Staraczki z Francji
-
WIADOMOŚĆ
-
Męża mam kochanego, czasem się zastanawiam jak on to robi że ze mną wytrzymuje
Co do wyników to właśnie się nie zapytał ile trzeba czekać Ja czekałam w poczekalni. ( wyślij chłopa samego heh )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 19:46
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Basia92 wrote:Dziewczyny udało się są plemniki !!!! )
Basiu !!! bardzo sie ciesze i moooooocno trzymam kciuki !!!! do roboty !!!! bedzie dobrze !!! jeszcze chwila moment, a wszystkie trzy pstrykniemy sobie fotke pod wieza z "pilka" z przodu !!!!Evli lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Evli wrote:Jak tam Ams ?
Wykurowałaś się przez weekend ?
Niestety nie za bardzo... w weekend bylo nawet w miare, a teraz od nowa mnie taki kaszel meczy, ze masakra... Ale goraczki nie mam - chociaz tyle dobrego.
Teraz czekam, zeby moc zaczac testowac owulacje.
Zobaczymy co z tego wyjdazie ...
Nie macie wynikow poki co ?Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
No to trzyma Cię już trochę
Ja nie pamietam nawet kiedy ostatni raz byłam chora, bardzo rzadko choruje
Uzbrajamy się w cierpliwość narazie, wyników jeszcze nie ma.
Mi się kończy już @ i niedługo tez będę zaczynała staranka.
Za tydzień idę na badanie na wrogość śluzu, chyba że wyniki męża będą złe to nie wiem czy pójdę, czy będzie sens.
Okaże się2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
wiem, ze to co powiem bedzie banalne, ale... trzymam kciuki, zeby ten cykl byl szczesliwy !!!! dla calej naszej trojki (a w zasadzie to szostki, bo przeciez Mezowie tez sie staraja ).
Moja @ poszla przedwczoraj.
Mam ochote na "starania" juz dzisiaj, takze chyba trzeba korzystac ale dzisiaj to chyba nic poza przyjemnoscia nie da my rady zdzialac ...Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Dziś napewno za wcześnie na owulke, no ale nie można serduszkowac tylko ze względów produkcyjnych hehehe
Przyjemność na pierwszym miejscu
Myślałam o abonamencie, ale znudziło mi się mierzenie temperatury.
Także skoro nie prowadzę wykresu to nie widzę potrzeby wykupywania abonamentu.2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Witam dziewczyny!
Ams zaczęłaś przygodę z testami?
My nadal czekamy na wyniki męża...
U mnie owulka się zbliża. W tym cyklu mocno mnie bolą jajniki. Tej nocy musiałam wziąć przeciwbólowy bo zasnąć nie mogłam.
Nie wiem dlaczego, mam nadzieje że to jest dobry objaw, że „pracują”
Biorę w tym miesiącu wiesiołek, może dlatego.
Pozdrawiam2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Hej !
Mnie zawsze bardzo bola jajniki takze opcja, ze to objaw, ze dobrze pracuja podoba mi sie bardzo i tego sie trzymajmy
Tak, zaczelam przygode, ale poki co bez usmiechniej buzki ... Moje cykle sa dosc dlugie, wiec pewnie jeszcze chwila zanim bedzie pozytyw.
Nadal bez wiesci?
Bonne soiréeOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Widze ze jednak zdecydowałaś się na abonament.
No właśnie tydzień już minął a wyników jeszcze brak. Mam nadzieje ze w tym tyg w końcu będą.
Ja miałam w planach iść jutro na badanie na wrogość śluzu i nie wiem czy iść, czy lepiej poczekać na wyniki męża..
Tylko ze jak nie pójdę jutro to będę musiała czekać na kolejny cykl.. heh2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
A drogie to badanie?
Jak tanioszka to idz, a jak dosyc drogie to moze poczekaj?
Nie, nie wykupilam abonamentu, jeszcze mam przez kilka dni abonament premium, ktory mi podarowali przy zapisie na strone (bo ja tutaj nowa )
Mam nadzieje, ze szybko dostaniecie wyniki i, ze bedziecie mogli dzialac.
Pozdrawiam !Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Jednak wzięłam rdv na jutro. Trudno. Wolałabym mieć wyniki męża wcześniej, bo jeśli np. okazaloby się ze nasienie jest marne albo nie ma, to to badanie nie ma sensu. No ale nie chce czekać do następnej owulacji, spróbuje teraz.
Ubezpieczenie za niego płaci raczej.2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦