Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiun ja bralam i nadal biore symnatal pro baby.
Doti kupilam majty poporodowe siatkowe. Sa super bo nie uciskaja, sa przewiewne, mozesz je przepierac i chwila moment sa suche, w paczce masz pakowane po 2 szt.
A podkladow nie kupowalam. Bo chodzi Ci o takie w majty czy na lozko?
W majty kupowalam podpaski bella maxi i ja i moja kolezanka polecamy na szpiatal wystarcza. Ja jestem 4 dzien?w?szpitalu i malo juz krwawie. Teraz jakis sluz z krwia zchodzi. Jutro na wypis zakladam juz zwykle majty i podpaske ale soft nie dry bo dry Cie odparza a musi byc cos co oddycha. Ja w biedronce kupuje z chyba feminy bezzapachowe podpaski cienkie.
Pomysl o padach dostanika jesli bedziesz karmic mozesz miec niekontrolowane wycieki z piersi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 20:59
-
Co do wody to koniecznie bo nawet polozna namawiala zebyczesto popijala bo przy skurczach albo dychasz szybko jak sa mocne albo oddychasz przeponowo jak sa mniej uciazliwe, ale i tak pracujesz buzią. Zeby sluzuwki daly rade i gardlo to trzeba na bierzaco popijac. Mialam nawet sok jakbkowy wziasc zeby cukru dostarczac zebyz sil nie opasc, ale mi i tak bylo slabo. A po porodzie oczy jak 5 zl, odzyskalam sily, humor i nie moglam zasnac...
-
No w majty mi chodziło bardziej bo te z belli słyszałam że się zwijaja i nie polecają... Na dobrą to myślę że 2 opakowania starcza i potem podpaski i spoko będzie dzięki wielkie za podpowiedź!!!! No wkładki laktacyjne chce wziąć też..
Powoli zacznę pakować torbę tak na wszelki wypadek...Hashija lubi tę wiadomość
-
Patuś jak się sytuacja u ciebie rozwinęła??? Robiłaś test???Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Asiun ja miałam prawie identyczny progesteron i gin powiedział, że jest ok. Co do bety to liczy się nie tyle wielkość, co przyrost, więc zrobiłabym powtórkę na Twoim miejscu. Do gina idź przed Świętami, to będziesz spokojniejsza, mi mówił, żeby przyjść tak w 6/7 tygodniu, jeszcze serduszka nie było widać, ale już można było wykluczyć ciążę pozamaciczną i puste jajo płodowe. No i będziesz mogła zapytać o wszystko co Cię na początku nurtuje.Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Nie zrobiłam wczoraj, bo nie kupilam a dzis 14.30 jak skończę pracę kupię. ..najwyżej zrobię popołudniu ale watpie, boję się rozczarowania... mam śluz biały taki grudkowaty może złapałam tylko coś. ..mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Nie ma szans mówili, że tylko inseminacja ...a mój M przyjmuje leki od 5.11 dopiero:/mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:17
Doti87, myshka84, tysiaa93, Patus_777, Andromeda, aniabbb, agisia, asiun, kirys, jussio, bacha8709, She86, patkaaxx90, Hashija lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:17
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Gratuluję Olu:**** ciągle czekam na zdjęcia!
Zrobiłam negatywny, mam też drugi w zapasie zrobię za 5 dni jak nie przyjdzie @@.. wydaję mi sie, ze złapałam zapalenie zaczęło mnie wszytko szczypać, więc pewno temu @ nie ma.mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!