Staraczki z Angli
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag91 wrote:Dzięki! ide prywatnie do lekarza w piątek, żeby wszystko potwierdzić. Jutro zaczynam 6 tydzien. Z tego co czytałam to oni wczesnej ciąży w UK zabardzo nie uznają..i to mi się nie podoba, zastanawiam się czy nie wrócić do Polski bo chyba tam bede mogła mieć więcej badań i USG.. jakoś wydaje mi się ze w PL bede spokojniejsza.. tez nie wiem co powiedzieć w pracy bo kontrakt mi się kończy pod koniec sierpnia i będą się pytać czy chce przedłużać.. nie wiem co robic:(
Hej Ag91 jesteś już po wizycie ? Jak tam u Ciebie ? 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2020, 12:19
-
Tak byłam! Lekarz powiedział ze wszystko jest w porządku, ciąża ma 5 tygodni i 2 dni w tej chwili, jest pęcherzyk 8,8 mm tylko nie widać jeszcze zarodka, za tydzień mam znowu wizytę żeby zobaczyć już serduszko:) trzymajcie kciuki żeby wszystko było w porządku. Zapytałam tez o lot samolotem, bo mam bilety do Polski na za dwa tygodnie i powiedział ze mogę lecieć tylko muszę o siebie dbać i dużo pic👩🏻🧔🏼
Ja: 29 lat
Biore: Pregnacare max
Starania od pazdziernika 2019 roku
⏸ - 16.07.2020!
🔮24.07. 2020 pęcherzyk 8,8 mm
♥️ 31.07 jest serduszko
🤱🏻- marzec 2021! -
Ale super ! Ekstra, że wszystko w porządku, jak usłyszysz za tydzień serduszko to będzie fajne przeżycie napewno🙂 kciuki oczywiście ściskam ✊ Zazdroszczę lotu do Polski, tęsknię za krajem i rodziną, ale muszę do września jeszcze poczekać 😁 A jak się czujesz ?
Ag91 lubi tę wiadomość
-
No jest w porządku:) mam nadzieje ze już będzie zarodek widoczny za tydzien to bede spokojniejsza:) lece do Polski na tydzień i wtedy powiem rodzicom:) pewnie się bardzo ucieszą, już się nie mogę doczekać! w pracy na razie nie mówiłam i chyba poczekam jeszcze z conajmniej tydzień jeśli chodzi o samopoczucie to całkiem niezle:) jestem tylko zmęczona, biust odczuwam ze się zwiększył, brzuch mnie czasem pobolewa ale to sporadycznie już, czasem mam mdłości ale nie wymiotowałam jeszcze:) to tak mniej więcej:)
SerLucy lubi tę wiadomość
👩🏻🧔🏼
⏸ - 16.07.2020!
♥️ 31.07 jest serduszko
🤱🏻- marzec 2021! -
Mam nadzieje:) Na razie jeszcze nie pytałam, myśle ze wspomnę w przyszły piątek o zwolnieniu👩🏻🧔🏼
⏸ - 16.07.2020!
♥️ 31.07 jest serduszko
🤱🏻- marzec 2021! -
Rozumiem, pytam bo sama jestem ciekawa i tak na przyszłość jakby nam się udało z dzidziusiem🙂 Jeśli jednak zdecydujesz się pracowac, to pamietaj, że pracodawca też jest zobowiązany do zapewnienia Ci odpowiednich warunków pracy, tak aby była bezpieczna dla Ciebie i dzidziusia, może byłaby możliwość kontynuowania pracy z domu 🙂 Także kciuki za usłyszane serduszko na następnej wizycie i dbajcie o siebie 💚
Ag91 lubi tę wiadomość
-
SerLucy wrote:Rozumiem, pytam bo sama jestem ciekawa i tak na przyszłość jakby nam się udało z dzidziusiem🙂 Jeśli jednak zdecydujesz się pracowac, to pamietaj, że pracodawca też jest zobowiązany do zapewnienia Ci odpowiednich warunków pracy, tak aby była bezpieczna dla Ciebie i dzidziusia, może byłaby możliwość kontynuowania pracy z domu 🙂 Także kciuki za usłyszane serduszko na następnej wizycie i dbajcie o siebie 💚
Bede dawać znac:) w pracy powiem jak bede miała potwierdzenie ze jest serduszko:) czyli możliwe ze w przyszły poniedziałek, bo wizytę mam w piątek po pracy. Jeśli chodzi o te warunki to się zgadzam, powinni mi zapewnić jak najlepsze warunki i myśle ze praca z domu to dla mnie jedyna opcja w tym momencie:) dziekuje♥️SerLucy lubi tę wiadomość
👩🏻🧔🏼
⏸ - 16.07.2020!
♥️ 31.07 jest serduszko
🤱🏻- marzec 2021! -
Hejo,
Byłam wczoraj na usg, jest ♥️ ! W pracy na razie powiedziałam koleżance i mi doradziła ze mam na razie nie informowac pracodawcy bo mam jeszcze czas i zasugerowała ze różnie może być jak się dowiedzą o moim stanie. Generalnie za tydzień lece do Polski i wtedy prawdopodobnie zrobię badania z krwi. Coraz bardziej się zastanawiam czy nie wrócić do Polski na dłużej, myśle ze wszystko się okaże w najbliższych tygodniach:)SerLucy lubi tę wiadomość
👩🏻🧔🏼
⏸ - 16.07.2020!
♥️ 31.07 jest serduszko
🤱🏻- marzec 2021! -