Staraczki z Francji
-
WIADOMOŚĆ
-
EllaDe najważniejsze że z maluszkiem jest wszystko w porządku Jejku jak ten czas leci już polowkowe będziesz mieć
eM80 i jak po wtorkowej wizycie?
Najprawdopodobniej jutro jeśli nic nie wypadnie jest operacja... ja chyba umrę ze stresu..2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli trzymam kciuki!
Evli lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 05/2018
Obustronna niedrożność jajowodów. Nieudana laparoskopia. AMH 1,1.
✖️01/2020 I IVF - stymulacja przerwana - brak pęcherzyków
✖️07/2020 II IVF - 7 zarodków - wszystkie padły, brak transferu
✖️10/2020 III IVF IMSI - 2 zarodki - przetrwał jeden… transfer 3-dniówki - Beta <1
✖️03/2021 IV IVF IMSI - 5 zarodków - przetrwały 2… transfer 2x 3-dniówki - Beta <1
ZMIANA KLINIKI 🇨🇿
▪️05/2021 IVF z KD
▪️09/2021 mamy 3 blastki ❄️❄️❄️
▪️25/10/2021 transfer ❄️ 4AA - 14dpt Beta <2
Przerwa na odpoczynek i dodatkowe badania -
Evli trzymam mocno kciuki za Wasza Wojowniczke!!!! Mialam ta operacje jak mialam 2lata... Trzymaj sie kochana!
P. S.
Caly czas tu zagladam ale po powrocie do pracy Jestem w ciaglym biegu... Na nic nie mam czasu.
Sciskam Was Dziewczyny!Evli lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Evli ufff!! Super! Niech Malutka szybko dochodzi do siebieStarania o pierwsze dziecko od 05/2018
✖️10/2020 III IVF IMSI - 2 zarodki - przetrwał jeden… transfer 3-dniówki - Beta <1
✖️03/2021 IV IVF IMSI - 5 zarodków - przetrwały 2… transfer 2x 3-dniówki - Beta <1
ZMIANA KLINIKI 🇨🇿
▪️05/2021 IVF z KD
czesc dziewczyny
Evli super wiesci !, teraz bedzie juz tylko coraz lepiej
ja dopiero wrocilam z PL, cos nade mną czuwa chyba w tym cyklu , okazalo sie ze w aptece w PL wydali mi zla dawke lekow (lub lekara zle wypisala) w "karcie" mam zapisane 6mg/dobe a bralam 3 przez dwa tyg , i przez to byly te krwawienia , lekarka bala sie ze tam juz polowe endo nie ma a bylo idealne 13mm (nigdy wczesniej nie dorobilam sie takiego endo "cienkiego" . Takze moglam miec transfer planowo. Emocje mnie dopadly bardzo rozne (ale przychodza i odchodza) , jutro sie dowiem ile i czy mamy blastki a jeden maly "gówniarz" 3dniowy ze mna na pokladzie , beta za 10 dni.
pozdrawiamEllaDe, Evli lubią tę wiadomość
38 lat, starania od 2013
2016 - amh 0.97, miesniaki , hashimoto
2017, 4x IUI nieudane, amh 0.76
2018, kumulacja komórek x2
2018.07, amh 1.13, wrzesien 1 ICSI -
eM80 - wspaniała wiadomość! Odpocznij teraz po podróży i emocjach. Niech Kropek ladnie się zadomowi i czekamy na piękną betę!
eM80 lubi tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
- 28.01 transfer - [*] 8 tydzień
- 25.06 crio - mamy serduszko! - > mamy synka!
2022 - nieudany transfer mrozaczka -
eM80 to cudownie!!! Niesamowite, ze blad wyszedl na twoja korzysc trzymam kciuki za owocna instalacje 😊🤞🏻
eM80 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 05/2018
ZMIANA KLINIKI 🇨🇿
▪️05/2021 IVF z KD
hej dziewczyny ,
no ja sie doszukuje jakis objawow , ale czuje sie dobrze jak nigdy :p heh ...
niestety dzis dostalam info z kliniki ze z naszych pieknych 7 zarodkow 3 dniowych 2 tylko obserwuja w 6 dobie i nie wiadomo czy beda do mrozenia , jutro sie dowiem , nic juz z tego nie rozumie , maz ma super wyniki niby ...38 lat, starania od 2013
Evli jak tam Alice sie czuje ?
Mnie ta klinika wykonczy dzwonie od rana , nigdzie sie nie moge dodzwonic , zero info .
Wczoraj zaczelam powazne rozmowy z tym malym , zobaczymy czy przekupne to dziecie , bo juz obiecalam nawet kaczke z jablkami , ech juz czlowiek mysli ze "zaprawiony" , ze pogodzony z tym co bedzie , a jednak wczoraj pczulam taka pustke , ze jak sie nie uda to znow bede musiala sie zbierac do kupy dlugi czas , zwlaszcza ze nie sadze zebysmy podeszli kolejny raz do procedury .
Ale ten czas sie wlecze jak czlowiek na cos czeka ...38 lat, starania od 2013
eM80 trzymam niezmiennie kciuki!! Kaczkę z jabłkami hehe Rozmawiaj z nim rozmawiaj niech się tam ładnie zadomowi w brzuszku
U nas w sumie ok ale na rezultaty trzeba czekać a ja boje się nadal żeby nic innego nie znaleźli. .
Narazie nadal zaintubowana, wczoraj zeszliśmy trochę z tlenu. Tak w ogóle to nie tylko zamknęli przewód ale musieli naprawić aortę, bo przewód się w nią wrósł Tradycyjnie po operacji złapała infekcje i to jeszcze płuc 🤦🏻♀️ na szczęście antybiotyki działają i spada.
Także czekam na poprawę i przede wszystkim odłączenie od respiratora i zejścia z morfiny i innych otumiaczy2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
eM80 - wiem, co czujesz. Wierzę, że ten Kropek z Wami zostanie. Co do objawów, to trudno ich nie szukać. U mnie pierwszym objawem (parę dni przed testem) w obu przypadkach była zadyszka, np. Jak wchodziłam pod górkę. Takie uczucie, jakby powietrze nie docierało do dna płuc i musiałam 'ziewać', żeby płuca się 'otworzyly' I żeby się dotlenic. Ale to indywidualna kwestia i chyba nie znam nikogo z podobnym objawem.
Evli - jak tam u Alice?
Moje polowkowe będza za miesiąc. To będzie w 23 tyg. Czuję się o. K. Ale mam totalnego leniwca - nic mi się nie chce. Do tego codziennie po południu i wieczorem mam brzuch bardzo wzdęty (nie ważne co zjem) i przez to czuję cię bardzo ociężale. Poza tym czuję ruchy dziecka - wyjątkowo lubi kopać mnie w podwozie albo przynajmniej tam na dole czuje najbardziej.niepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
Evli , pamalutku wszystko bedzie szlo do przodu , oby jak najszybciej poszlo odlaczenie od respiratora bo wierze ze taki widok gdzie to malenstwo pod rurkami jest trudny.
EllaDe wybralas juz klinike do rodzenia ? , bo slyszalam tu ze normalnie kolejki sa ;p , niedlugo trzeba bedzie sie zapisac przed zajciem w ciaze , a juz do zlobka to na bank w ciazy trzeba zalatwiac heh
Ja wczoraj wykonalam z kilkanascie telefonow zanim ktos laskawie zadzwonil wieczorem z info co z zarodkami , to jest naprawde niepowazne ... Udalo sie zamrozic jedna srednia blastke , takze nie jest to dobry wynik a nawet nie miesci sie w statystykach, ale klinika oczywiscie jest zadowolona , zero komentarza na ten temat i sadze ze jedyne co uslysze to to ze zdaza sie trzeba probowac dalej.38 lat, starania od 2013
eM80 - co do kliniki to mapisze ci na priv.
Rzeczywiście trochę niepoważne Cię potraktowali z tym info o zarodkach. Bądź dobrej myśli - jak na razie myślę o tobie jako o ciężarnejeM80 lubi tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
Przeczytałam wątek od deski do deski.
Niecierpliwie wyczekiwałam przyjścia na świat pierwszej wątkowej dziewuszki - Szarlotki.
Potem ze strachem śledziłam przebieg ciąży Evli. Cieszę się, że operacja Alice się udała. Teraz może być już tylko lepiej
Nieustannie myślę również o Kordianku i jego ślepkach, gratuluję EllaDe, trzymam kciuki za eM80 i oczywiście resztę staraczek żeby doczekały się swoich cudów!
Ja mam 17 mies synka i niedawno zaczęliśmy się starać o rodzeństwo dla niegoEvli, EllaDe, eM80, ams lubią tę wiadomość
-
Witaj Nathalie, miło widzieć na wątku nowego nicka. Napisz nam coś więcej o sobie. W jakim jesteś wieku, w której części Fr mieszkasz? Trzymam kciuki za starania!niepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
2022 - nieudany transfer mrozaczka