuję!! Po pierwszej euforii teraz wraca mi zdrowy rozsądek i staram nie cieszyć się aż nie zobaczę serduszka na USG
Idę w piątek za tydzień, to będzie równo 5 tydzień - może nie będzie nic widać, ale potem wyjeżdżam na kilka dni i bym nie wytrzymała
Zostaję tu z wami i mocno kibicuję cały czas - jest dobra passa, więc i wasze szczęście na pewno blisko!tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
A widzisz kochana co mówiłam - ze może z małego pęcherzyka tez może się udać.. Ja to prorokiem jestem hihihihi ale objawów peggyolsen nie miałaś żadnych nie?? Bardzo się ciesze kochana i trzymam kciuki za ładnie rosnącego bobasa:-)
Daj znać jak mąż zareagował.. -
Doti87, objawy mi się nagle zaczęły wczoraj. Piersi w godzinę chyba urosły i zaczęły pobolewać, dzisiaj za to cały dzień ćmi mnie tak lekko ból jak na okres, tylko lżejszy i ciągły, a nie falami. Poza tym absolutnie nic i normalnie bym to zignorowała
Nie mogę się doczekać Twojego testowania. Jak dwa pęcherzyki pękły to może być wesoło
Dziewczyny, kiedy było widać serduszka u was na USG?