Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 16:36
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
hej Wam
kurczę, jak ja Wam zazdroszczę.. też chciałabym patrzeć, czy brzuszek mi już rośnie
ale nic z tego - jak na razie temp. spada i @ czeka za rogiem, więc pozostaje czekać.. i czekać..
no nic. pochlipać, postękać, wziąć się w garść i do roboty.. może tym razem uda mi się badania zrobić. choć pewnie i tak nic to nie da, ech.
miłego tygodnia wszystkim życzę, ja jestem pod namiotem więc pewnie nieczęsto będę tu zaglądać.
pozdrawiam Was gorąco, ściskam kciuki za te które czekają na dobre wieści, i życzę dużo spokoju tym, które już mają dwa (lub trzy, Kate) serduszka.
Flp 4,6-7 -
Wiesz, jak powiedzialam lekarce na nfz ze zrobilam 3 testy w odstepach kilkudniowych to bez gadania i marudzenia dala mi skierowanie na bete, a moja kolezanke wysmiewala jak jej sie tydzien @ spozniala, ze takich jak ona co to mysla ze sa w ciazy jeat na peczki. Kolezanka wymusila skierowanie na bete bo wiedziala ze ma do tego prawo. Ja nie musilam sie scierac.
-
Zastanawiam się jak to jest z tym prowadzeniem ciąży. Chodzicie na NFZ czy prywatnie do tych lekarzy, którzy pomagali w staraniach? Ja bym chętnie została u mojego lekarza (prywatnie), ale drogi jest, a płacę przecież te składki tyle lat i wreszcie by się przydały
Z drugiej strony ciąża to tak ważna rzecz, że nie wiem czy chcę ryzykować.
Jak to u was jest dziewczyny?
Natalii00, ja po pozytywnej becie zrobiłam jeszcze dwa testy. Zrób drugi albo idź na betę przed wizytą, lepiej to drugie nawet.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 22:03
-
Peggy ja zostaje przy klinice. Tam mam wszystko pod ręką i nie muszę biegać po przychodniach
Jeśli dostanę skierowanie na badania krwi to po prostu idę do pokoju obok. Zostaje z własnej wygody, ale też dlatego, że mam pod ręką wiele specjalistów. Wybierz lekarza, do którego masz zaufanie. Na NFZ też możesz chodzić. Przynajmniej będziesz mieć skierowania na darmowe badania.
-
Bacha u mnie mdlosci goscily 2 tygodnie a pozniej coraz rzadziej.
Peggy ja chodze prywatnie do gina bo jemu ufam i ma swietny sprzet. Gdyby przyjmowal tez na nfz to nadal bym do niego chodzila. Na nfz nie ma nikogo komu moglabym zufac, a i on chce mnie miec w totalnej kontroli, bo tylko wtedy bedzie mogl mi pomoc i brac za mnie odpowiedzialnosc. -
Kokardka44 wrote:Temat się z lekka zrobił ciążowy
Kokardka - mam nadzieję, że niebawem zrobi się w 100% ciążowy
z Tobą włącznie!
w obecnej sytuacji mieszanie tematów staraczkowo/ciążowych jest nieuniknione.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 12:07
tysiaa93 lubi tę wiadomość