Staraczki z Francji
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze z tymi lekarzami to niestety.. trzeba dobrze trafić Ja narazie jeszcze daje szanse mojemu, mam nadzieje że nie będę kiedyś żałować.
Ty 3 lata... ja niedługo dobije dwóch i zaczyna mi już naprawdę odpier**ać
Smutne to wszystko jest, że trzeba tak długo czekać i przechodzić przez te wszystkie badania.
W Polsce mam wrażenie że robią więcej, np z kwi. Dziewczyny na tej stronie jak czytam to robią ich mnóstwo na jakieś mutacje, immunologie..mi nic lekarz takiego nie zlecił oprócz tych podstawowych
Wiesz kiedy mniej więcej będziesz podchodzić do in vitro? Po wakacjach dopiero?2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Czy któraś z Was ma może doświadczenie z globulkami ?
Ja ostatnio używałam gynophilus na poprawę flory i jak ją aplikowałam na noc to w dzień „wypływała” i następnie na następną noc powtarzałam.
Teraz gin przypisał mi bactigyn i kurcze te kapsułki prawie się nie rozpuszczają
Aplikuje na noc, na następny dzień na noc chce włożyć następną a ta poprzednia dalej tam jest ! No i kurde nie będę ich tam upychać chyba jak jeszcze jest..?! Dziwne trochę że nie chce się rozpuścić2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
WItaj Rania gratulacje fasolki❤️ bedzie dobrze nie mozeszl zle myslec.
Hej EllaDe. Fajnie ze do nas dolaczylyscie dziewczyny.
Evli wlasnie dzieje mi sie to samo z tymi tabletkami. Wszystko w dzien wyplywa.. mi chyba mama wysle cos jutro bo tutaj nie mam pojecia co kupic.
Ams udal sie pobyt w Pl? Jej ja jeszcze miesiac i tez lece na 3 tyg juz sie doczekac nie moge.. fajnie ze dzidzia daje znac o sobie. Nie moge sie doczekac az i ja poczuje cos tak wspanialego ❤️
Milej nocy dziewczynyniedoczynnosc tarczycy
4.04.2018- [*] moj aniolek 5 tydz.
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Denerwujące to jest że tyle trzeba czekac
U mnie pewnie też jesli dojdzie do inseminacji to dopiero po wakacjach.
Chociaz to wszystko to też stoi teraz pod znakiem zapytania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 17:47
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Witajcie fajnie że nas przybywa:) tak jak mówicie czekanie jest najgorsze!!! My wczoraj bylismy w szpitalu na badaniu nasienia i dodatkowwo Pani zapisała męża na krew i od razu mu krew pobrali no i teraz czekamy do 15 czerwca jak na szpilkach .... i pozniej do biopsji 27 czerwiec ... co do papierow do SS kolezanka czekała na nie az 2 miesiace a ja no zobaczymy .... bo mielismy małe opoznienie ;/ ale wczoraj mąż w kasie nic nie płacił pokazał ten dokument ktory wysłalismy i Pani powiedziała ok dzobrze.. ?hehe takze zobaczymy. Lekarz tez wczoraj coś "nabaknał " o tym że mąż chyba po biopsji zostanie max 2 dni w szpitalu ... i troszke zaczynam się stresowac ... a kiedy bedziemy podchodzic do in vitro nie wiadomo .... w czerwcu nie zdazymy napewno pozostaje lipiec.. no ale wtedy napewno nie pojedziemy do Poslki bo jak to mąż mowi nie chce ryzykowac... a ja tutaj jeszcze nie miałam zadnych badan.. takze czekanie i czekanie dalej ...... BBuziaki ;*
-
Cześć Basia92, co do twoich badań, to u nas wyniki są ważne rok, więc to co robiłaś przed ICSI w marcu pewnie im wystarcza.
Evli - przy moich próbach inseminacji, było dużo planowania - dojazd do kliniki, badania krwi i monitoring - wszystko przynajmniej 2-4 razy na podejście. Więc trzeba to wziąć pod uwagę przy układaniu grafika w pracy.niepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
- 28.01 transfer - [*] 8 tydzień
- 25.06 crio - mamy serduszko! - > mamy synka!
2022 - nieudany transfer mrozaczka -
EllaDe wrote:Cześć Basia92, co do twoich badań, to u nas wyniki są ważne rok, więc to co robiłaś przed ICSI w marcu pewnie im wystarcza.
nie wiem jak z ważnością wyników w Polsce są ważne 3 miesiące ... a tutaj chyba też bo wczoraj ta lekarka mówiła męzowi ze 3 miesiace badania są ważne
a ja podchodziłam do ICSI w marcu takze srednio ... -
Basia92 wrote:dziewczyny (( ehh taki humor miałam od wczoraj ze jestesmy na dobrej drodze... a tu cios siostra mi napisała ze jest w ciąży siedze i rycze juz od godziny ;(;(;(;(;(
Basiu, nie placz :* miejmy nadzieje, ze szybko Cie "zarazi" :*Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Basiu, wiem, że Ci ciężko (też tak miałam), ale głowa do góry! Spróbuj się cieszyć szczęściem siostry; może i do Ciebie bocian przyleci, tak szybciutko, bo po znajomości. :*
ams lubi tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
- 28.01 transfer - [*] 8 tydzień
- 25.06 crio - mamy serduszko! - > mamy synka!
2022 - nieudany transfer mrozaczka -
Basia kurcze wiem jak takie wiadomości są ciężkie to przetrawienia zwłaszcza w rodzinie
Ja jak zaczęłam się starać to kuzynka zaszła w ciąże i teraz jej synek ma ponad rok i za każdym razem jak się na niego patrzę to sobie myśle że jakby nam sie udało wtedy to też byśmy mieli takiego brzdąca a tu nawet ciąży jeszcze nie ma. Teraz następna jest w ciąży.. Niestety teraz potrzebujesz czasu żeby się oswoić z tą wiadomością, napewno życzysz dobrze siostrze, ale jednak to uczucie niesprawiedliwości i zazdrości teraz Tobą panuje Będzie dobrze, Ty też się doczekasz! Może odrazu podwójnie
EllaDe liczę się z tym że przy podejściu do iui trzeba być dyspozycyjnym
ams jak samopoczucie? Dzidzia dalej robi fikołkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 17:49
ams lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli wrote:Hehe dobre!!! jednym słowem nie możesz się denerwować bo dzidzia przyprowadzi cię do pionu
Ja mysle, ze najbardziej to Dzidzia broni te biedne dzieci, ktore opier... hahahaEvli lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Hej dziewczyny. Jutro moj wielki dzien.. odbieram wszystkie wyniki.. powiem wam ze sie boje. Czy znowu cos wyjdzie nie tak.
Trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo wporzadku!
Poki co biore dalej antybiotyki, od paru dni mam stany podgaraczkowe szczeglonie jak wstane rano. Niewiem czy to efekt tych lekow czy organizm walczy z ta toksoplazmoza. Ale czuje sie strasznie.. ogolnie rozbita jestem i w glowie sie kreciniedoczynnosc tarczycy
4.04.2018- [*] moj aniolek 5 tydz.
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Olcia podłączam się do ams i trzymam kciuki Daj znać !
Kurcze a nie masz możliwości zmiany antybiotyków na inne jak te Ci tak źle służą ?
Mam pytanie bo widzę że masz problem z tarczycą? Wyszło Ci ze zwykłego badania krwi (tsh)? Czy bardziej rozszerzone robiłaś ?olcia77 lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦