Staraczki z Francji
-
WIADOMOŚĆ
-
Fakt że juz czekam długo i mogłoby w końcu zaskoczyć no ale nigdy nic nie wiadomo, może to jeszcze nie koniec mojej wędrówki
Wczoraj rozmawiałam z mężem i przypomniało nam się że właśnie minęło 3mc od bakterii i antybiotyków.
A że okres powstawania żołnierzy trwa 3 mc to powinien już strzelać tymi dobrymi
Tylko zastanawiam się jak do tego ma się mój kurnik, czy jajeczka ładnie rosną ?! W każdym razie mąż twierdzi że wysyła te dobre z gps’em, może upolują w końcu jajo
My byliśmy na Boże Narodzenie w Polsce i przywieźliśmy cały bagażnik pyszności, jeszcze mam w zamrażalce
Ostatnio byliśmy w polskim sklepie tylko po żurek bo nie mieliśmy na te święta, drożyzna tam że masakra.
Dobrze że lepiej już się czujesz
Buziaki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 12:59
ams lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Basiu !! mocno trzymam kciuki !!
Evli, jak wysyla z gpsem to na pewno dobrze trafia do kurnika hehehe
Trzymam kciuki za Wasze staranka :*
Kiedy masz przewidziany termin @?
Ja za bardzo nachwalilam moja dzidzie, ze sie tak dobrze czuje itp itd - wczoraj w podskokach wracalam z pracy ( w polowie dnia, dr mnie wyrzucila do domu jak widziala, jak wygladam ). Jak wrocilam to wymioty, spanie, wymioty....
A juz byla taka cisza...
Dzis nie poszlam do pracy, ok 14 ide do rodzinnego. Mam nadzieje, ze da mi chociaz tydzien zwolnienia na odpoczynek...
Zobaczymy..
Vivement le week-end !Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Uuuu daje Ci popalić dzidzia
To teraz niech Ci dadzą wolne i wypoczywaj na kanapie z pilotem w ręku
My do Polski jeździmy autem także wracamy zawsze obładowani że masakra, gdzie zawsze mówię że dużo nie biorę.
A i tak się nazbiera, mama do tego dorzuci jeszcze słoiczków
Dziś na teście owu wyszły mi piękne tluste krechy ♥️
@ mam przewidzianą na 7.04
Bizz :*2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nastepne piekne tluste krechy zobaczysz na tescie ciazowym bardzo Ci tego zycze :*
Bylam u lekarza. Tydzien zwolnienia i mam lezec.
Stwierdzil, ze mam zle cisnienie : "Oulala 7 de tension !"
takze jestem w sumie zadowolona, bo przynajmniej sobie odpoczne
Dzisiaj zrobilam dla jaj test owu i wyszla usmiechnieta buzka haha a druga kreska wyszla o wiele mocniejsza niz ta testowa, nawet przy owu takiej nie mialam
Bon week-end !
Basia !!! jak sie czujesz? Dbaj o siebie !!!Evli lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Pewnie trzeba walczyć !!!
Szkoda że od początku nie zaczynaliście całej procedury we Francji,bo teraz to takie „zaczynanie od początku”.
Jak się do tego maja teraz badania robione w Polsce?
Tutaj bedziedzie musieli je powtarzać?
Życzę dużo siły ♥️
Bizz :*2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
niestety lekarze czesto (oczywiscie nie wrzucam wszystkich do jednego worka, ale niestety czesto tak jest), ze patrza na to ile zarobia, a nie jak pomoc...
Coraz mniej lekarzy z prawdziwego zdarzenia...
a szkoda, bo czlowiek w potrzebie wierzy w lekarzy jak nie wiadomo w co no i g..no z tego ma.
Trzymaj sie kochana :*Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Ja nie chciałam zaczynać we Francji bo niezbyt znamy język i się bałam ze bede sie stresowała jeszcze bardziej a to tez nie za dobrze.. teraz szef mojego męża nam pomoże poniewaz jego syn miał podobny problem tez czynnik męski ale jego żona tez miała ptoblemy i im się udało za pierwszym razem... takze spobujemy teraz tutaj.. mamy nadzieje ze namktos pomoże! a jak z badaniami nie wiem nie mam pojecia komplet badan mamy a czy będą mogły byc zaakceptowane tutaj to nie wiem.....
-
Basiu, rozumiem ten strach przed jezykiem, ale powiedz sobie, ze we Francji jest tylu obcokrajowcow, ze lekarze sa przyzwyczajeni... i jak dobrze traficie (czego Wam z calego serca zycze), to lekarz bedzie wyrozumialy i bedzie tlumaczyl dwa razy
A moze po angielsku bedzie Wam lepiej ?
Ja mysle, ze badania beda uznane tutaj ... moze niektore trzeba bedzie tylko przetlumaczyc.
A szf meza mowi po polsku czy to Francuz?
Bo jakby mowil po polsku to tak troche problem z glowy
Informuj nas ! bedziemy Cie wspieracOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Dziękuje dziewczyny za wsparcie i dobre słowo ;* jak będę miała jakiś problem lub pytanie to mogę do Was pisać ?? ... Wesołych Świat przy okazji chodzicie tutaj we Francji do kościoła ? do ktorego jesli tak? jakie smakołyki przygotowywałyście?
ams lubi tę wiadomość