Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ja byłam ostatnio u mojej gin po wyniki tarczycy i toksoplazmozy i wszystko jest w jak najlepszym porządku...ale jak na razie to chyba z tego cyklu nici bo dzisiaj opadła temperatura do 36.77, a w piątek ma być @.....Miłosz
Honoratka
-
Eee dziewczyny nie macie się uciszyć
jak dla mnie fajnie ze piszecie co u was, dla mnie miło się czyta.. Trochę zazdroszczę oczywiście ale Też daje mi to nadzieje ze mi też się uda.. Także PISAĆ PISAĆ I JESZCZE RAZ PISAĆ!!!!!
A ja czekam niecierpliwością do czwartku na testowanie.. Chociaż już mnie kusi.. Lekka nadzieje mam ale nie chce się napalacNatalii00, tysiaa93, Smużka lubią tę wiadomość
-
Ja miałam nadzieje że w tym miesiącu się uda ale no cóż.... nie ma się co poddawać, tak bym wszystko chciała od razu mieć w pierwszym miesiącu
Kurcze dziewczyny siedzę w pracy właśnie i na niczym się skupić nie mogę.... taka piękna pogoda za oknem.....
Miłosz
Honoratka
-
no to ja z tych staraczkowych..
Oczywiście staram się nie nakręcać itd ale się dziwnie czuje i samoo sie nachodzi..
ze 3 dni temu okropny ból piersi, wczoraj prawy jajnik się odzywał a dziś ? Sen mnie zmaga ! wiem, wiem ze i tak za wczesnie na jakies objawy ale rady sobie nie daje !
Z medycznych spraw ?
we wtorek dostalismy pierwsze wyniki badan nasienia. wyszły ok, jedynie delikatnie podniesione FSH, ale doktor powiedział, że zobaczymy przy nastepnym badaniu.
Drugie wyszło gorzej (bo poszalelismy 2 dni przed badaniem, a nie powinnismy) i dzisiaj zaniósł kolejną dawkę do badan, po 4 dniach przerwy. Niestety mam jakies przeczucie ze cos wyjdzie nie tak, bo "materiał do badan" miał dziwną konsystencje.. nie wiem czy to przez celibat czy co jest nie tak. zobaczymy. jutro ok 12:30 maja byc wyniki...
-
Marjotka spokojnie poczekajcie do wyników jutro, pewnie się okaże że wszystko ok będzie:-) niepotrzebnie poszaleliscie bo faktycznie trzeba mieć 4 dni przerwy
A co do objawów to faktycznie dość wcześnie by coś cie tam męczyło,pewnie dużo myślisz o tym i organizm sam tak reaguje... -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny dołaczam do Was. Mam na imię Patrycja .
Jestem po poronieniu (6 tydzień ) moje cykle są od zawsze nieregularne . Z narzeczonym staramy się o dziecko . O poprzednią ciąże staraliśmy się pół roku , a teraz zobaczymy co wyjdzie . Dawno na forum nie byłam więc ciężko będzie mi się tutaj zadomowić ,ale myślę ,że może z czasem będzie dobrze .
Okres ma przyjść 13 więc narazie żeby nie przyszedł
życzę miłego wieczorku wszystkim !Paulette, Hashija lubią tę wiadomość
i wciąż staramy się ..
05.08.2014r - Aniołek (6 tydzień ) -
hej dziewczyny witam po długim weekendzie:)milcze narazie - próbuje nie myśleć,ale cały czas jestem z Wami.
marjotka lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud