staraczki z Białegostoku
-
WIADOMOŚĆ
-
Marikita to już powoli można gratulować, powodzonka niech betka pięknie rośnie i prosimy o wiruski
Marikita lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Marikita to już powoli można gratulować, powodzonka niech betka pięknie rośnie i prosimy o wiruski
boję się cieszyć
wiem, że to głupie
idę na betę we czwartek żeby zobaczyć co będzie dalej ...
-
Markitia super wiadomość! Gratuluję Nie stresuj się, dbaj o siebie i cierpliwie czekaj na wizytę u gina
Juli zaakceptowałam zaproszenieMarikita lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny!
Nadal nie mogę w to uwierzyć!
Staram się dbać o siebie i w ogóle ... trochę się denerwuję, bo pracuję niedaleko maszyn drukujących (różna chemia jest do nich używana), zaciskam zęby i czekam na wizytę u ginekologa, wtedy zobaczymy co dalej.
Wczorajsza betka jakaś wysoka, ale chyba ok
5028 mIU/mlMalPog lubi tę wiadomość
-
Marikita nie dziwie się że nie możesz uwierzyć a długo się staraliscie?
A co do pracy przetrzymaj jakoś do wizyty a później jak będzie potrzeba leć na zwolnienieMarikita lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Marikita nie dziwie się że nie możesz uwierzyć a długo się staraliscie?
A co do pracy przetrzymaj jakoś do wizyty a później jak będzie potrzeba leć na zwolnienie -
Marikita wrote:Kasaiia 2,5 roku starań ... temu ciężko mi w to uwierzyć22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:ja jeszcze troch i dobiję do 2 lat i mam juz powoli dość mój nie chetny badania robić a ja czekam na wizytę u gin
Rozumiem Ciebie doskonale. Miałam o tyle łatwiej, że mój mąż bez żadnego słowa zająknięcia rok temu we wrześniu zrobił badania nasienia, bo wiedział jak to jest ważne dla całego obrazu sytuacji. Trzymaj się dzielnie !Kaassiia lubi tę wiadomość
-
Halo Białystok! Cześć Dziewczyny, ucichł nasz wątek Jakieś nowe fasoleczki, o których zapomniałyście napisać?
Czy któraś z Was robiła lub zna kogoś, kto zdecydował się na ivf u dr Pierzyńskiego? Byłam u niego na konsultacji i niestety potwierdził diagnozę mojej dr, że bez ivf będzie ciężko... Z tego co mówił podczas wizyty, to pobranie i transfer odbywa się w Klinice Rozrodczości USK w Białymstoku. Słyszałyście jakieś opinie? -
Hej dziewczyny!
Wątek mocno ucichł, ale trafiłam na Wasz wątek i postanowiłam napisać Od 2,5 roku staramy się o dzidziusia. Dopiero po 2 latach postanowiłam skorzystać z konsultacji w klinice nieplodnosci. Wybralam Kriobank i dr. Kuczyńską. Byłam na dwóch stymulacjach letrozolem, niestety nic z tego. W kolejnym miesiacu podchodze do drożnosci. Moze to cos wykaże. Dodam , że moje AMH nie jest ciekawe. 1,6 a mam 29 lat. Doktor powiedziala, że to niestety niezbyt dobry wynik, ale nie trace nadzieiStarania od 2016
30 lat
Niedoczynność tarczycy
Amh 1,4
Jajowody drożne
Luty 2020 pierwsze podejście
27.02 punkcja
3.03 transfer 5 dniowej blastocysty
7dpt beta 54 mlU/ml progesteron 73,50 ng/ml
10 dpt beta 354 mlU/ml progesteron 138,70 ng/ml
28dpt - jest ❤️Maluch ma 7 mm
Mamy jeszcze dwa ❄️❄️ -
Binga66 ja tez sie leczylam u dr Kuczynskiej. Dla mnie to aniol, a nie lekarz. Lepiej trafic nie moglam. Ona zostala sprawca mojej ciazy i mam teraz 9miesiecznego szkraba prowadzila moja ciaze od poczatku do końca i teraz jest moim lekarzem ginekologiem, bo innemu dotknac sie nie dam. POWODZENIA
-
Psst84, to super wiadomosc! Powiedz mi co u Ciebie poskutkowalo? ja mialam miec droznosc,ale niestety na razie ciągle coś nie wychodzilo , może w styczniu spróbujemy jak mi się tsh unormuje,bo na razie raz za nisko, raz za wysoko..Starania od 2016
30 lat
Niedoczynność tarczycy
Amh 1,4
Jajowody drożne
Luty 2020 pierwsze podejście
27.02 punkcja
3.03 transfer 5 dniowej blastocysty
7dpt beta 54 mlU/ml progesteron 73,50 ng/ml
10 dpt beta 354 mlU/ml progesteron 138,70 ng/ml
28dpt - jest ❤️Maluch ma 7 mm
Mamy jeszcze dwa ❄️❄️ -
Ja tez mam problem z TSH. Co u mnie poskutkowalo? Chyba dobrze przeprowadzona stymylacja. Bralam udzial w badaniu klinicznym, gdzie przed transferem musialam polknac testowany lek. Mial on pomoc e zagniezdzeniu sie zarodka w jamie macicy. I z tego co wiem to lek dziala, bo 70% jest z tego ciaz niedlugo rusza kolejna tura tych badan..wiec dowiaduj sie, bo warto cala procedura jest za free
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Ja byłam w Kriobanku.
Badaniami zajmuje się dr Agnieszka Kuczyńska. Super babeczka z tych badań klinicznych mamy 5 dzieci w rodzinie..więc jest to skuteczne..albo mamy kupe szczescia. Procedura taka sama jak przy standardowym IVF..z ta roznica, ze przed transferem trzeba wypic testowany lek.