Staraczki z Francji
-
WIADOMOŚĆ
-
Słabo czuły może dlatego. Testy raczej się nie mylą, ja w każdym razie nigdy nie ujrzałam cienia hehe.
Nie wiem czy widzę coś czy nie, zależy pod jakim katem się spojrzy..
Powtórz test, trzymam kciuki żeby kreska była bardziej widoczna!
U mnie coś @ nie chce się rozkręcić, aż się dziwie. Czekam od poniedz. na wielki ból brzucha i powódź a tu tylko lekkie plamienie.. nigdy tak nie miałam. No ale w ciąży raczej nie jestem, tempka 36,3 także nie ciążowa
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Zrobilam po powrocie do domu 2 testy.
Sa dwie kreski. Bladziochy, ale sa!!!!!
Robilas tutaj kiedys bete? Bo wyczytalam, ze trzeba miec przepisane przez lekarza... i nie wiem czy isc czy nie...Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Witam Was Kochane dawno mnie tutaj nie było tak jak pisałam ostatnim razem po biopsji u męza znaleziono pemniki i wizyte miałam 12 lutego ale nbiesety po przyjezdzie do Polski ( mieszkamy we Francji) dopadła mnie choroba poczatkowo myslalam ze to zwykle przeziebienie i probowałam zwalczyc podstawowymi lekami i domowymi sposobami ale jednak na wizycie lekarz powiedział ze przez to przeziebienie rozpoczecie procedury in vitro nie wchodzi w gre i musze czekac do nastepnego miesiaca ehhh byłam juz na wizycie u internisty i niestety lekkie zapalenie płuc antybiotyk ale mam nadzieje ze do 9 marca wyzdrowieje! A co u Was kochane ??
-
Basia, super, ze sie odezwalas !!!
Tesknilysmy !!!
A to pech z tym przeziebieniem... jak to powia, jak nie urok to sraczka. Przykro mi... Trzymam kciuki, zebys do marca ladnie wyzdrowiala i wszystko sie udalo !!!
ja dzisiaj zrobilam test, a w zasadzie testy i wyszly mi bladziochy... jutro rano powtorze
a w sobote pewnie wybiore sie na bete mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze ,i ze nie bedzie zadnych problemow... martwie sie.
W przyszla srode mam leciec do Polski, a potem jeszcze lot po Francji (w sumie 4 loty w ciagu dwoch tygodni) i nie wiem czy moge... z tego co czytalam, to tak, ale obawy sa...
Sciskam Cie mocno !!Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Evli tak mi przykro... kibicuje Wam dalej!!!
Wysylam pelno polsko francuskich wirusikow :*
Maz jest w szoku, ciezko Mu uwierzyc, cieszy sie, ale stal sie teraz z Niego Dyzio marzyciel haha. W nocy slabo spalOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Ah,trudno, spodziewałam się znowu porażki.
Dzisiaj kreska ciemniejsza?
No nie dziwie się ze spać nie mógł, ty pewnie tez. Za duzo pozytywnych emocji
Jako że jesteś nasza pierwsza francuska ciężarówką to będziesz „przecierać nam szlaki” hehe
Dowiadywalas się już o betę czy można bez skierowania?
Ja mam zrobić przed hsg, ale dostałam tylko kartkę na której pisze że mam ja zrobić 48h przed zabiegiem, także nie wiem czy ta kartka starczy dla laboratorium. Przejdę się w poniedz zapytam.
Bonne journée !2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Tak dzisiaj kreska ciemniejsza
bede jeszcze testowac 2 -3 dni, az bedzie taka sama !!!
No ja tez spalam tak sobie hehe, dzisiaj pewnie bedzie lepiej
Bede Was informowac na biezaco o wszystkim, zebyscie wiedzialy co i jak
Bete mozna zrobic bez skierowania, ale wtedy nie ma zwrotu pieniedzy z Sécurité Sciale ja sie chyba wybiore w sobote
Bisous !!Evli lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte