Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ja byłam ostatnio u mojej gin po wyniki tarczycy i toksoplazmozy i wszystko jest w jak najlepszym porządku...ale jak na razie to chyba z tego cyklu nici bo dzisiaj opadła temperatura do 36.77, a w piątek ma być @.....Miłosz

Honoratka

-
Eee dziewczyny nie macie się uciszyć
jak dla mnie fajnie ze piszecie co u was, dla mnie miło się czyta.. Trochę zazdroszczę oczywiście ale Też daje mi to nadzieje ze mi też się uda.. Także PISAĆ PISAĆ I JESZCZE RAZ PISAĆ!!!!!
A ja czekam niecierpliwością do czwartku na testowanie.. Chociaż już mnie kusi.. Lekka nadzieje mam ale nie chce się napalac
Natalii00, tysiaa93, Smużka lubią tę wiadomość
-
Ja miałam nadzieje że w tym miesiącu się uda ale no cóż.... nie ma się co poddawać, tak bym wszystko chciała od razu mieć w pierwszym miesiącu
Kurcze dziewczyny siedzę w pracy właśnie i na niczym się skupić nie mogę.... taka piękna pogoda za oknem.....
Miłosz

Honoratka

-
no to ja z tych staraczkowych..
Oczywiście staram się nie nakręcać itd ale się dziwnie czuje i samoo sie nachodzi..
ze 3 dni temu okropny ból piersi, wczoraj prawy jajnik się odzywał a dziś ? Sen mnie zmaga ! wiem, wiem ze i tak za wczesnie na jakies objawy ale rady sobie nie daje !
Z medycznych spraw ?
we wtorek dostalismy pierwsze wyniki badan nasienia. wyszły ok, jedynie delikatnie podniesione FSH, ale doktor powiedział, że zobaczymy przy nastepnym badaniu.
Drugie wyszło gorzej (bo poszalelismy 2 dni przed badaniem, a nie powinnismy) i dzisiaj zaniósł kolejną dawkę do badan, po 4 dniach przerwy. Niestety mam jakies przeczucie ze cos wyjdzie nie tak, bo "materiał do badan
" miał dziwną konsystencje.. nie wiem czy to przez celibat czy co jest nie tak. zobaczymy. jutro ok 12:30 maja byc wyniki...
-
Marjotka spokojnie poczekajcie do wyników jutro, pewnie się okaże że wszystko ok będzie:-) niepotrzebnie poszaleliscie bo faktycznie trzeba mieć 4 dni przerwy

A co do objawów to faktycznie dość wcześnie by coś cie tam męczyło,pewnie dużo myślisz o tym i organizm sam tak reaguje... -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny dołaczam do Was. Mam na imię Patrycja .
Jestem po poronieniu (6 tydzień ) moje cykle są od zawsze nieregularne . Z narzeczonym staramy się o dziecko . O poprzednią ciąże staraliśmy się pół roku , a teraz zobaczymy co wyjdzie . Dawno na forum nie byłam więc ciężko będzie mi się tutaj zadomowić ,ale myślę ,że może z czasem będzie dobrze .
Okres ma przyjść 13 więc narazie żeby nie przyszedł
życzę miłego wieczorku wszystkim !
Paulette, Hashija lubią tę wiadomość
i wciąż staramy się ..
05.08.2014r - Aniołek (6 tydzień ) -
hej dziewczyny witam po długim weekendzie:)milcze narazie - próbuje nie myśleć,ale cały czas jestem z Wami.
marjotka lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud

wrócę jak mi minie 

I oby to wasze marzenie się spełniło
?