Staraczki z Francji
-
WIADOMOŚĆ
-
Eveli piękna mała wojowniczka bardzo dzielna dziewczynka i ty jako jej mama zniosłyście tyle razem teraz bedzie czuwać nad Toba...Alice miała śliczne oczka teraz będzie patrzeć na Was z góry.Siły wam życze na ten czas i mam nadzieje że biurokracja i załatwianie jej przebiegnie w miare szybko trzymaj sie przytulam mocno.
-
Evli, nie wiem co powiedzieć. Słów mi brakuje. Prześliczna była i taka słodka już na zawsze pozostanie w naszej pamięci.niepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
- 28.01 transfer - [*] 8 tydzień
- 25.06 crio - mamy serduszko! - > mamy synka!
2022 - nieudany transfer mrozaczka -
Evli Twoja corcia byla przepiekna ! Kochana kruszynka !!! Tak dzielnie walczyla, a Ty razem z Nia. Przez te 6 miesiecy dalas Jej wszystko co moglas. Sciskam Cie mocno... Codziennie mysle o Tobie, o Was.
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Evli mysle o was codzinenie mam nadziej ze udało wam sie załatwic sprawy administracyjne i przewieźć mała do polski.
Ja dziś znów zrobiłam bete 5770 ui po progesteronie plamienia ustały aby do piatku w piatek jeszcze raz mam powtórzyć bete i pozniej wizyta zaczynam wierzyc ze bedzie dobrze i ze usłyszymy serduszkoEllaDe, Neytiri, eM80 lubią tę wiadomość
-
Mimi fantastycznie! Po takich wiadomosciach wierze, ze i nam sie uda.
Ja czekam na @ bo mam powtorzyc jeszcze raz badania hormonow 3dc i 10 grudnia ide do mojego gina, on mi ma przepisac wszystkie leki.
Starania o pierwsze dziecko od 05/2018
Obustronna niedrożność jajowodów. Nieudana laparoskopia. AMH 1,1.
✖️01/2020 I IVF - stymulacja przerwana - brak pęcherzyków
✖️07/2020 II IVF - 7 zarodków - wszystkie padły, brak transferu
✖️10/2020 III IVF IMSI - 2 zarodki - przetrwał jeden… transfer 3-dniówki - Beta <1
✖️03/2021 IV IVF IMSI - 5 zarodków - przetrwały 2… transfer 2x 3-dniówki - Beta <1
ZMIANA KLINIKI 🇨🇿
▪️05/2021 IVF z KD
▪️09/2021 mamy 3 blastki ❄️❄️❄️
▪️25/10/2021 transfer ❄️ 4AA - 14dpt Beta <2
Przerwa na odpoczynek i dodatkowe badania -
Dzięki dziewczyny. W tym wszystkim najgorsze jest to ze nie wiem co się stało i nie było mnie w szpitalu, byłam w drodze do niej..
W ten dzień została przeniesiona na pediatrię bo było ok. Pielęgniarka jak weszła do niej do pokoju to była sina i twierdzi że była u niej 5min wcześniej..ale czy tak było? Mam wielkie wątpliwości.. co się stało w tym pokoju?..już sie nie dowiem.. Czekam na firmę pogrzebowa z Polski, maja jutro zabrać mojego aniołka.. Czeka mnie jutro zamykanie trumny..nie wiem jakiego widoku się spodziewać po tygodniu czasu..2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli, zycze ci duzo sily :*Starania o pierwsze dziecko od 05/2018
Obustronna niedrożność jajowodów. Nieudana laparoskopia. AMH 1,1.
✖️01/2020 I IVF - stymulacja przerwana - brak pęcherzyków
✖️07/2020 II IVF - 7 zarodków - wszystkie padły, brak transferu
✖️10/2020 III IVF IMSI - 2 zarodki - przetrwał jeden… transfer 3-dniówki - Beta <1
✖️03/2021 IV IVF IMSI - 5 zarodków - przetrwały 2… transfer 2x 3-dniówki - Beta <1
ZMIANA KLINIKI 🇨🇿
▪️05/2021 IVF z KD
▪️09/2021 mamy 3 blastki ❄️❄️❄️
▪️25/10/2021 transfer ❄️ 4AA - 14dpt Beta <2
Przerwa na odpoczynek i dodatkowe badania -
Hj dziewczyny dzisiaj usg pokazalo worek owodniowy 1,16 cm i pecherzyk żoltkowy a w nim malutki groszek ale serduszka jeszcze nie widac za tydzien kontrola aby upewnić sie ze jest serduszko .
Neytiri, EllaDe, Evli, nathalie, ams, eM80 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, cudowne jesteście a nawet się nie znamy!
Pochowalam mojego aniołka wczoraj. Ciężko było.. Jak mi jej cholernie brakuje 😭 nie wierze ze juz jej nigdy nie zobaczę.. Zostały mi filmiki i zdjecia tylko 😪 no i cały dom jej rzeczy...
Chce starać się o drugie.. .Potrzebuję zapełnić ta pustkę i puste łóżeczko w domu 😭 Ale jak to będzie.. z Alicja zajęło mi przecież aż 31 cykli
Mimi czekamy na serduszko!
eM80 zaczęłaś stymulacje do transferu?. W ogóle piszcie co tam u Was bo ja mam kisiel zamiast mózgu i nie pamiętam co tam miałam się pytać 😏2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦