Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:35
violett lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co słychać; -* u moich drogich mam i staraczek?
My postanowiliśmy iść na konsultacje do kliniki jak tylko M wróci na stałe w listopadzie..
Mama dziś zaczyna koleją chemię w szpitalu. ..w domu było ok po tamtej zobaczymy co teraz...
Ja przez to wszystko nie napisałam i nie oddałam pracy mgr, mam czas do końca października. ..:-/więcej nie mogę przedłużyć.
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
A w pracy super, w końcu trafiła mi się grzeczna grupa 6-5 latków z przewagą dziewczynek, także luz; -Dmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
U mnie bez większych zmian, kolejny cykl mija, już @ za rogiem. Jutro mamy z mężem wizytę u urologa , ma go zbadać i ocenić wyniki badania nasienia. Zobaczymy....a dziś taki dzień, że mi się nic nie chce i umieram z bólu na @, a jak teraz jeszcze dołączyły lędźwie to już tragedia....;/
Pozdrowionka dla Was wszystkich :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 12:55
-
Mama ma teraz chemię w domu przez 5 dni. ..ale dużą dawkę
A ja bym chciała serio zdążyć z tym wnukiem:-/ musze!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
my po wizycie , z mężem wszystko w porządku, lekarz zbadał go bardzo dokładnie, zrobił usg i kazał powtórzyć badanie nasienia ale po 7-dniowej absencji seksualnej. Ogólnie powiedział, że wyniki nie są złe ale jak będzie miał kolejne to będzie mógł powiedzieć coś więcej. Tak czy inaczej polecił żebym zrobiła posiew u swojej Pani ginekolog przy najbliższej wizycie, bo to warto sprawdzić przy staraniach a my póki co tego nie robiliśmy.
A czy wie któraś z Was jak to badanie wygląda? Czy muszę się jakoś specjalnie do tego przygotować czy to jest jak zwykła cytologia?
Pozdrawiam Was wszystkie :* -
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Cześć dziewczyny,
my po wizycie , z mężem wszystko w porządku, lekarz zbadał go bardzo dokładnie, zrobił usg i kazał powtórzyć badanie nasienia ale po 7-dniowej absencji seksualnej. Ogólnie powiedział, że wyniki nie są złe ale jak będzie miał kolejne to będzie mógł powiedzieć coś więcej. Tak czy inaczej polecił żebym zrobiła posiew u swojej Pani ginekolog przy najbliższej wizycie, bo to warto sprawdzić przy staraniach a my póki co tego nie robiliśmy.
A czy wie któraś z Was jak to badanie wygląda? Czy muszę się jakoś specjalnie do tego przygotować czy to jest jak zwykła cytologia?
Pozdrawiam Was wszystkie :*
daj znać co i jak po:-)agatkaa lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
Kicior wrote:Laski ja na laparoskopie sie bede umawiać, mój ginek mnie już wysyła...a myślałam że obejdzie się bez tego
Buziaki i kciuki!! Dajcie coś pozytywnego!
Nie bój żaby, dasz radę trzymam kciukaski:) hmmm coś pozytywnego nie mam:(...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 14:08
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyKicior wrote:Laski ja na laparoskopie sie bede umawiać, mój ginek mnie już wysyła...a myślałam że obejdzie się bez tego
Buziaki i kciuki!! Dajcie coś pozytywnego!
Na pewno dasz radę kochana !!! Uśpią Cię, znieczulą i bedzie po wszytskim
A mnie wkrótce czeka HSG, a boję się tego tak jak nie wiem co! Tyle się okropnych rzeczy o tym badaniu i naczytalam i nasłuchałam że aż mi się niedobrze robi na samą myśl....najlepiej to bym chciała żeby mnie uśpili i zrobili co mają zrobić ale w szpitalu tak nie robią, w grę wchodzi prywatnie.... ;/ -
nick nieaktualny