Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Peggy gratulacje!! szczęściara w 1 cyklu zaciążyła!
prześlij wiruska też dla Kiciorka
Kokardka, ja też się opalałam, co prawda nie w tak superowych warunkach jak Ty - nad morzem, ale na ogrodzie - ale i tak było przyjemnie
Ja spodziewam się jutro @, zobaczymy co z tego będzie, bo poza tym, że bolą mnie piersi to nic się nie dzieje...ale pewnie to i tak nie ma znaczenia bo @ na pewno się zjawi
Ale to nić (jak mówi synek mojej koleżanki) przynajmniej jest weekend, jest pogoda, jest rocznica ślubu, także w sumie same plusy26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
ŁOOO jakie tu wieści, trochę mnie nie było a tu takie wiadomości
tysiaa, agisia, Justaw, Peggy (chyba nikogo nie pominęłam) ale się cieszę że Wam się udało, ogromne gratulacje
Kicior, tysiaa93, Ola_45, PeggyOlsen lubią tę wiadomość
-
dzięki Nadziejka
byłoby cudownie ale się na nic nie nastawiam, chciałabym się pozytywnie zaskoczyć, niż rozczarować, więc jestem przygotowana na @
a do jutra nie daleko więc szybko wszystko się wyjaśni (tak myślę)26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kiciorku, mocno trzymam kciuki
Wiruska jeszcze nie przesyłam, bo nie wiadomo czy nie jakiś felerny
Zobaczymy czy beta przyrośnie i czy serducho będzie.
Przeżyłam wesele, ale powiem wam, że forma nie ta. Wytańczyłam się wprawdzie, ale brzuch potem bolał.
Wróciłam do domu o 2, a o 4 wstałam na siku, potem znów o 8 - masakra z tym sikaniemNo i w ogóle przez to niewyspanie rozbita jestem.
Macie jakieś objawy dziewczyny? Mnie cały czas boli brzuch... Zrobiłam dziś rano test i są dwie krechy - ale piękny widokKokardka44, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hashija - jak Ty dawałaś zdj brzucha, to ja mam mniejszy.
U mnie w rodzinie robią się brzuszki około 20tc.
To moja druga ciąża, ale pierwsza, która utrzymała się do 16tc i z tego co wiem, to przy pierwszej może robić się później brzuszek.Hashija lubi tę wiadomość
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi