Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Peggy - mam pytanie (może wyjdę na głupią, ale trudno
) - pisałaś, że masz niepęknięty pęcherzyk, więc w tamtym wypadku i tak da się zajść w ciążę? Niepęknięty pęcherzyk w moim rozumieniu oznacza, że komórka nie wydostała się, więc nie było owulacji... a u Ciebie taka niespodzianka. Wy jesteście mądrzejsze, więc byłabym wdzięczna za wytłumaczenie mi tego, bo może się mylę
-
gorgeous, u Peggy nie pękł dominujący pęcherzyk, ale pękł mniejszy. więc się udało z innego
Baronowa, wiem że za wcześnie. ale już tak się nakręcałam, że postanowiłam ostudzić swój zapałlepiej się teraz chwilę pomartwić i nastawić na negatyw, niż napalać się na wtorek i wtedy się rozczarować. przynajmniej ja tak mam
Flp 4,6-7 -
w zeszłym miesiącu zrobiłam test i po chwili wyszła kreska, ja już cała happy. Na drugi dzień już nic nie wyszło i w końcu okres to był już nawet nie żal a mega [bluzg]. zwłaszcza że pracuję w urzędzie pracy i tam przychodzą dziewczyny 20 letnie z 3 dzieci ;/
po wykresie nie mam nadziei na wtorek, ale mam 5 letniego synka, którego "zrobiliśmy" w maju 2009 roku. I jest dokładnie tak jak wtedy, okres w sobotę, potem boże ciało podobnie wypadło, nawet jedniodniowy wypad zagranicę jest tak jak wtedy. No sobie wmawiam, że to jest TEN miesiąc -
Peggy gratulacje !!
dobrze kojarzę, że to Twój pierwszy cykl z luteiną ?
U mnie @ nadal brak, dzisiaj spadek temperatury... Ginekolog kazała wziąć luteinę w ostatnim tygodniu miesiąca.... ale wiecie co, w ogóle nie myślę o ciążynie nakręcam się, nie wmawiam sobie objawów, nie wiem czym to jest spowodowane, może tą pozytywną pogodą
-
gorgeus, dokładnie tak - pękł mi mniejszy pęcherzyk, w 12 dc był o 8mm mniejszy niż dominujący!
starająca_się15, to jest w ogóle mój pierwszy cykl starań. Dostałam od razy clo i luteinę na ewentualne podtrzymanie. Tak więc biorę luteinę dalej i czekam co to będzie
Idę zaraz na wesele, muszę być twarda i nie zdradzić po sobie prawdziwych powodów niepicia alkoholuHehe, moje dziecko zaliczyło już zawody jeździeckie (jako zawodnik
) i dwa wesela - co to się za gagatek urodzi!
Miłej końcówki długiego weekendu kochane!