Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKinga. wrote:Jak możesz jeść w nocy, to może spróbuj coś przegryźć (jakaś kanapka, albo herbatnik czy suchar), bo obawiam się że to skutek uboczny ciaży
-
nick nieaktualnyDzisiaj rano po wstaniu idąc do łazienki wzięłam do buzi kawałek imbiru kandyzowanego bo normalnie nie wytrzymałabym. A śniadanie jadam na raty, pare kęsów i idę umyć włosy, pare kęsów i idę wysuszyć włosy, pare kęsów i robię makijaż. Bo gdybym zjadla tak po prostu naraz to nie wytrzymałabym potem aż sie zrobię. W pracy mam jakieś orzeszki, wafle i zawsze jakieś owoce na biurku i tak sobie caluteńki dzień podjadam.
-
nick nieaktualny
-
Hejka nie zgadniecie... wczoraj mialam piekna owulke zrobilam usg posiewu nie. Ginka mowila ze mialam ladne endo 8mm i ladne rozwarcie szyjki.
krysiak, Kinga. lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! U mnie czwartek ( czyli najgorszy dzień w tyg) właśnie mija!juhuuu. Gratuluję wszystkim, które zostały ciociami hihi też będę, znów bo koleżanka bedzie 2 miała (parka).
Kinga, piękne zdjęcie hihi mały okruszek kochany rośnij kruszynko rośnij!
Werni czekamy na wyniki. Ty w pl te wszystkie badania tak?bo nadal pl? Czy mnie cos minęło?
Roxa Kochana! Trzymaj się w tej pracy! Znam ten ból. Ja całe wakacje miałam bardziej niż zapiernicz,bo dostarczamy towar do stacji paliw... ufff.... -
krysiak wrote:Dzisiaj rano po wstaniu idąc do łazienki wzięłam do buzi kawałek imbiru kandyzowanego bo normalnie nie wytrzymałabym. A śniadanie jadam na raty, pare kęsów i idę umyć włosy, pare kęsów i idę wysuszyć włosy, pare kęsów i robię makijaż. Bo gdybym zjadla tak po prostu naraz to nie wytrzymałabym potem aż sie zrobię. W pracy mam jakieś orzeszki, wafle i zawsze jakieś owoce na biurku i tak sobie caluteńki dzień podjadam.
-
werni wrote:Hejka nie zgadniecie... wczoraj mialam piekna owulke zrobilam usg posiewu nie. Ginka mowila ze mialam ladne endo 8mm i ladne rozwarcie szyjki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 22:07
werni lubi tę wiadomość
-
Aaa ok. Ja z ukochanego Śląska jestem czyli baaaardzo daleko hihi
(Dlatego miałam niemiecki dowód zanim zaczęłam po niemiecku mówić. )
Tak w ogóle to cześć dziewczyny! W końcu piątek! I do 13 a potem razem z moim wspólne szukanie prezentu dla koleżanki i obiad na mieście (na który się cieszę, nie muszę gotować hihi ) buziaki i miłego dnia Wam ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 06:58
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlinsien no ja się chyba zabiję! Skąd ty jesteś ze śląska?
Krysiak cudownie! Tak się cieszę! A z rozumieniem to jest tak, że lekarz do Mutterpass wpisał ci na pewno wiek ciąży wyliczony z owulacji (i ten należy zawsze przyjmować) a ten z usg to wiek ciąży, które usg wylicza na podstawie pomiarów maluszka... To oznacza, że maluszek jest tydzień młodszy niż wskazywała by na to ciąża, ale to nie powód do zmartwień, bo na początku ciąży to częste zjawisko i zobaczysz, że maluch podgoni a nawet przegoni jeszcze wiek ciąży... -
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:Witam Was Jestem juz po wizycie. Serduszko jest, dostalam Mutterpass. Jestem chyba w 6t4d Mowie chyba, bo juz tego nie rozumiem. Na zdjeciu usg pisze 6t4d a w Mutterpass 7t4d... Dzieciatko mierzy 0,62cm
Roxa z okolic Raciborza, a Ty?? -
Werni gratulacje prawidłowa owulka to juz coś. Szkoda, że sama jestes w pl (no chyba, że coś pokręciłam
Krysiak super że wszystko w porządku i zobaczyłaś serducho. Trzymajcie sie w takim razie z maluchem, żeby bez komplikacji przebrnać przez ten najniebezpiecznieszy pierwszy trymestr
Alinsien dzięki za życzenia Kuruj się kobieto, nim i ciebie całkiem rozłożyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 15:18
werni, krysiak lubią tę wiadomość